2, část o montážích delta
Jeden den jsem strávil střílením po všem možném a přesností jsem se moc nezabýval. Po cca 200-400 ranách jsem šel nastřílet nějké terče a zjistit jestli se opravdu nástřel změnil. Nástřel se změnil a to o dost. Posunulo se mi to asi o cm k pravýmu dolnímu rohu. Věřte nebo ne, ale terč kterej je o pár příspěvků vejš jsem nastřílet už nedokázal, 5 ran na 10m letělo stejně pak jedna letěla třeba o cm jinam další dvě ok a pak zase jinam, nemyslím si, že jsem to strhával, protože se to pořád opakovalo. Sem tam se dal nastřílet pěknej terč, pak ještě jeden, další nic moc, a pak jsem musel párkrát kliknout, viděl jsem jak to po milimetrech putuje po terči. Minulý týden jsem tu psal. Výsledky naprosto jiný než před týdnem.
Takže, pokud se někdo budete ptát jestli ty montáže stačí, tak pokud nebudete chtít každou chvilku překlikávat tak určitě nestačí (myslim na něco podobně silnýho jak Hatsan 100/105 s trochu podloženou pružinou

) Neříkam, že se s tím nedá dobře střílet, ale nástřel opravdu mění. Na něčem slabším asi ne, ale ocel je ocel.
Myslím, že by teď mělo bejt jasný jestli postačí a hlavně na co postačí.