Bullpup P-12 .... S.P.A. Snow Peak Airgun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tuši niekto na aky max..tlak sa da nastavit origo regulator u spa p10?
Re: Bullpup P-12 .... S.P.A. Snow Peak Airgun
Nevie niekto nahodou aky ma vnutorny priemer kartusa spa p10?
Tak pokud to nemá nabíjecí mechanismus, musel by sis vymyslel nějaký zásobníček, a jako perličku po natažení by sis ho musel přetáčet vlastní rukou. Masochismus podle mně.d spissa » 11 pro 2019 13:18
Jde dát na p12 zásobník? Nebo se to musí nějak upravit?
Gamo Jungle + Hawke sidewinder 6x24x56 half mil-dot
Padáčková prasátková střelnička
Na flintu zrovna šetřím
Na flintu zrovna šetřím
Zdravím vás, nevie niekto z vás, kde? alebo ci sa dá zohnať tzv. ventilove kolečko (SPA P12) o ktoré je opreta pritlačna pružinka ventilu, vlastne to dierkované kovove kolečko ktorim sa da ladit pritlak ihli ventilu. Neviem to inak opisat. Alebo nemá niekto v zásobe ako náhradný diel? Diky.
Otázočka nemá niekto na svojej spa p12-p10 doinštalovany moderátor? Zvažujem našrobovat moderátor určený pre airsoft a neviem co je potrebne všetko zakúpiť a aké sú tam závity v prípade adaptéru.. poradí niekto?
Panove je možné použiť tento adapter aj na model P12-P10? Povodne je to urcene pre model SPA M16. Skúšal nahodou niekto? Predajca aktualne nemoze overit..
Ten adaptér je zbytečně dlouhý , to je lepší tohle https://shop.alexxxus.cz/produkt/artemi ... -unf-x-20/
nebo prodloužení původního moderátoru http://josef1000.cz/index.php/s-p-a/234 ... 2-pridavny
nebo prodloužení původního moderátoru http://josef1000.cz/index.php/s-p-a/234 ... 2-pridavny
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Zdravim,
Panove dnes som si chcel trozku picnut s P10 a po naplnení kartuše a po vytiahnuti pinu z diery, zrazu počuť sičanie cez plniacu dieru kartuše, uniká vzduch...otazočka môze to byť okruzok pochádzajúci od manometra?
Panove dnes som si chcel trozku picnut s P10 a po naplnení kartuše a po vytiahnuti pinu z diery, zrazu počuť sičanie cez plniacu dieru kartuše, uniká vzduch...otazočka môze to byť okruzok pochádzajúci od manometra?
Pozdravujem,
Nemá niekto skúsenosť? Odvrtal som transfer port, ktorý prechádza hlavnou a teraz pri nabíjaní diabolka zadrhava o port,hranu portu som nijak nezrazil....diky. cal.5.5 a odvrtana diera má teraz 5mm.
Nemá niekto skúsenosť? Odvrtal som transfer port, ktorý prechádza hlavnou a teraz pri nabíjaní diabolka zadrhava o port,hranu portu som nijak nezrazil....diky. cal.5.5 a odvrtana diera má teraz 5mm.
- Black Powder
- Administrator
Nevedomosť konštrukčných zásad pri tuningu niektorých jednotlivcov ma neprekvapuje. V skratke, zničil si si hlaveň, žiadne odhrotenie už nepomôže. Jedine otočiť lauf v diere o 180° a navŕtať max. 4,2 ... úplne postačuje 3,5mm.
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.