2 silencer: to, o com pises - v pokoji si k tomu sadnut, zobrat dve krabicky diaboliek a uz poobede na to prist - som urobil uz pred dvoma dnami. len s tym rozdielom, ze som na tom minul 3 krabicky, a neprisiel na ten 15J kompromis ani po dvoch dnoch. ja som pri tom stravil cele hodiny, ladil som pomaly a vsetko som si podrobne zapisoval. ak chces, poslem ti merania. samozrejme, ze som pouzival chrono. tie nastrely, to som napisal len orientacne, v pripade pochybnosti o presnosti chrona. utiahnut dva sroby na maximum je sice mozno pre niekoho nezmysel, ale po 1500 vystrelenych diabolkach a desiatkach serii s roznymi kombinaciami poloh obidvoch skrutiek som prisiel na to, ze prave ked su obe skrutky utiahnute, je konzistencia najlepsia. akonahle vyskrutkujem skrtiaci cervik o viac ako 1 otacku, stracam konzistenciu - a problem je, ze kym nie je cervik odtiahnuty aspon o tu 1 otacku, nemam ani 12J...
a pokial ide o tu reklamaciu, myslim, ze tu uz o tom bola rec. vyrobca uvadza, ze puska ma MAX 15J. a 7 J do tejto hranice spada, takze podla mna ma mozu poslat do haja.
mimochodom - nekupite niekto vetrovku?