Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Díky moc za radu. Koupím ho taky.
HW97k-blacklinest 4,5mm + optisan viper 10X44 SCB
Re: Weihrauch HW97k (HW77)
Jsem na tyhle věci lopata a nikdy jsem nic nekupoval z Německa tak se chci zeptat. Takhle mě to dovedlo a když klikám na koupit tak mě to nepouští dál. Mám tedy s tím dojít do banky a poslat platbu? Nevadí to, že mě to nepouští dál?
Tento isty problem som mal aj ja ked som objednaval od schneidera ako prehliadac pouzivam operu alebo mozilu a cez tieto prehliadace mna to nepustilo dokoncit objednavku nakoniec som musel spravit objednavku cez internet explorer potom to islo v pohode.
tak mě to nepouští dokončit objednávku ano přes explorer. Prostě nejde mě dokončit objednávka 

budeš tam mít asi někde chybu v zadání taky mi to nešlo po kontrole a opravě údajů to šlo...
Udělal jsem novej účet, nový mail a stejně nic. Nepustí mě to za "koupit" 14 dní objednávám. Pokud u schneider.de tak fungují i reklamace a ostatní služby zákazníkům tak potěš mejdlo
Nedá se ta puška koupit ne jiném ověřeném obchodě?

Tak se podařilo odeslat. Problém byl v tom, že je tam nějaké poučení o vrácení zboží a tam se musí rozkliknout odkaz, celej projet až do konce a nezavírat. Pak mačkat koupit a potom na několikátý pokus to vyjde. Takhle to u mě fungovalo. 

Schneider funguje velmi dobře, mám to několikrát osobně otestované, a nejen já. Jestli je v něčem potíž, bude to nahodilá chyba, ne záměr, či podvod.
z ho.na bič neupleteš
Už se povedlo. Chyba byla v tom posledním seznámení s pravidli. Je tam odkaz a musí se rozkliknout a projet do konce ale nechat otevřený. pak teprve zmáčknout "koupit". Na po třetí to klaplo.
Už ji mám doma. V pondělí dali k přepravě a ve středu je tady. osadil jsem ji optisanem 10X44. Dojmy jsou v superlativech. Kvalitní poctivá práce. Těžká je fest ale to je myslím přínosem při střelbě. Párkrát jsem vystřelil v kuchyni a myslím, že by byla použitelná i s origo pružinou 7j. Jediné slabé místo mimo střelce
vidím v origo montáži od optisanu. Ještě uvidím ale myslím, že bude lepší koupit jednodílnou. Už jednou jsem jednodílnou montáž kupoval a vracel protože se mi tam nevešlo kolo paralexy.
Poradíte mi jakou jednodílnou montáž použít na tuhle sestavu? Dík

Poradíte mi jakou jednodílnou montáž použít na tuhle sestavu? Dík
Nejde o to jakou, ale jak vysokou. Dle mne nejlepší to kolo vyhodit a dát co nejnižší montáž
Důležitější je mít osu optiky co nejblíže ose hlavně, než machrovat s velkým kolečkem.
Důležitější je mít osu optiky co nejblíže ose hlavně, než machrovat s velkým kolečkem.
horizontálně je tam prostor mezi tubusem a puškou max. 5mm. Kolečko tam má prostor snad 1,5cm. Ta montáž byla krátká a kolo se nevešlo do montáže. delší montáž neměli skladem tak jsem to tenkrát vrátil a s cfx jsem střílel s touhle montáží.
montáže od optisanu jsou docela v pohodě, dej tu zadní s červíkem do díry ve zbrani proti posuvu a přední dle libosti. Pak se ti to nebude posouvat a dle fotky jak se dívám tak máš objektiv pár mm od těla pušky takže nižší už asi nedáš. Já mám na hw77 střední montáž optisan na Mambě lite a objektiv mám 2mm od pušky.
HW77 .177 + Optisan Mamba Lite 3-12x44
CZShadow 2, S&W 17-3, PPK
CZShadow 2, S&W 17-3, PPK
To:Kamaz. Pekny kusok. Ta povrchova uprava je nikel? Tiez som chcel tuto ale s drevenou pazbou.
Uz som mal pokope 300eur ked zrazu sa objavil inzerat na HW 97k v dreve klasik 6mes. No nemup ju.
A vobec nebanujem.
Uz som mal pokope 300eur ked zrazu sa objavil inzerat na HW 97k v dreve klasik 6mes. No nemup ju.
A vobec nebanujem.
Je to nerez. Ještě musím vyměnit pružinu. Ale dá se střílet i tou origo 7j. Dnes jsem koupil kufr. Velkej je jak kráva ale pušku chrání dokonale.