NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Prasknout ne, ale bude se to hýbat a tím pádem to bude nepřesně střílet.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Presne jak rika Kubajz. To spojeni neni prilis pevne, vlastne skoro vubec. QBcko ani radeji nechytam za hlaven. Kdyz to zkusite vic utahnout, rupne sroub - ma uprostred zapich, aby se vlezl do uzke mezery mezi hlavni a zasobnikem. Ja praskly sroub nahradil novym, ale utazeni stejne nepomuze. Staci silneji drbnout a hlaven se posune do strany - nastrel je v haji. Kdyz nozky, tak upevnit do predpazbi. Nak
CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
hi voris,
no ladil som to v tom stojane na 20 m v hale u hasicov a bolo to celkom ok rozptil bol asi taky ze vzdy mi sli dve rany skoro jednov dierov a jedna vzy niekam inam tak som ten nastrel nechal tak lebo som na nic neprisiel ale myslim si ze to moze robit ten plast medzi hlavnov a zasobnikom chcem si to dat vyrobit z AL ale zatial blbnem len na siluety, plechovky a tak, potom to skusim znovu nastrelit, co s tayka ustovky rad by som to zmeral len nema cim, no u nas nas Slovensku to je slabe nic tu nedostanes ani len lepsie strelivo zatial som strielal co som dostal t.j. gamo pro magnum,standarty,master,prometeus tie my poslal kamos z Anglicka, ale chcem si objednat JSB sadu a potom to otestujem na presnost a ked bude cas tak skusim to vytunit podla kubajzza ako to tu opisoval, zatial som snov spokojny nem chybu good masinka, len tie drahe bombicky u nas uz pod 30,- nezozeniem musim tam spravit nejaku tu redukciu, rozmyslam nieco ako ma TAU 200 to by mi celkom vyhovovalo len si to musim este premysliet a este ked som pri TAUKE kamos ju ma trochu sme to porovnavali a myslim ze QB je silnejsie ako TAU aj ked ma v navode uvedene 160m/s, no ked spravim tu redukciu tak to sem hodim, oslovil som firmu aj na tu plastovu blbost medzi hl. a zasobnikom aby mi to nacenily co by to stalo z AL no este nic tak uvidim ked to bude aktualne ozvem sa dal by som toho spravit viac, este uvazujem nad kompenzatorom asi AERON (len pre lepsi vzhlad ) pre mna to asi iny význam mat nebude
ale chcem skusit aj onlinesutaz ,
alebo viete poradit nieco krajsie a funkcnejsie (ako koncovku)?
mozete aj sz...
no ladil som to v tom stojane na 20 m v hale u hasicov a bolo to celkom ok rozptil bol asi taky ze vzdy mi sli dve rany skoro jednov dierov a jedna vzy niekam inam tak som ten nastrel nechal tak lebo som na nic neprisiel ale myslim si ze to moze robit ten plast medzi hlavnov a zasobnikom chcem si to dat vyrobit z AL ale zatial blbnem len na siluety, plechovky a tak, potom to skusim znovu nastrelit, co s tayka ustovky rad by som to zmeral len nema cim, no u nas nas Slovensku to je slabe nic tu nedostanes ani len lepsie strelivo zatial som strielal co som dostal t.j. gamo pro magnum,standarty,master,prometeus tie my poslal kamos z Anglicka, ale chcem si objednat JSB sadu a potom to otestujem na presnost a ked bude cas tak skusim to vytunit podla kubajzza ako to tu opisoval, zatial som snov spokojny nem chybu good masinka, len tie drahe bombicky u nas uz pod 30,- nezozeniem musim tam spravit nejaku tu redukciu, rozmyslam nieco ako ma TAU 200 to by mi celkom vyhovovalo len si to musim este premysliet a este ked som pri TAUKE kamos ju ma trochu sme to porovnavali a myslim ze QB je silnejsie ako TAU aj ked ma v navode uvedene 160m/s, no ked spravim tu redukciu tak to sem hodim, oslovil som firmu aj na tu plastovu blbost medzi hl. a zasobnikom aby mi to nacenily co by to stalo z AL no este nic tak uvidim ked to bude aktualne ozvem sa dal by som toho spravit viac, este uvazujem nad kompenzatorom asi AERON (len pre lepsi vzhlad ) pre mna to asi iny význam mat nebude

alebo viete poradit nieco krajsie a funkcnejsie (ako koncovku)?

Za ty prachy co stojí ten adaptér by byla další vzduchovka, ale zajímalo by mě jak tam mají vyřešeno to propichování. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Tak me dneska taky dosla, je to v podstate moje prvni vzduchovka takze nemam s cim srovnavat ale myslim ze sem jeji koupi neprohloupil. bohuzel zatim nezbylo na optiku tak snad pristi mesic (jestli mladej rapidne nezvysi spotrebu plinek
). asi to bude zde doporucovana Delta. jinak jeden z duvodu proc sem se pro ni rozhodl bylo ze mam v planu ji krmit z bomby co mam k paintballce (12 OZ), tak bych se chtel zeptat zda s tim mate nekdo zkusenost...

Pri vetsim teple vice ran? Divne, CO2 by mel mit pri vyssi teplote vetsi tlak - tak bych logicky hadal ze to da vice ran, kdyz udernik musi prekonat vetsi protitlak ventilu. Ale dost mozna ze doba otevreni ventilu bude +- stejna, jen diky vetsimu tlaku plynu ho vic utece. Kdo vi...po obede to zkusim. Nak
PS. i kdyz nejlepsi voditko by bylo zmereni zmeny rychlosti strely na hradlech
PS. i kdyz nejlepsi voditko by bylo zmereni zmeny rychlosti strely na hradlech
CZ 634 .177
Zásobník+rozměry
Cau lidi chtel jsem se zeptat zda nekoho napadlo udelat zasobnik na diabolky, pokud ano mohl by to sem hodit jak to udelal???
...a jeste jestli by mi sem mohl nekdo hodit vsechny rozmery celyho ustroji pusky krome pazby(Hlaven, vnitrnosti.....) chtel bych si prave udelat pazbu ve stylu Mauser 98k, kterou bych vám potom hodil treba i nákresy apod. Diky moc
...a jeste jestli by mi sem mohl nekdo hodit vsechny rozmery celyho ustroji pusky krome pazby(Hlaven, vnitrnosti.....) chtel bych si prave udelat pazbu ve stylu Mauser 98k, kterou bych vám potom hodil treba i nákresy apod. Diky moc
- TELESCOPIC
Pro Donkey
Donkey, "zásobník" na QB se celkem šikovně podařilo vyřešit Derekovi zde: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... &start=180
...tedy až na ten vzhled, ale myslím, že by tomu dost pomohl ňáký vhodný nátěr. Ostatně, to se tam taky řešilo... Moc rád bych to obstaral i své milé QB, ale bohužel nemám takové možnosti jako Derek. Každopádně vítám "JAKÉKOLIV" nápady jak funkci multishot vyřešit.
Jinak tvůj nápad pořídit QB pažbu ve stylu K98 považuju sice za docela smělý, ale velmi se mi líbí. Svou originální pažbu bych časem taky rád vyměnil a neuvažuju ve stylu sportovní pažby, jako asi většina lidí tady, ale něco stylovějšího...Takže třeba bychom mohli ňák dát hlavy dohromady, co myslíš?
Bohužel přesné nákresy a vnitřní rozměry zatím nemám... Výroba pažby se tady už dost řešila a řada lidí si vyzkoušela jaký je to nadlidský výkon... Ale chtěl jsem se taky zeptat, jestli náhodou to někdo nezkoušel z ňákeho dostupného polotovaru nebo z komerečně dostupných pažeb a předpažbí. Tak šup sem s jakýmkoliv nápadem

...tedy až na ten vzhled, ale myslím, že by tomu dost pomohl ňáký vhodný nátěr. Ostatně, to se tam taky řešilo... Moc rád bych to obstaral i své milé QB, ale bohužel nemám takové možnosti jako Derek. Každopádně vítám "JAKÉKOLIV" nápady jak funkci multishot vyřešit.
Jinak tvůj nápad pořídit QB pažbu ve stylu K98 považuju sice za docela smělý, ale velmi se mi líbí. Svou originální pažbu bych časem taky rád vyměnil a neuvažuju ve stylu sportovní pažby, jako asi většina lidí tady, ale něco stylovějšího...Takže třeba bychom mohli ňák dát hlavy dohromady, co myslíš?

Suciastky do QB78
Zdravim nadsencov QBcka. Podarilo sa mi po tulkach internetom najst tuto stranku internetoveho obchodu ale bohuzial vo svedstine , takze neviem ako je to s dopravou.Je tam aj adapter na co2 aj aluminiovy drziak-objimka,tesnenia...... http://www.progunner.se/show_category.a ... 28&topid=1