Vzduchovky Hatsan

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 04 říj 2007 21:07

To:skino
Ďakujem za poučenie!Ja som chcel,aby bolo jasné:ja mám H-60 S a H-80T

Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 08 říj 2007 13:53

Obrázek
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

skino

Příspěvek od skino » 08 říj 2007 17:09

tie mieridla su umele alebo kovove ?
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 08 říj 2007 17:36

Žial už to je samý plast .Som zvedavý,či budu predávať náhradné, a v akej cene!
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

skino

Příspěvek od skino » 08 říj 2007 19:36

nahradne sa predavat nebudu urcite !!!tu mozeme byt radi ze sa da do toho zohnat pruzina a nie este nejake mieridla :( !!!
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 08 říj 2007 21:46

Svätá pravda! Ale ani nevydržia tolko ako naše dobré Slavie! :roll:
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

skino

Příspěvek od skino » 09 říj 2007 05:15

ale na druhej strane su to zaujimavejsie vzduchovky ako slavie aj cenovo a vykonovo akurat tou kvalitou su horsie !!!
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 09 říj 2007 19:52

Tá sila sa nedá zaprieť,ale vadí mi,že nemá hladký chod,všetko treba robiť nasilu,žiadna jemnosť!Má tvrdú spúšť,a riadne kope,žiadne tlmenie.Z krátka silná,hrubá a tvrdá zbraň.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

Zapy

Příspěvek od Zapy » 09 říj 2007 23:24

Moje osobní zkušenosti s Hatsanem nejsou moc valný. Mám rok a půl mod.125 s optikou Gamo 4x32.

1) Přesnost - díky silným úderům pružiny zbraň lehoučce "kopne" s nástřel na terč ze vzdádenosti 20m (10 diabolek) býva i o 30 bodů horší nežli u Slavie 631 s tou samou optikou... A dokonce přes mířidla na terč na 10m to Hatsanovi nandá VZ 47...

2)Seřízení odporu zpouště - bohužel je seřiditelnoust spouště i popsaná v návodu u mého hatsana prostě nefunguje a dokonce po rozdělání sem zjistil že šroubek je tam daný jen tak pro oko...

Nevím možná se mi do ruky dostal zmetek a vy máte jiné zkušenosti ,ale mě osobně hatsan zklamal a jediná vzduchovka na kterou je zpoleh je v mém případě Slavia 631.
DeTroll

Příspěvek od DeTroll » 10 říj 2007 11:00

Mal som donedavna hatsan 105.Moje skusenosti su nasledovne po precitani tochto fora kde niekto popisoval ze pekne spracovane vzduchovky a relativne silne nebrzdene + pevna hlaven dobra presnost som si objednal 105.Po obdrzani som bol milo prekvapeny kde ostalo to pekne spracovanie.Cela vzduchovka mi pripadala ako na kolene s kladivom odbuchana.Plastova pazba kriva poskrabana.Mieridla jemne na krivo nasadene.Otvaraci mechanizmus z roku 65 a pruzinka tam je asi len na ozdobu.Vzduchovka na vacsiu vzdialenost ale po namotovani puskohladu sa nedaju zhodit mieridla.Po prvych vystreloch ma sice potesila sila ale co z toho ked som mal problem nieco trafit.Kopanie bolo dost silne o vyvazeni je skoda rozpravat.Po 400 vystreloch mi zacali diabolky lietat na 30 m 20 cm od terca.Precistil som hlaven aj tak nepomohlo.Neskor som zistil ze z otvoru od piestu vyhazduje nejaku spalenu vazelinu cize som to precistil a presnost sa zase zlepsila.Po rozobrati a ma cakalo dalsie prekvapenie polovica suciastok bola nahrdzavena.Nastavenie spuste uz tu bolo velakrat rozpisane nechapem vyrobcu ktory si toto dovoli dat do navodu aj ked je to nefunkcne.Mal som hatsana 1 rok az praskli nervy a siel z domu.
alobal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alobal » 10 říj 2007 11:15

Ja mám z H 125 vystříleno asi 9000 diabolek a nemám problém se trefovat do víček od petek i na 25m přes pevná mířidla.Je ale pravdou že bylo potřeba ho patřičně poladit :wink: a taky si na něj zvyknout,slávka je proti tomu jen takové ořezávátko :lol:
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 10 říj 2007 14:40

DeTroll
Vo všetkom s tebou súhlasím,iba som to nechcel tak podrobne rozoberať.Ja oproti tebe,si ju nechám do zbierky,ale nikdy nebude miláčikom.Mám aj Hatsan 60S, 5,5mm drevenou pažbou,dtto,čo viac má ešte väčší rozptyl.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

Barys

h

Příspěvek od Barys » 10 říj 2007 19:55

S hatsanem 105 jsem taky docela nespokojený.Jednoznačně slavia je mnohem lepší.
Rampa

H 105

Příspěvek od Rampa » 14 říj 2007 11:30

Já mám 105, když jsem to obědnával tak sem se rozhodoval jestli dřevo nebo plast. Nakonec jsem se rozhodl pro plast s tím, že si udělám pažbu na míru. Když jsem ho poprvé rozložil (nějak se mi to rzpadlo samo v rukách :-), tak sem chvili přemýšlel jestli to složím nebo ne... ale zpracování mě dostalo... bylo my jasné, že s tím bude dost práce.. ale všechno se tam dá nějak udělat.. dokonce i ten odpor spouště se dá zjemnit já jsem to udělal tak, že jsem vyleštil styčné plochy a dal jsem tam jiné pružinky, bod záběru spouště jsem nastavil tak, že plast v ktrém je ten šroubek jsem trosku upiloval a teď to funguje normálně.
ricci35

Příspěvek od ricci35 » 28 říj 2007 22:14

Tak jsem si nechal utočit pružinu do Hatsan 125 dle údajů zde tzn.402mm atd.Po celodenním úsilím jsme ji tam s kolegou dostali.Vyhodil jsem ten kovový válec s trnem co byl na konci pružiny v pístu - udělal jsem chybu?
Problém je v tom, že místo očekávaného nárustu rychlosti (v představě jak ztuha půjde zlomit lauf) je výsledek hrozný! :cry:
Síla střely bych řekl že je téměř stejná ne-li menší než s tou 28cm pružinou původní.Přesnost celkem stejná.Kde udělali soudruzi z NDR chybu??????
Poradí mi někdo?Navíc kompletace spouště je přímo porod pokud na to není nějaký special postup a pojistka mi přestala fungovat.
Shrnuto...buď jsem totální tydít a něco jsem udělal špatně nebo je to jen reklamní tah s tou sílou střely.Co vy na to?
Dokonce mi někdo říkla,že s tou 40cm pružinou prostřelil dno plechového sporáku na 15m.Já na 15m sotva zavrtal diabolku (JSB Exact heavy) 3mm do palety. :cry: :cry: :cry: :?:
******** Poradí někdo kdo s tím má zkušenost?********
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
Odpovědět