Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No když už je tu konkrétně o mě řeč.
Jediné co jsem "rýpal" (teda nevím, jestli se to tak dá nazvat) bylo, že jsem si dovolil zapochybovat o dokonalosti Vintorezu a projevil méně nadšení nad fotkama kde hezky pomalovaní vojáci ve vyžehlených uniformách hledí do objektivu vstříc světlým zítřkům...
Do ostatních debat na téma kdo koho jebe nebo dělá idiota při montování airsoft optiky na samopal už jsem se neangažoval.
No a pak "prostřelení padoucha a následné zranění těhotné ženy" je moje oblíbené téma, a aby to někdo řešil i u Sa58, to už mi fakt nedalo.
Nemůžu taky za to, že to tady spider bral tak vážně a doufám, že jsem nezapříčinil špatné hojení jeho kolena po operaci.
BTW: Psal mi SZ, já jsem mu na ni odpověděl, on mi taky a myslím, že v tom máme spolu jasno.
Jediné co jsem "rýpal" (teda nevím, jestli se to tak dá nazvat) bylo, že jsem si dovolil zapochybovat o dokonalosti Vintorezu a projevil méně nadšení nad fotkama kde hezky pomalovaní vojáci ve vyžehlených uniformách hledí do objektivu vstříc světlým zítřkům...
Do ostatních debat na téma kdo koho jebe nebo dělá idiota při montování airsoft optiky na samopal už jsem se neangažoval.
No a pak "prostřelení padoucha a následné zranění těhotné ženy" je moje oblíbené téma, a aby to někdo řešil i u Sa58, to už mi fakt nedalo.

Nemůžu taky za to, že to tady spider bral tak vážně a doufám, že jsem nezapříčinil špatné hojení jeho kolena po operaci.
BTW: Psal mi SZ, já jsem mu na ni odpověděl, on mi taky a myslím, že v tom máme spolu jasno.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Pánové vy už si asi děláte srandu ne???? Založte si v Chatu thread Pavlač, nebo lépe Kdo má větší pé.. a pokračujte tam. Ti kterých se to týká vědí a ostatní ať si to nevztahujou na sebe a mlčí.
Alfonss: já tu diskuzi sledoval. Spider nenapsal nic jinýho, než že tam ten kolimátor má a drží mu. Nevidím důvod proč mu to nevěřit. Asi všichni víme, že i mezi šmejdama můžeš narazit na dobrej kus, kterej jako zázrakem drží. Nikomu to necpal, nikoho nenutil. Myslím že o tom fórum je. Kdybys k tomu řekl svoje bez těch invektiv tak uděláš líp.
Alfonss: já tu diskuzi sledoval. Spider nenapsal nic jinýho, než že tam ten kolimátor má a drží mu. Nevidím důvod proč mu to nevěřit. Asi všichni víme, že i mezi šmejdama můžeš narazit na dobrej kus, kterej jako zázrakem drží. Nikomu to necpal, nikoho nenutil. Myslím že o tom fórum je. Kdybys k tomu řekl svoje bez těch invektiv tak uděláš líp.
- vlkodlakus
- Kontaktovat uživatele:
1911
Tak jsem dnes poprvé sebral odvahu a rozložil závěr u své nové 1911 na prvočástice. Doporučuju k prohlédnutí především v pravé horní části vynález firmy Para Ordnance - tzv. Powerextractor. Až seberu další kus odvahy, rozeberu i rám 

-
odchod Spider 74
Sbohem

Naposledy upravil(a) Thuckleberry dne 07 črc 2007 12:29, celkem upraveno 1 x.
nevím jestli to s těmi staženými fotkami bylo myšleno na mě,
tudíž se omlouvám za pozadí, nevím jak jinak vyvrátit případný napadání
ke všemu od lidí, co jsou placeni z mých daní
P.S. Možná by nebylo od věci založit nový vlákno kde by se dalo reagovat na občas zcestné výlevy. Tady by to bylo OT
tudíž se omlouvám za pozadí, nevím jak jinak vyvrátit případný napadání
ke všemu od lidí, co jsou placeni z mých daní
P.S. Možná by nebylo od věci založit nový vlákno kde by se dalo reagovat na občas zcestné výlevy. Tady by to bylo OT
Naposledy upravil(a) Alfonss dne 07 črc 2007 12:12, celkem upraveno 1 x.
Thuckleberry,jestli správně vidím,tak ty tu tvrdíš,že naši diskuzi dlouhodobě sleduješ (monitoruješ)a ktémuž sledování jsi instruoval svého kolegu,který se proti tvým instrukcím do diskuze zapojil a neunesl kritiku. Proto jsi vypadl z role šmíráka a vstoupil proti svému přesvědčení do diskuze,aby ses tu nad námi povyšoval a zdůrazňoval superioritu svou a svého uraženého kolegy.
...Thucklerberry ,pokud ti to nikdo neřekl,tak takové věci se mezi slušnými lidmi nedělají a ti druzí kteří je dělají o nich aspoň nemluví.
...Thucklerberry ,pokud ti to nikdo neřekl,tak takové věci se mezi slušnými lidmi nedělají a ti druzí kteří je dělají o nich aspoň nemluví.
Taky jsem si trošku rýpl do originál copyrightů a doufal jsem že jsme si to vyjasnili.. Ale preventivně se radši omlouvám
Naposledy upravil(a) glock69 dne 08 črc 2007 12:08, celkem upraveno 1 x.
- vlkodlakus
- Kontaktovat uživatele:
1911
Takže jsem to dlouho nevydržel a dnes jsem rozebral i rám 1911 téměř na atomy