CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
To musíte být víc rozmazlení. Já mám to od Air Arms na 10ks a šlapeto bezproblému. To od Troje je fakt bazmek
, ale šikovně udělaný. Kdyby Troj trochu zapracoval na rychlejším způsobu přebíjení a větší kapacitě a samozřejmě montáži, tak by určitě zájem vzrostl.
Osobně preferuji mít u sebe připraveno více těch kotoučků které jen jednoduše měním. Mám jen dva takže 20 ran a pak přebít.
Jinak k těm plagiátům od BUSHNELLa (nepleťte si s originálním BUSCHNELLem ), je to tedy jakási kopie podobně nabízené optiky od B. Poptal jsem pár lidí co to již z aukra koupili a zatím čekají než jim dorazí. Jakmile tuto info obdržím, napíši to sem.
Akce na tyhle optiky jsou tam již asi čtvrt roku, pokaždé píší super cena, nový nebo výprodej skladových zásob. Bude to stopro šunt, ale uvidím.

Osobně preferuji mít u sebe připraveno více těch kotoučků které jen jednoduše měním. Mám jen dva takže 20 ran a pak přebít.
Jinak k těm plagiátům od BUSHNELLa (nepleťte si s originálním BUSCHNELLem ), je to tedy jakási kopie podobně nabízené optiky od B. Poptal jsem pár lidí co to již z aukra koupili a zatím čekají než jim dorazí. Jakmile tuto info obdržím, napíši to sem.
Akce na tyhle optiky jsou tam již asi čtvrt roku, pokaždé píší super cena, nový nebo výprodej skladových zásob. Bude to stopro šunt, ale uvidím.
-
Malefactor: hele až ten nabíječ vyzkoušíš, nebo sám něco podobnýho vytvoříš tak hovoř, že to je bazmek. Já od Troje to nabíjecí zařízení mám - na 8 ran manuální otáčení a jsem naprosto spokojen, hlavně 1/3 ceny oproti AirArms a nemusel jsem proto do Polska.
K pažbě. Kdyby byl zájem - minimálně 10 a víc tak myslím že by jsme se s Klínským už mohli bavit. Stačil by jen ten polotovar - fošna se zádlabem. Oni to dělají na CNC fréze, jedna pažba se nevyplatí, kvůli tomu ani nemusí dělat program.
K pažbě. Kdyby byl zájem - minimálně 10 a víc tak myslím že by jsme se s Klínským už mohli bavit. Stačil by jen ten polotovar - fošna se zádlabem. Oni to dělají na CNC fréze, jedna pažba se nevyplatí, kvůli tomu ani nemusí dělat program.
-
Ale jasný, bazmek nebazmek. Domácí práce no.
Troj už pro mě pár věcí dělal a funkční to vždy bylo, to jo, ale nikdy se mi nelíbil stav v jakém jsem to od něj dostal. Možná to byla jen náhoda.
Jinak k pažbám : o to jsem právě mluvil, že pokud by se tu našlo, jak píšeš cca 10 lidí (a to se myslím najde) , tak bysme do toho šli. Také musí být jasné jak to bude vypadat.
Troj už pro mě pár věcí dělal a funkční to vždy bylo, to jo, ale nikdy se mi nelíbil stav v jakém jsem to od něj dostal. Možná to byla jen náhoda.
Jinak k pažbám : o to jsem právě mluvil, že pokud by se tu našlo, jak píšeš cca 10 lidí (a to se myslím najde) , tak bysme do toho šli. Také musí být jasné jak to bude vypadat.
Jak by to vypadalo, plochý prkno široký 45mm, slouhý 80cm a vysoký tak 20 a nahoře bude lůžko pro větrovku zbytek si každej průměrně šikovnej člověk dodělá podle sebe. Ten zádlab je největší technický problém. Já už měsíc nemůžu sehnat kulatou stopkovou frézu 30mm v průměru do horní frézky.
S tím stavem. Až něco vyrobíš tak pochopíš jaká to je práce. V tom je problém této domácí výroby - děláš to ručně po kusech, trvá to, je to náročný, je v tom kus tebe. Dej to pak někomu za 500,- což nepokryje ani materiálové a časové náklady. Třeba tohle jsem si dělal na větrovku. Polotovar udělal soustružník za 150,- ale pro materiál jsem si musel dojet. Potom to spasovat, udělat závity vyleštit - práce jak na kostele a šla z domu za 500,- druhou jsem si nechal. Můj zisk čistej zisk cca 100Kč
tyhle věci si budu dělat leda pro sebe, nebo pro dobrý kámoše a nebo za minimálně dvojnásobek.

[/img]
S tím stavem. Až něco vyrobíš tak pochopíš jaká to je práce. V tom je problém této domácí výroby - děláš to ručně po kusech, trvá to, je to náročný, je v tom kus tebe. Dej to pak někomu za 500,- což nepokryje ani materiálové a časové náklady. Třeba tohle jsem si dělal na větrovku. Polotovar udělal soustružník za 150,- ale pro materiál jsem si musel dojet. Potom to spasovat, udělat závity vyleštit - práce jak na kostele a šla z domu za 500,- druhou jsem si nechal. Můj zisk čistej zisk cca 100Kč

[/img]
a
Silincer, vylestene to mas pekne
. Tak isto mas pekny fotak
, len teba akosi za nim nevidno. Neviem ci si to vsimol, ale na klucke je tvoj odraz

Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630

Ja fotit neviem, ale bez odlesku je to ozaj tazke. Kupil som si lepsi digital a tak sa ucim. Kazdopadne pekna praca. Co je to za material ? Vyzera to ako mosadz. Nestraca to po case lesk, vplyvom poveternostnych podmiennok, pot atd.? Ja som robil z mosadze taku obrucku na rukovet noza a zrejme nato dam nejaky bezfarebny lak na kovy, aby to nezaslo.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Jo lesk to ztrácí, ale nenapdá mě podobně levný "zlatý kov" stačí čas od času přeleštit flanelem s trochou leštící pasty a je zase jak nová. i když je trochu zašlá tak pořád vypadá o 200% líp než ta plastová obludnost co tam byla původně
Ten foťák není nějaká extra třída, tuším Panasonic Lumix asi 5MB - není můj. Já jsem v tomhle ohledu konzervativní a fotím na kinofilm Olympus Mju I.

tak nejak to je presne ono..zkuste si vzit doma kus duralu, pilnik a udelat dokonalou krychli s perfektnima hranama..a po 4 hodinach pilovani zjistite ze to nejde...tahle serie co byla tak byla proste brutalni home-made...tedka uz mam posledni kousek takze premyslim jestli necham udelat dalsi nebo jak...tohle je proste klasicka ceska povaha..kazdej by chtel vsechno nejlepsi, nejhezci a nejlepe zadarmo..no mozna kdybych mu za to jeste zaplatil..jo a nejlepe jeste vcera:lol:
..ucelem tehle prvni varky bylo udelat co nejjednodussi prebijec...nejsem blazen abych vymyslel nejakou slozitou silenost jejiz cena bude 5000,- , vyhodil za vyrobni naklady 100000,- a pak mi to zustalo doma..

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Tak mn eprisla postou pazba zvana Scout od Klinskeho, zpracovani perfektni, tim pozitiva konci.
Vyrobrna je z Tureckeho ořechu, ten je best, sice je dvoudilana ale zaplat panubohu ze je, ona je vlastne tridilna .... predpazbi je slepene ze dvou kusu, frezovane zracdlove, tedy dost problem se souosou dirou na kartus se vzduchem, no nic hodina pilovani.
No potom ale best problem.... vyrobce jaksi nepocita s nabijeci.
Dalis 2 hodiny pilovani ( vypada to dost hnusne - proste fakt nejsem rezbar ) napasovani "děsoběsnost" ale jak ji dopiluju a dolestim bude to docela uchazejici, a jeste jedna vec pazba je o 4cm kratsi, patka pazby neni prilepena ale je na sroub..... Fotky jeste dnes udelam .
Prosim o schovivavost co se mechanickych zasahu me malickosti tyka. Jako truhlar jsem dobytek.
Vyrobrna je z Tureckeho ořechu, ten je best, sice je dvoudilana ale zaplat panubohu ze je, ona je vlastne tridilna .... predpazbi je slepene ze dvou kusu, frezovane zracdlove, tedy dost problem se souosou dirou na kartus se vzduchem, no nic hodina pilovani.
No potom ale best problem.... vyrobce jaksi nepocita s nabijeci.
Dalis 2 hodiny pilovani ( vypada to dost hnusne - proste fakt nejsem rezbar ) napasovani "děsoběsnost" ale jak ji dopiluju a dolestim bude to docela uchazejici, a jeste jedna vec pazba je o 4cm kratsi, patka pazby neni prilepena ale je na sroub..... Fotky jeste dnes udelam .
Prosim o schovivavost co se mechanickych zasahu me malickosti tyka. Jako truhlar jsem dobytek.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků