CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Na svych strankach jsem uverejnil info o zajimave dvojnozce (kopie VersaPod), ktera je u nas dostupna.. http://strelectvi.info/cz200s/ sekce prislusenstvi.
najmenej vykonna 200S
Prave som rozbalil moju novu CZ200S, na moje velke prekvapenie som na malom papieri vo vnutri krabice nasiel toto vytlacene:
Ak je to naozaj ustova rychlost v m/s tak som tu prekonal Raduszov rekord v "najpomalsej" vetrovke.
Zatial som z nej este nevystrelil, pretoze vzduchova flasa, ktora mi prisla spolu s vetrovkou bola nenatlakovana a tu ich plnia az po piatej vecer, lebo to vraj "strasne reve".
Kód: Vybrat vše
#1....172.70M
#2....172.19M
#3....173.71M
#4....172.62M
#5....173.25M

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
To je rychlost pro T se strelou 4.5mm
jestli mas S tak je to divne.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
To jo tojo konzistence strel jedna basen. Ale asi bych radsi nakracel do prodejny co to znamena, kazdopadne pokud mas na pusce dioptr tak nemas Sko 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
eSko
Jasne ze je to Sko - na boku ma vyrazene "max 15 J", ziadne mieridla, plastova nasada na konci hlavne, jednoducha pazba a hlavne cena 12300 Sk...
Chtel bych informovat o dalsim moznem plneni na 300BAR. Jedna se o potapece v Liberci Snakesub(hned za Babilonem). Driv sem si tam nechaval plnit na 200, jelikoz mi rekli ze na 300 neplni. Dneska sem se tam stavil ze zkousky s tim, ze si necham naplnit jen na 200 a v rozhovoru sem se dozvedel, ze neni problem naplnit na 300. Ukazalo se ze tu moznost tam meli porad, ale ja sem tam vzdycky asi narazil na spatneho prodavace, ktery trvdil ze na 300 neplni.
Prepustaci adapter
CZ200S som dostal len pre dvoma tyzdnami, ale az teraz som zistil ze moj plniaci adapter (prepustaci) NEMA odvzdusnovaci ventil, takze ani postup plnenia ako je popisany v manuali nemozem uskutocnit. Problem plniaceho adaptera bez odvzdusnovacieho ventilu je ze po natlakovani kontajnera sa v adapteri nachadza tlak rovnaky ako v kontajneri co znemoznuje odsrobovanie adapteru z flase alebo ak chcem najprv odsrobovat kontajner z adapteru tak sposobi uvolnenie tlaku pod O-kruzkom na kontajneri, cim ho odlepi z drazky. Uz ma prestalo bavit ho stale prilepovat nazad tak som si vyfrezoval do adaptera drazky na kluc 24 a najprv uvolnujem adapter od flase a az potom kontajner, ked je adapter uz bez vysokeho tlaku. Toto riesenie mi ale pride dost pritiahnute za vlasy, pretoze aj pri pouziti kluca je nutne vyvynut velku silu na cca 5 otacok kym sa tlak uvolni. Chcel by som sa spytat ostanych majitelov CZ200 ze ako riesite tento problem, alebo ci vobec mate tak ako ja "inovovany" plniaci adapter BEZ odvzdusnovacieho ventilu?

aha, tak uz som pochopil, o co ti ide:) ako som ti pisal v sukromnej sprave, aj mne sa to tesnenie dole obcas odlepovalo, ale po pouziti sekundoveho lepidla uz drzi bez problemov. plnenie z flase je pre mna bez problemov, normalne odmontujem vzduchovy valec spod vetrovky, nasadim ho na flasu, ci vlastne na adapter, ktory mam na flasi stale namontovany, pomaly naplnim zasobnik, uzavriem privod vzduchu a vdzcuhovy valec mi ide bez problemov odmontovat. ako som spomenul, tesnenie drzi. neviem, ako by som ti mohol pomoct.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Nedavno jsem dostal k ladeni dve nove vetrovky a jedna z nich mela v pribalu tento debilni adapter .. delalo to presne to co popisujete - tedy nedal se adapter povolit a kdyz clovek zabral a povolil jej, utrhlo se tesneni .. nevim ktery trouba tento prepousteci adapter takto upravil, ale chtelo by to urcite resit jako reklamaci .. ja jsem tak udelal a na vysledek zatim cekam .. reseni CZUB je v nekterych vecech jak z jineho sveta.. 

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak prave tohle nechci .. preci nebudu resit, vrtat a dodelavat neco, co zbrojovka uz jednou delala a z neznameho duvodu delat prestala .. kam bychom dosli? prodavaji pusku za 9500,- vc. DPH tak at to sakra udelaji poradne uz ve vyrobe.. .. az bude vetrovka za 3500,- .. pak budu klidne vrtat..
p.s.: Jestli tuto upravu bude nekdo mene schopny, nez je Troj realizovat, dejte si sakra pozor na ten zavit .. jestli tam nebude ten sroubek drzet dobre, nechci radeji ani videt, co to udela, az ho tlak treba 300BAR vystreli i s tou ocelovou kulickou ven
p.s.: Jestli tuto upravu bude nekdo mene schopny, nez je Troj realizovat, dejte si sakra pozor na ten zavit .. jestli tam nebude ten sroubek drzet dobre, nechci radeji ani videt, co to udela, az ho tlak treba 300BAR vystreli i s tou ocelovou kulickou ven