Reximex Lyra
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Black Powder
- Administrator
Tak potom je všetko Cajk ... no dnes kupovať PCP bez regulátora? ... divné
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Re: Reximex Lyra
nekupoval jsem s jejich regulátorem záměrně, protože prý není nic extra. Mám v plánu hodit tam regulátor Altaros. Jen to musím rozebrat a podívat jestli tam bude pasovat ten co si myslím 

Reximex Lyra .177 + Valiant Themys II 4-12x40 Mil-Dot
Nevíte někdo jestli Lyra a Daystar mají stejný ventil? Chtěl bych dat regul od Huma co je určeny pro Daystar, ale nevím jestli bude pasovat do Lyra. Nemáte někdo zkušenost?
BSA Gold Star SE Union Jack
Hawke Airmax 30 Touch 3-12 x 32
Air Arms TX 200 HC
Valiant Themis II 10X32 SF Compact HFT MRAD
Hawke Airmax 30 Touch 3-12 x 32
Air Arms TX 200 HC
Valiant Themis II 10X32 SF Compact HFT MRAD
Daystar má jiný průměr kartuše (asi rozdíl 200 vs 250 bar) nebo jiný spodek kolem ventilu. Řešil jsem to i s HUMA a říkali že si nejsou jistí, že si myslí, že to pasovat spíše nebude. Podle všeho by měl pasovat regulator od Altarosu pro Kral Arms (Kód CA-RE-047-003), ale zásadní tam je, jaký má Lyra ventil. Tohle mi napsal z altarosu.
Pokud se do toho pustíš, hoď sem pak prosím i nějaké info, co tam pasovalo/nepasovalo a jaké jsou výsledky.
Já jsem se ještě k tomu nedostal, takže nevím. Chtěl jsem to rozebrat a mrknout na tu spodní plochu, ale nemám na to vercajk, takže až se dostanu někde na dílnu. Pokud to máš rozebrané, tak napiš do altarosu, vyfoť mu ten spodek ventilu a budeš vědět.pokud má kartuše vnitřní průměr 30mm tak by tento regulátor měl pasovat. Hlavní otázka je jak vypada ventil v kartuši, především část kde těsní spodní okroužek, který je na černém těle regulátoru. Pokud zde není hladká plocha regulátor nebude moci těsnit.
Pokud se do toho pustíš, hoď sem pak prosím i nějaké info, co tam pasovalo/nepasovalo a jaké jsou výsledky.
Reximex Lyra .177 + Valiant Themys II 4-12x40 Mil-Dot
Rob Lane dela regulator primo pro Lyru ale do 8.srpna je na dovolene,takze pripadne zasilky az po tomhle datu.
Davam tu link a dole na te jeho strance vse popisuje.
https://www.ebay.co.uk/itm/115468131882 ... 1ae26fde2a
Davam tu link a dole na te jeho strance vse popisuje.
https://www.ebay.co.uk/itm/115468131882 ... 1ae26fde2a