Netruchlí, pracuje!
Ikdyž bylo by proč truchlit - takhle jsem to dlouho nepos**l. Prostě mi na kolečkách vypnul mozek nebo jestli to byl chlastem způsobenej úbytek neuronů, nevím. Zatímco jsem v tréninku střílel (gecama - nikoli kecama) kolečka do 35, tady jsem napoprvé netrefil ani 20, což mě totálně rozhodilo. Nelze se vymlouvat na přechozenou chřipku - to byla prostě moje blbost. Nezbývá tedy, než se sklonit před uměním těch, co skončili přede mnou a ještě jednou pogratulovat k úspěchu - zejména pak dámám (Sidewinder je na to zvyklej). Eva se nenápadně a latentně solidními výkony ve všech položkách propracovala na 1. místo, zatímco Irma mě fascinovala svým výkonem ve střelbě na výzvu - to mi hlava nebere ještě dnes (zřejmě následek toho úbytku neuronů).
Diskuse byla, řekl bych, lehce vzrušená (způsobeno mou maličkostí - nebojte se, děti nežeru), nicméně konstruktivní, upravená pravidla mám připravena v konceptu, ještě je třeba je zkonzultovat s dalšími spoluviníky této soutěže a hned je dáme do placu, abyste nás mohli lynčovat.