ranovak: Dík za info, jinak ta HW75 mě odrazuje právě tím nízkým výkonem, to bych mohl rovnou jít do nějaké CO2.Na druhou stranu bude určitě mnohem klidnější při střelbě, tomu věřím, škoda že nemá výkon jako ta HW45
lukasz9:
Díky ,vážím si tvého podrobného rozboru o HW45. Přesně takové informace jsem hledal ikdyž popravdě trošku nahlodaly moje odhodlání ke koupi

Ale opravdu jen krapet, udělám si radost a objednám si jí. Už po ní toužím moc dlouho na to, abych ted couvnul, i přes ty nedostatky, které tu probíráme, už není cesty zpět
Možná si říkám, zda jsi do ní také neměl jít, prostě to zkusit -risknout. Znám to od sebe, když něco pořizuji nového, tak trávím měsíce na netu a vše ze všech stran zkoumám a sháním i sebemenší informace a ty na mě působíš také dojmem perfekcionisty, který dlouho zvažuje všechna pro a proti, než si něco pořídí. Ale také vím, že někdy se v těch informacích může člověk ztratit a je přehlcen dojmy, které můžou člověku až vsugerovat negativní nebo naopak příliš pozitivní názor na věc. Zkrátka že se pak vše překombinuje a někdy snad lepší prostě udělat si svojí vlastní zkušenost, než dát na miliony názorů z různých diskuzí a webů a věc si prostě koupit, je to vlastně ten nejpřirozenější způsob.
Ten člának v Aj omrknu, bohužel já nerozumět anglicky, takže se s tím zkusím poprat v překladači

O tom vlivu teploty sem už někde něco zaslechl, někdo psal, že mění hlavně podle sezony- na léto dává 5,5mm a jinak 4,5mm. Že ta 5,5 lítá pomaleji v zimě a výkon už není adekvátní. Já chci proto pouze jen 4,5mm, na větší ráží to má ud malý výkon a letí to pomalu , ani v 16J pušce třeba bych nešel do 5,5mm, stále je to celkem malý výkon, natož něco v 7J.
Ta Zorka ti věřím,že střílí pěkně a i jsem četl na forech, že ten výkon je vyšší než u HW45. Problémem pro mě je ale ten vzhled ( ten nemužu zkousnout) a plast. Kdyby byla kovová a jiný design, tak bych neváhal.
Takže až koupím tu vzduchovou 1911

, tak sem určitě vrazím postřehy a vlastní zkušenosti. Zatím se měj pěkně kolego a přeju ti pěkné střelecké zážitky