Tak mi to nedalo a po zoufalém shánění všude možně (dokonce jsem volal i do Great Gun a prosil je o zakázkovou výrobu, ale neúspěšně

) jsem se zdravě nasral a pustil jsem se do toho sám.
Předesílám, že je to amatéřina (moje první práce se dřevem vůbec), ještě to ani není namořené a má to několik chyb(označeno červeně) o kterých vím:
1)mezi rukojetí a rámem mi zůstala díra asi 1mm
2)rukojeť je vzadu u paty "šikmo" k hlavním, sice to na funkci nemá vliv, protože to je část, za kterou se derr. už nedrží, ale nevypadá to dobře
3)šroub je jen provizorní, aby to drželo, sice to drží dobře, ale asi bude dobré ještě u základny svrtání a stažení dalším šroubem
Bastlil jsem to po odpoledních,k dispozici jsem měl jenom stojanovou vrtačku, kde jsem vybral odsazení rámu derrika pomocí 8ky vrtáku a hrubý tvar jsem ořezal přímočarou pilou, zbytek je rašplování a broušení smirkem do zblbnutí.
I přes to vše výše uvedené musím říct, že se to teď drží úplně jinak-hlavně se líp mačká spoušť, nemusím tolik krčit ukazovák, jsem ještě zvědavý, jak se s tím bude střílet, ale věřím, že líp.
Nicméně konstruktivní kritiku sem, třeba to má ještě více much, jen je nechci vidět