Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
S jakou novou pažbou? 

Re: Weihrauch HW97k (HW77)
To mají, ale ta cena. Když ji vezmu u "snajdra" tak ušetřím skoro 3 tisíce. A za ty prachy na ni můžu dát kukr.Kubajzz píše:Mají je v http://www.zbrane-vzduchovky.cz/
Jsou to už ty s novou pažbou, minulý týden jsem ji tam držel v ruce.
ČZ 236 - 1 // Weihrauch HW77K + Kolimátor Victoptics 1x35 Red / Green
sposob nakupu u schneidera sa nelisi od nakupu na akomkolvek eshopu na CZ a SK
cize ak si raz na nejakom eshope nakupoval, nevidim problem v tom aby si ten nakup uspesne nezvladol u schneidera
ak je problem jazykova bariera, v pravom hornom rohu mas moznost zapnutia prekladu do niektoreho z jazykov podporovanych google translatorom...
cize ak si raz na nejakom eshope nakupoval, nevidim problem v tom aby si ten nakup uspesne nezvladol u schneidera
ak je problem jazykova bariera, v pravom hornom rohu mas moznost zapnutia prekladu do niektoreho z jazykov podporovanych google translatorom...
Nákup jako takový svedu. Spíš potřebuju ujasnit pár věcí.
1 - musí se kupovat malej kit abych dostal 16J pružinu, nebo stačí koupit jen samotnou flintu a někde do poznámky napsat aby přidali do zásilky 16J pružinu?
2 - jaká je cena dopravy? Snažil sem se to tam najít ale nedařilo se. Z toho co sem našel sem si poskládal cenu asi 15 euro. Je to tak nebo je to víc?
3 - má smysl investice do vmachu? Našel sem na to rozporuplný názory.
1 - musí se kupovat malej kit abych dostal 16J pružinu, nebo stačí koupit jen samotnou flintu a někde do poznámky napsat aby přidali do zásilky 16J pružinu?
2 - jaká je cena dopravy? Snažil sem se to tam najít ale nedařilo se. Z toho co sem našel sem si poskládal cenu asi 15 euro. Je to tak nebo je to víc?
3 - má smysl investice do vmachu? Našel sem na to rozporuplný názory.
Ahojte.
Testoval som strelivo do HW 77 - dlhá hlaveň. Test bol na 10m, strieľal som zo stojana. Optika na puške je Walther 8-32x56 a zväčšenie bolo na 24x. Strieľal som 5 rán z každého streliva.
Puške najviac sedí strelivo JSB EXACT EXPRES 4,52mm o váhe 0,51g.
Rozptyl pozrite na priložených obrázkoch.
Testoval som strelivo do HW 77 - dlhá hlaveň. Test bol na 10m, strieľal som zo stojana. Optika na puške je Walther 8-32x56 a zväčšenie bolo na 24x. Strieľal som 5 rán z každého streliva.
Puške najviac sedí strelivo JSB EXACT EXPRES 4,52mm o váhe 0,51g.
Rozptyl pozrite na priložených obrázkoch.
HW100T :-)
pre opticum:
1. kupit maly set, pozri zoznam:
http://www.sportwaffen-schneider.de/ind ... /4a/page/2
Dole na konkretnej stranke si skontroluj "Federauswahl: Export"
2. Cenu dopravy uvidis v pokladni. Zavisi to od toho, co vsetko beries
3. Nema zmysel. Ked vyrasties a bude ta to este bavit, tak potom mozes dokupit.
1. kupit maly set, pozri zoznam:
http://www.sportwaffen-schneider.de/ind ... /4a/page/2
Dole na konkretnej stranke si skontroluj "Federauswahl: Export"
2. Cenu dopravy uvidis v pokladni. Zavisi to od toho, co vsetko beries
3. Nema zmysel. Ked vyrasties a bude ta to este bavit, tak potom mozes dokupit.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Samotná 16J pružina se koupit nedá? Chtěl bych HW77K Black line ale ta není v malém setu. Je jen samostatně. Myslíte že by přidali pružinu i k této pušce? Našel by se zde někdo kdo umí dobře německy a napsal by mail prodejci s dotazem?
Samostatne sa 16J pruzina da kupit:
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... ts_id/1504
Zapni si na tom prekladac, tak ako Ti pisal tomcat.
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... ts_id/1504
Zapni si na tom prekladac, tak ako Ti pisal tomcat.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Díky za nasměrování. Tak jestli to chápu správně - flinta v malém setu, kde obchod pošle místo běžné náhradní pružiny tu exportní vyjde levněji než samostatná puška s dokoupenou exportní pružinou?
Někde sem tu čet jak někdo psal že objednal pouze flintu a do poznámky napsal aby vyměnili pružinu za 16J. Obchod výměnu neudělal, ale pružinu poslal.
Ještě dotaz na dopravu a poslání dokladu na ověření věku.
Za jak dlouho od objednání puška dojde. A když ste posílali kopii dokladu - začernili ste foto a rodné číslo nebo ste poslali kopii tak jak byla?
Někde sem tu čet jak někdo psal že objednal pouze flintu a do poznámky napsal aby vyměnili pružinu za 16J. Obchod výměnu neudělal, ale pružinu poslal.
Ještě dotaz na dopravu a poslání dokladu na ověření věku.
Za jak dlouho od objednání puška dojde. A když ste posílali kopii dokladu - začernili ste foto a rodné číslo nebo ste poslali kopii tak jak byla?
žádný doklad po tobě chtít nebudou. U zásilky posílané mimo Německo to nevyžadují.
http://forum.fieldtarget.cz/viewtopic.php?f=20&t=635 tady můžeš také koupit samostatně pružinu do 77ky.
z ho.na bič neupleteš
JJ, s prodejcem už jsem v kontaktu.
Tak co se týče nákupu u schneidera - absolvoval jsem to u HW77k před měsícem...
1. Normální nákup s platbou kartou jako na kterýmkoliv našem e-shopu
2. po nákupu a platbě dojde mail žádající o kopii identifikačního dokladu - řidičák, občanka, pas, cokoliv úředního, kde je vyznačeno datum narození - aby člověk dokázal, že je mu víc, jak 18
3. Je lepší kupovat minimálně Kleinset nebo Kompletset, protože kvér samotný + samotná pružina vyjde dráž. Prakticky Kleinset (336€) stojí stejně jako samotný kvér (335€ u WH77k))- nezní to logicky, ale hodně jsem počítal a naklikával abych na tohle nakonec došel
, takže žádný dokupování exportfeder tady u nás a podobně...
4. S optikou tam mají ty Kompletsety - takže pokud je něco s vyhovující optikou, vzít to v tom setu a vyjde to ještě levněji.
5. Pokud optiku zvlášť, tak kleinset + optiku (tak jsem to dělal já, Kleinset HW77k + Nikko Stirling 3-9x42 AOE (kterej neměli v Kompletsetu)
6. Jakmile člověk pošle ten doklad, odpoví, že jste prokázali věk a jakmile odešlou, pošlou DPD trackovací číslo.
7. Během dvou dní je to doma
A perfektně zabalený (viz. https://www.youtube.com/watch?v=HCPP0OAwiDI )
U mojí vzduchovky zapomněli přibalit exportfeder, tak jsem jim poslal to video s tím, že to péro tam nemám a pak mi ho na jejich náklady poslali dodatečně. Takže zkontrolovat, jestli je exportní péro přibaleno - v žádným případě 16J pružina nebude namontovaná uvnitř, protože oni to měnit nemůžou - v německu je ilegální dávat do vzduchovky pružinu s víc, jak 7,5J (bez zbrojáku asi). Takže vždycky si to musí kupující vyměnit až doma.
No a poslední věc, netřeba měnit žádný spouště, ta Rekord je podle mě dělaná na full power a co jsem googlil a zjišťoval, nikdo ani zmínky, takže v tom shopu chtěli akorát někoho odrbat o prachy.
A úplně poslední věc, pokud kupovat i optiku, tak se podívat na skladový zásoby na našich shopech - pokud u nás něco mají vyloženě skladem, tak ok. Většinou je to levnější, pokud nemají, tak bych koupil u schneidera i když jsou tam vyšší ceny, než u nás. Např. ty Airkingy Nikko Stirling u nás nikde nemají, všude cpou Mountmaster, který prej na vzduchovky nejsou tak vhodný. Takže když Nikko, tak Nikko Stirling GoldCrown Airking, kterej je přímo tady na tyhle silnější vzduchovky.
Celkem jsem objednával HW77k kleinset, 2x Nikko Stirling Airking 3-9x42AOE + 2 krabičky Umarex Star diabolek + plastový kufr na zbraň a i s poštou to vyšlo na 672,02 EUR.
1. Normální nákup s platbou kartou jako na kterýmkoliv našem e-shopu
2. po nákupu a platbě dojde mail žádající o kopii identifikačního dokladu - řidičák, občanka, pas, cokoliv úředního, kde je vyznačeno datum narození - aby člověk dokázal, že je mu víc, jak 18
3. Je lepší kupovat minimálně Kleinset nebo Kompletset, protože kvér samotný + samotná pružina vyjde dráž. Prakticky Kleinset (336€) stojí stejně jako samotný kvér (335€ u WH77k))- nezní to logicky, ale hodně jsem počítal a naklikával abych na tohle nakonec došel

4. S optikou tam mají ty Kompletsety - takže pokud je něco s vyhovující optikou, vzít to v tom setu a vyjde to ještě levněji.
5. Pokud optiku zvlášť, tak kleinset + optiku (tak jsem to dělal já, Kleinset HW77k + Nikko Stirling 3-9x42 AOE (kterej neměli v Kompletsetu)
6. Jakmile člověk pošle ten doklad, odpoví, že jste prokázali věk a jakmile odešlou, pošlou DPD trackovací číslo.
7. Během dvou dní je to doma

U mojí vzduchovky zapomněli přibalit exportfeder, tak jsem jim poslal to video s tím, že to péro tam nemám a pak mi ho na jejich náklady poslali dodatečně. Takže zkontrolovat, jestli je exportní péro přibaleno - v žádným případě 16J pružina nebude namontovaná uvnitř, protože oni to měnit nemůžou - v německu je ilegální dávat do vzduchovky pružinu s víc, jak 7,5J (bez zbrojáku asi). Takže vždycky si to musí kupující vyměnit až doma.
No a poslední věc, netřeba měnit žádný spouště, ta Rekord je podle mě dělaná na full power a co jsem googlil a zjišťoval, nikdo ani zmínky, takže v tom shopu chtěli akorát někoho odrbat o prachy.
A úplně poslední věc, pokud kupovat i optiku, tak se podívat na skladový zásoby na našich shopech - pokud u nás něco mají vyloženě skladem, tak ok. Většinou je to levnější, pokud nemají, tak bych koupil u schneidera i když jsou tam vyšší ceny, než u nás. Např. ty Airkingy Nikko Stirling u nás nikde nemají, všude cpou Mountmaster, který prej na vzduchovky nejsou tak vhodný. Takže když Nikko, tak Nikko Stirling GoldCrown Airking, kterej je přímo tady na tyhle silnější vzduchovky.
Celkem jsem objednával HW77k kleinset, 2x Nikko Stirling Airking 3-9x42AOE + 2 krabičky Umarex Star diabolek + plastový kufr na zbraň a i s poštou to vyšlo na 672,02 EUR.
Weihrauch HW77k + Nikko Stirling Airking 3-9x42AOE
Air Master 300
Tex 086 s pažbičkou
Air Master 300
Tex 086 s pažbičkou
^^ Tou celkovou cenou jsem chtěl říct to, že u nás to levněji sehnat nejde...
Weihrauch HW77k + Nikko Stirling Airking 3-9x42AOE
Air Master 300
Tex 086 s pažbičkou
Air Master 300
Tex 086 s pažbičkou
Díky za informace. Ještě bych potřeboval objasnit jaký je rozdíl mezi Weihrauch HW 77 K Vorteilspack Kal. 4,5mm a Luftgewehr Weihrauch HW 77 K Match Kal. 4,5mm Vorteilspack. Tedy v tom Math. Včem je ta flinta jiná krom vyšší ceny?