CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
PRAHA
Česká zbrojovka a.s.
Opletalova 6
110 00 Praha 1
Tel :
Fax :
E-mail :
(+420) 242 444 936
(+420) 242 444 937
czub@anet.cz
Česká zbrojovka a.s.
Opletalova 6
110 00 Praha 1
Tel :
Fax :
E-mail :
(+420) 242 444 936
(+420) 242 444 937
czub@anet.cz
No koukam ze nam tohle tema nak upada,tak hozas poslu nahoru
.
Stala se mi jedna takova nemila vec.Kdyz jsem cistil hlaven,tak jsem vetrovku nechal na nozickach na stole a striknul jsem balistol do hlavne.Nechal asi hodinku v klidu,vytrel a druhejden vyzkousel.Vstak hned privni strela me prekvapila slabym hlukem a taky diabolka spadla na 30m asi o 3mildoty niz.Hodil jsem vetrovku na chrono a nestacim se divit.Chrono ukazalo 170m/s.po asi 150 vystrelech se rychlost ustalila asi na 230m/s.Udal jsem zasadni chybu a to ze jsem vetrovku nechal na nozickach,takze veskery balistol natekl pravdepodobne primo na bici ustroji.
Tet k memu dotazu.Rozdelaval uz nekdo primo vzduchotechniku vetrovky.Mam sice plakat s rezy,kde je vecina veci videt,ale stejne se mi do toho moc nechce.Ale zas bych rad vycistil kompletne vnitrek a udal generalku.
Pokud to jiz nekdo pitval,nechtel by sem dat aspon strucny navod,pac se mi v tom nechce pul dne stourat a zjistovat co a jak.
Diky za odpoved Alta

Stala se mi jedna takova nemila vec.Kdyz jsem cistil hlaven,tak jsem vetrovku nechal na nozickach na stole a striknul jsem balistol do hlavne.Nechal asi hodinku v klidu,vytrel a druhejden vyzkousel.Vstak hned privni strela me prekvapila slabym hlukem a taky diabolka spadla na 30m asi o 3mildoty niz.Hodil jsem vetrovku na chrono a nestacim se divit.Chrono ukazalo 170m/s.po asi 150 vystrelech se rychlost ustalila asi na 230m/s.Udal jsem zasadni chybu a to ze jsem vetrovku nechal na nozickach,takze veskery balistol natekl pravdepodobne primo na bici ustroji.
Tet k memu dotazu.Rozdelaval uz nekdo primo vzduchotechniku vetrovky.Mam sice plakat s rezy,kde je vecina veci videt,ale stejne se mi do toho moc nechce.Ale zas bych rad vycistil kompletne vnitrek a udal generalku.
Pokud to jiz nekdo pitval,nechtel by sem dat aspon strucny navod,pac se mi v tom nechce pul dne stourat a zjistovat co a jak.
Diky za odpoved Alta
mel jsem pusku rozebranou absolutne do sroubecku a pokud ti muzu poradit nedelej to, spoustovy mechanismus se montuje docela spatne dohromady a vzduchove vedeni neni potreba cistit- je to jen dirka..mam stejnou zkusenost s cistenim hlavne- delal jsem klasickou proceduru cisteni v rozebranem stavu a rozhodilo to rozptyl ktery se srovnal opet po cca tech 150 ranach..takze tedka cistim je jednou max dvakrat do roka a urcite ne pred nejakou akci nebo srazem;-)
Ok,
diky za typ.Ja vzdy cistil tak,ze hlaven byla naklonena k zemi,ale tet jsem z nejakeho duvodu ji nechal na nozkach a pravda ze jsem striknul trosku vic nez obvykle.Take jesem si nebyl jist zda to neni tim,ze jsem zarovn s cistenim hlavne promazaval bici pruzinku a ustroji okolo,tak me taky napadlo,ze se tam dostal olej.No,ale jak vidim tak je to asi bezny jev pri takovemto cisteni,alspon informace pro ostatni.
diky za typ.Ja vzdy cistil tak,ze hlaven byla naklonena k zemi,ale tet jsem z nejakeho duvodu ji nechal na nozkach a pravda ze jsem striknul trosku vic nez obvykle.Take jesem si nebyl jist zda to neni tim,ze jsem zarovn s cistenim hlavne promazaval bici pruzinku a ustroji okolo,tak me taky napadlo,ze se tam dostal olej.No,ale jak vidim tak je to asi bezny jev pri takovemto cisteni,alspon informace pro ostatni.
zdravim kamaradi ve vetru
tak jsem pro vas pripravil zase nejakou libustku a to navod jak si udelat z meho prebijece prebijec ktery se bude natahovanim klicky automaticky otacet...podnet k tomu mi dal hlavne sraz a taky prani dost lidi kterejm rucni otaceni kotoucku nebylo dost dobry
tak mi nezbylo nic jinyho nez se trosku zamyslet a tady je vysledek- dle meho nazoru moznosti jak otacet kotoucek jsou dve- jedna co pouziva airarms (dle meho nazoru silene slozita a tomu odpovidajici dost hrozna cena a na druhej se podivejte sami- na kotoucku jsem pilnickem udelal zarezy..jelikoz nemam rad nevratne procesy tak jsem puvodni sroubek na prebijeci tyci nahradil jinym- obycejna M4, ktere jsem provrtal hlavicku 1,5mm vrtackem..druhou cast uchyceni lanka jsem udelal z kousku hliniku na moji nove hracce (soustruhu).. to je ale jenom kvuli tomu ze mam rad paradu, jinak uchyceni je mozne vyresit tisicem zpusobu, to jsem taky provrtal 1,5mm vrtackem a provlekl lanko..jeho delku jsem behem nekolika natazeni hrave dosteloval a svete div se- vystrilel jsem jeste dneska 200 ran a nabijeni funguje bez jedine chybicky..uznavam ze reseni samonabijeni neni tak "echt" jako to od airarms ale funguje a to je dle meho nazoru hlavni...myslim ze nejvetsi radost bude ale mit pan Schulz jelikoz spotreba diabolek opet vzrostla..
omlouvam se za kvalitu fotek ale je to focene ve tme na male rozliseni..tak co na to rikate?

tak jsem pro vas pripravil zase nejakou libustku a to navod jak si udelat z meho prebijece prebijec ktery se bude natahovanim klicky automaticky otacet...podnet k tomu mi dal hlavne sraz a taky prani dost lidi kterejm rucni otaceni kotoucku nebylo dost dobry

omlouvam se za kvalitu fotek ale je to focene ve tme na male rozliseni..tak co na to rikate?
Rozkosne, pri poskozeni se jednoduse vymeni za nove
neco podobneho by se me libilo na QBcku. Jo zlaty cesky rucicky...Nak

CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
a
Tak to je krasa. V jednoduchosti je krasa. Skutocne vynikajuce riesenie. Tuningu ZDAR

Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Já úplně přehlíd, že v tomto tématu jsou nový posty
Troji ty jsi teda koumes. Fakt smekám, je vidět že ti to pálí. Já jsem zatím spokojen s tím tvým nabíječem jak to mám
Jedině bych uvítal aby ten kotouček bylo možné vyndat
a aby měl větší kapacitu. Ale i takhle je to super. Hlavně že se už půl roku chystán nechat to černě eloxovat........

zdravím vetrovkáři,něco jsem oběvil je to dobrá cena? Co vy na to?
http://www.aukro.cz/item196972316_pusko ... e_led.html
http://www.aukro.cz/item196972316_pusko ... e_led.html