Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zajímavé čtení. Škoda, že jste nezkoušel ogivál GG...
-
Re: Derringer od fy Great Gun
Neobjednal jsem je, ale časem na ně také dojde. Ty ogivály, které mám chodí velice obstojně. Každopádně v příštím týdnu budu testovat znovu se stejným střelivem, ale cílem budou jiné věci. Také zkusím různě silné flastry, z kuličky půjde vyždímat větší výkon si myslím. Na terč ale stačí i jak to bylo, přesně to lítalo a nabíjelo se poměrně snadno, pouze stačí na ústí naklepnout, ostatní střely je také nutné na ústí naklepnout.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
Dnes prvni selhavka po nejake dobe noseni... Spodni hlaven... Vystreleno cca 5 zapalek a nic. Sroub vysrubovany a v dutine pod byla jakoby cerna husta pasta. Sroub sem zpet zasruboval a sundal piston... Pod nim sucho a prazdno... Zasypal prachem vratil piston a s novou zapalkou uz vystreleno.... Takze priste mene protizapekaci pasty na pistony a sroub. Strela bych rekl ze dosatecna... Prvni rana sla do becky s vodou a druha ze spodni hlavne do fosny a skrz. Je pravda ze sem pro jistotku pouzil napusteny 5mm flastr ...
GG ⊙ .54
nazdar, kde v praha sa dajú zohnať priamo v predajni 9mm strely do gg? naj okolo prahy 7. aj gule aspoň, dik
vyskúšal uz niekto tieto http://www.merkuria.net/home/1505-perku ... -9-mm.html ?
škoda ze na stránke commando.sk sú 9mm vypredané, mali normálnu cenu necelé 4e, v merkúri ich majú za 6e...

vyskúšal uz niekto tieto http://www.merkuria.net/home/1505-perku ... -9-mm.html ?
škoda ze na stránke commando.sk sú 9mm vypredané, mali normálnu cenu necelé 4e, v merkúri ich majú za 6e...

-
Zítra pravděpodobně proběhne větší testování. Vepřové hlavy, vodní melouny, OSB desky a možná i něco dalšího. Kdo bude chtít fotky, tak mi napište SZ. Nebudu sem dávat fotky veřejně, nechci, aby se do mě naváželi zase nějací šťouralové, kde že to bylo stříleno.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
Dalo by sa ucastnit toho testu? Kdyby to slo rad bych se podival nazivo pripadne taky prispel neco malo
pokud to ovsem taky nebude na druhe strane naseho ostruvku

GG ⊙ .54
Už jsem několikrát psal, abyste nepatlali závity pistonů vazelínou, ale pořídili si na to teflonovou pásku pro instalatéry. Nezapejká se to, nekurví to prach... Ale protože nečtete moudrý rady (jen ptákoviny) tak to sem píšu zas 

http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
mujtaj píše:nazdar, kde v praha sa dajú zohnať priamo v predajni 9mm strely do gg? naj okolo prahy 7. aj gule aspoň, dik![]()
Objednaj si ich rovno v ARESe Topolcany

Rád bych požádal o radu. Budu kupovat derringer Great Gun .45, hlavně 3,5 palce. Rozhoduju se mezi dvěma variantami provedení:
1. to úplně základní, černění
NEBO
2. provedení s nerezovými drážkovanými hlavněmi, zbytek tvrdochrom
Bod 1 je jasný, na tom asi nejde nic zkazit. Bod 2 je ale moje fantazírování a protože mám s černým prachem nula zkušeností, rád bych slyšel nějakou kritiku, než ho objednám. Zatím je mi jasné, že by to bylo dražší (ne o moc) a čekal bych déle.
dík
1. to úplně základní, černění
NEBO
2. provedení s nerezovými drážkovanými hlavněmi, zbytek tvrdochrom
Bod 1 je jasný, na tom asi nejde nic zkazit. Bod 2 je ale moje fantazírování a protože mám s černým prachem nula zkušeností, rád bych slyšel nějakou kritiku, než ho objednám. Zatím je mi jasné, že by to bylo dražší (ne o moc) a čekal bych déle.
dík
Mujtaj: V Praze můžete zkusit Zbraně Dave v horní části Václaváku nebo Zbraně Brýmová na Smíchově ale o úspěchu trošku pochybuju.
Na šroubek a pistony dávám grafitovou vazelínu ale jen naprosto minimální množstí jen tak do 2/3 závitu, co přečuhuje setřu a u pistonů dávám velkej pozor aby nic nezůstalo na spodku. S instalatérskou páskou bych tak jemnou práci asi neudělal. Nikdy jsem neměl problém s odšroubováním. Na každém pistonu ještě odpálím zápalku naprázdno a zatím vše OK.
Ty testy by mě taky velmi zajímaly. A vůbec, nepořádájí se nějaké srazy majitelů derringeru? Mohli bychom něco uspořádat
Na šroubek a pistony dávám grafitovou vazelínu ale jen naprosto minimální množstí jen tak do 2/3 závitu, co přečuhuje setřu a u pistonů dávám velkej pozor aby nic nezůstalo na spodku. S instalatérskou páskou bych tak jemnou práci asi neudělal. Nikdy jsem neměl problém s odšroubováním. Na každém pistonu ještě odpálím zápalku naprázdno a zatím vše OK.
Ty testy by mě taky velmi zajímaly. A vůbec, nepořádájí se nějaké srazy majitelů derringeru? Mohli bychom něco uspořádat

No zkusil sem grafitovku co je na soustruznicke platky od prametu... Je hodne tekuta... Tak mi asi ujelo ... Plus mam na kalibr .54 hrubsi CP takze se asi poradne nedostal kanalkem.....
- Hlavni je najit chybu ... A o tom to je
Vratim se zpatky k med. paste a jeste vic protrepavat pri nabijeni ... Pripadne podsypavat piston pri planovanem noseni a spolehani se na prvni ranu.... Bo pri taseni vzdy strilim prvni spodni hlaven kvuli spatnemu reseni original. pouzdra.... Kuze odtlacuje prepinac doprava a nekdy zustava vmezipoloze k odpaleni obou zapalek najednou... plus kdyz je prepinac vpravo tak trochu i kryje zapalku pred okolnimi nechtennymi vlivy
S TIM SRAZIKEM SEM PRO ... JEN KDO BY SA TOHO CHYTIL...
- Hlavni je najit chybu ... A o tom to je

Vratim se zpatky k med. paste a jeste vic protrepavat pri nabijeni ... Pripadne podsypavat piston pri planovanem noseni a spolehani se na prvni ranu.... Bo pri taseni vzdy strilim prvni spodni hlaven kvuli spatnemu reseni original. pouzdra.... Kuze odtlacuje prepinac doprava a nekdy zustava vmezipoloze k odpaleni obou zapalek najednou... plus kdyz je prepinac vpravo tak trochu i kryje zapalku pred okolnimi nechtennymi vlivy
S TIM SRAZIKEM SEM PRO ... JEN KDO BY SA TOHO CHYTIL...
GG ⊙ .54
Kentan má pravdu. Teflonová páska, jeden závit kolem pistonu. Grafitová nebo pasta s mědí - napékalo se to.
LuVa: S tvrdochromem naděláte větší parádu, černěný zase můžete držet v ruce, až půjdete v noci parkem 
Vazelína: Používám Mogul G3, žádné napékání jsem nazaznamenal.
Sraz: Nic podobného jsem nikdy neorganizoval, ale soused tady z vesnice pořádá pořád srazy autíčkářů a vím, že na to mají založenou stránku na Facebooku - na podobné věci to bude asi dobré. V případě, že by nás bylo dost by asi nebyl problém zařídit střelnici - bylo by to v Milovicích ve středních Čechách a myslím, že by nám dovolili i nějaké skopičiny. Je to pěkná střelnice s možností občerstvení ale možná trošku dražší. V případě zájmu můžu založit tu stránku a uvidíme...

Vazelína: Používám Mogul G3, žádné napékání jsem nazaznamenal.
Sraz: Nic podobného jsem nikdy neorganizoval, ale soused tady z vesnice pořádá pořád srazy autíčkářů a vím, že na to mají založenou stránku na Facebooku - na podobné věci to bude asi dobré. V případě, že by nás bylo dost by asi nebyl problém zařídit střelnici - bylo by to v Milovicích ve středních Čechách a myslím, že by nám dovolili i nějaké skopičiny. Je to pěkná střelnice s možností občerstvení ale možná trošku dražší. V případě zájmu můžu založit tu stránku a uvidíme...
dik za za radu o strelive 
LuVa: nerez,
nie kvôli vzhľadu ale čisteniu.

LuVa: nerez,