Bullpup P-12 .... S.P.A. Snow Peak Airgun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No řeknu to asi takhle. Určitě. K P12 mám ještě Brocock Concept Standart který je asi o 5000 Kč levnější a střílí skvěle. S P12 tak přesně nenastřílím. Určitě to musí být hlavní. Na pušce je to ta největší slabina. Já už se na CZ hlaveň taky připravuji.
Daystate Huntsman XL 22.
Glock 19 9mm
Glock 43 9mm
TAU 200 cal .177
Glock 19 9mm
Glock 43 9mm
TAU 200 cal .177
Re: Bullpup P-12 .... S.P.A. Snow Peak Airgun
Inac ak by sa menila hlaven, tak by sa mohla nechat o par cm kratsia a lepsie by to tlmilo
Nevíte někdo jestli by šla použít hlaveň z CZ 200 5,5 ? Pokud by šla upravit, jestli sedí aspoň průměr laufu...?
To přesně nevím ale na zahraničních forech jsem už někde viděl 3 případy že měli hlavně z CZ200. Myslím že asi průměr hlavně bude stejný a bude jen třeba upravit vstup hlavně do závěru. Ale je to jen moje domněnka.
Daystate Huntsman XL 22.
Glock 19 9mm
Glock 43 9mm
TAU 200 cal .177
Glock 19 9mm
Glock 43 9mm
TAU 200 cal .177
Už si nepamatuju, kolik to bylo u SPA, ale náhradní hlaveň do CZ200 má průměr 15 mm a stojí asi 1800,- korun.
Podle mě se jakákoliv investice do téhle pušky nevyplatí, protože se cenou začneš blížit HW100, ale když už ji máš a jsi ochoten do toho dávat další peníze, tak hlaveň z CZ200 její přesnost podstatně zvedne.
Podle mě se jakákoliv investice do téhle pušky nevyplatí, protože se cenou začneš blížit HW100, ale když už ji máš a jsi ochoten do toho dávat další peníze, tak hlaveň z CZ200 její přesnost podstatně zvedne.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
V piatok vecer to zmeram, ak nezabudnem...mam obe vzduchovky...a do CZ hlavne chcem ist tiez,ale asi az v januari po skuskach
Čz hlaveň stojí 1 896 kč + 190 pošťák průměr 14,90mm! kupoval jsem novou na Taipana!
Kde ? Mě vyhledávač vždy nabízel jen hlavně na Slavii a podobné sračky.Romčan píše:Čz hlaveň stojí 1 896 kč + 190 pošťák průměr 14,90mm
Dík,mě zmátlo že jsi uváděl i poštovné 

Zkoušel ste někdo otáčet hlavní o 90° a střílet na střed....
Zajímavé a zároveň smuné zjištění (je prostě ohnutá)
Du do CZ hlavně
Zajímavé a zároveň smuné zjištění (je prostě ohnutá)

Du do CZ hlavně

Nechci ti do toho kecat, ale pootočením hlavnědostaneš konec drážkování jinam a pochopitelně nastřelení má danou rotaci a balistiku, to je jako by jsi naklonil flintu doprava a vystřelil, zkus to a uvidíš kam ti půjde rána mířená na střed.eleven píše:Zkoušel ste někdo otáčet hlavní o 90° a střílet na střed....
Zajímavé a zároveň smuné zjištění (je prostě ohnutá)![]()
Du do CZ hlavně

na starý kolena jsem se vrátil do klukovskejch let a začal zase střílet.
jak to budeš rešit průtokem vzduchu?
Ono stačí otáčet hlavní v brejlích a koukat jak hlaveň pajdá jak na konci kdy se v jenom místě dotkne kontejneru tak i u závěru ...