V?b?r pu?kohledu na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tu zarážku bych nesundaval, já jí tam nechal, a jelikož mám dvojdílnou tak je to ok.Neni až tak vysoká aby se nad ní nevešel puškohled.Pokud bys jí sundal, tak ta delta má zespoda takovej kolík kterej vyšroubuješ a mám dojem že tam je jedna volná dírka kam ten kolík zapadne a hnout by se to nemělo.Nicméně ta delta montáž je z hliníku, to je na vzduchovku bláto, přece jen ten Hatsan je v rámci možností silný.Buď kup kozap nebo montáž zkk s ocelovými čelistmy.
Hatsan105 1,77+Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
Abych nedezinformoval,
na Binoxu samozřejmě tu jednodílku mají, dokonce ve dvou provedení: delší 12cm x kratší 10cm. Jen mi to od nich stran té fotky připadalo trošku nekošér a chtěl jsem se zeptat jestli nevíto o levnější variantě téhle kombinace.
Jestli Delta montáž, tak bych chtěl určitě jednodílnou, ale teď se dočítám cosi o nedostatečné výdrži téhle montáže.
Takže dotaz: má někdo zkušenosti s touhle variantou(Delta 4x32AO+jednodílná montáž Delta (kratší x delší)) na Slavia 634? A jaké?
Předem díky za pochvalné recenze a uklidnění mé osoby.
na Binoxu samozřejmě tu jednodílku mají, dokonce ve dvou provedení: delší 12cm x kratší 10cm. Jen mi to od nich stran té fotky připadalo trošku nekošér a chtěl jsem se zeptat jestli nevíto o levnější variantě téhle kombinace.
Jestli Delta montáž, tak bych chtěl určitě jednodílnou, ale teď se dočítám cosi o nedostatečné výdrži téhle montáže.
Takže dotaz: má někdo zkušenosti s touhle variantou(Delta 4x32AO+jednodílná montáž Delta (kratší x delší)) na Slavia 634? A jaké?
Předem díky za pochvalné recenze a uklidnění mé osoby.

Ahoj, já to v této kombinaci mám. Akorát když jsem tu deltu kupoval, byla nafocena s jednodílnou montáží a ejhle, domů dorazila s dvojdílnou. Trošku škoda.., nevím ale asi se to tu stalo více lidem. Možná to chtělo zavolat a upřesnit. Ta jednodílná musí být o cosi lepší.... . Jinak nástřel drží a proti předchozímu superkůkru CZ 4*20 nebe a dudy. 

Na SLávku 634 bych se jí moc nebál, mluvil jsem o Hatsanovi, každej kdo si to tu trochu přečte tak má chuť se v něm trochu povrtat a vytunit.Pak se tam dá silnější pružina a chce to lepší montáž.Každopádně tím neříkám že na Hatsana bez tuningu bych tam tu Deltu dal 

Hatsan105 1,77+Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
Ta montáž je sice z hliníku, ale je dost robustní a vzhledem ke konstrukci (hodně velkých šroubů a velké dosedací plochy) drží fest, takže myslím, že i Hatsana v klidu zvládne.
Větší strach bych měl o optiku, ale ta se zase dá reklamovat.
Větší strach bych měl o optiku, ale ta se zase dá reklamovat.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Ahoj,Kubajzz promiň,ale ted nevím jestli píšeš o Té robustní jednodílné,nebo dvojdílné. Ale spíš Té dvojdílné,že? Na vlastní oči jsem to ještě neviděl,jen na obrázcích,tak se jéšte zeptám blbě když koupim tu Deltu s tou orig.dvojdílnou co k tomu dávaj bude to na tu 105 ku ok? A co víška montaže,ok? p.s. bude to držet dík