Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Diky za radu, myslim ze G17 ve spolupraci s temer kazdodennim treningem by vse vyresilo i bez zidle.Utan píše:Arnie, kdyby ti náhodou řádil v baráku chlápek s nožem, vem ho raději židlí. Doslovná citace je VEM HO ŽIDLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.
Pokud to potřebuješ zreálnít, tak proti chlápkovi s nožem je lepší použít teleskopický obušek, který můžes tahat stejně pohodlně jako nějakou dvaadvacítku a nedopatřením si alespoň neprostřelíš topení.
sry neviem kto si ale ty si už po niekom vystrelil, prípadne si už niekoho zabil alebo zneškodnil zbraňou v sebaobrane ? Keďže sa radíš do toho jedného percenta NEteoretikov a teda tvoje názory ako jediné sú správne ?Shiva píše:cela tato debata je od sveho nazvu nesmysl.
Nechodim sem neco posbirat protoze z 99% lidi t teorizuje o necem co jen videli v kine, cetli.
Když jsem Ti o tři stránky dozadu říkal, že thread je už od názvu hovadina, nevěřils, musel jsi přijít, ověřit si to a nasrat se při tom...Shiva píše:cela tato debata je od sveho nazvu nesmysl.
Nechodim sem neco posbirat protoze z 99% lidi t teorizuje o necem co jen videli v kine, cetli.
Jak jsem uz Kubajzovi jednou rekl (a asi se ho to dotklo) vyjadruje se snad uplne ke vsemu. Ano jeho prispevky byvaji sice logicke ale naprosto teoreticke (mimo vzduchovky), ale s praxi a realitou to nema nic spolecneho.
Ja se vyjadruji pouze k tematum kterym rozumim a kde si myslim si ze mohu byt prinosem. O tom jsou fora, ne blaboly o tom co by kdyby.
Samozrejme ze v krizove situaci clovek pouzije co mam poruce. Ale co to ma proboha spolecneho s volbou raze vhodne pro sebeobranu.
takvymi to nesmysly pak vznikaji neplodne debaty jako je tato.
Chyba bylo, ze jsem se vubec snazil vysvetlit teoretikum o tom co obnasi mit zbran k ochrane.
Tim toto tema je pro mne uzavrene.