Dieseling
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
f
Andy: Tu přesnost říká on,tak nevím,ale vím,že s tím pytlačí už několik let a to úspěšně. (samozřejmě neschvaluju)!
Alexxxxus:ta váha mi nesedí,diabolky jsem viděl a určitě nemaj váhu větší než malor.standart. A ta je 2,56 g
Alexxxxus:ta váha mi nesedí,diabolky jsem viděl a určitě nemaj váhu větší než malor.standart. A ta je 2,56 g
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Barys, no ja jsem to vzal ciste od oka tu vahu ale dejme tomu ze bude mit 2gramy pri rychlosti 500m/s je to rovnejch 250 joule .... budu to brat takhle 4,5 ma 0,5 gramu , 5,5 ma 1gram , 6,35 bude ty 2 gramy mit tutove.
Proste masakr.
Jinak stejne jak Silencer ten propanbutan je samozrejmne volovina
Proste masakr.
Jinak stejne jak Silencer ten propanbutan je samozrejmne volovina
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
-
- Odborník na zbraně
- Kontaktovat uživatele:
Vážení, byl bych rád, abyste tady neplácali nesmysly. Dieseling je něco zcela jiného, než tyhle životu nebezpečné experimenty.Xerxes Artifex píše:My jsme zase v bláhovém mládí nacpávali diabolky najemno nadrceným HMTD... To byly šlehy... a slávka 620 přežila naprosto všecičko
Kdysi se s touhle strašně nebezpečnou a bohužel snadno vyrobitelnou "hračkou" (v rámci vyšetřování výbuchu a zranění několika lidí na čajích v Lucerně) dělaly znalecké pokusy (Krim. ústav Praha, odd. chemie) ke zjištění iniciačního tlaku.
Zjistilo se, že jednak to nejde ničím flegmatizovat, jednak je to strašně nestabilní a jak to stárne/rekrystalizuje, mění se krystalická mřížka s výsledkem konečného iniciačního tlaku= 1 FOTON! (Bouchá to při osvícení baterkou!)
Kamaráda - zkušeného chemika - to roztrhalo na kusy, v Praze 4 na Lhotce to málem zbouralo panelák a můžete pokračovat, těch tragedií je...
Kamarád, bývalý mistr světa, si to (údajně bezpečně zflegmatizované) ládoval do vyvrtaných .38Spl. Utrhlo mu to malíček, rozbilo kancelář a policajtovi, který to "zajišťoval pro expertízu", místo aby to hodil do sudu s vodou, to rozštípalo psací stůl na kousky (včetně zpracovávaných spisů ! ).
Pakliže se vám při takových "experimentech" nic nestalo a dneska o tom vyprávíte s úsměvem, uvědomte si, že jste měli neskutečné štěstí. Tohle fórum čtou i mladí kluci a je nejen v jejich zájmu, aby z nich byli staří dědové. Odstup datumů narození a úmrtí na náhrobcích by měl zůstat veliký!
Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !
dolet
By mne zajímalo ... Nevíte někdo, jaký dolet má diabolka s dieselingem? Nemusejí to být centimetry.
No, já po tom, co jsem si namazal píst pár kapkami oleje na zbraně (dost možná to byl silikonový olej s teflonem, jednu chvíli jsem ho lil do všeho) přes vzduchový kanálek co vede do hlavně, jsem těchhle pokusů o zvýšení výkonu zanechal, neb při pokusu snížit tření pístu nastala při několika prvních výstřelech pecka srovnatelná s malorážkou Olej se během výstřelu pohybem pístu zahřál a vznítil, takže pecka slušná, čmoudíky z laufu, ovšem o tom, že by to Slávii nějak prospělo, silně pochybuji.
Walther P99C AS, CZ 550, S 631
-
Erix: ale hovno, co by jí ničil nejni blbej, to by sní musel třískat o stěnu... nebo tobě o hlavu to by byla prča
Podle mě, je to zbytečné řešit.Já to nezkoušel, pouze jsem o tom četl.Tak mě tady nepoučuj.Když to někdo vyzkouší, tak klidně může napsat, kam až dostřelil.
Naposledy upravil(a) Erix dne 02 lis 2007 22:16, celkem upraveno 1 x.
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177