U v tomto topiku su fotky so strelby na váčši vzdialenost, ktore su porovnatelne s ovela drahsimi kuskami no bohuzial niektore hatsany maju rozptyl aj 7cm na 15m!
Keby som to nevidel tak neuverim, sam mam at44 bullpup vytunene s original hlavnou, pri 15j mi s jsb exact lieta jenou dierou na 25m! Pri full vykone to u take ruzove nie je a da sa len s monsterami strielat..
Vyhoda pri kupovani cez eshop je ze ak nebudes spokojny tak to mozes vratit bez udania dovodu do dvoch tyzdnov.
Takze si kludne kup z eshopu, nachystaj pozicaj nejake optiky na skusku, terce, kvalitne strelivo, (jedine jsb, kup si exacty, heavy a monstery) a radsej kaliber velkosti x,52 ako x,50 x .

. Aspon mne sa naj osvedcili sirsie.
No ak po niekolkych dnoch nebudes spokojny, proste im napis ze nie si spokojny nechces to mat ani zadarmo a ze im to posielas a ze radsej si u nich kupis inu pušku, napr tu cz ... Isto nebude problem a budu radi ked predaju drahsiu pusku a aj ty budes spokojny.
Aj ked som relativne spokojny s at44 no mal som v ruke aj ine drahsie no to mi tiekla slina, ale je rozdiel mat pcp 350€ a za 700€.
Okrem toho ked som mal v ruke cz tak mi prisla detska, oproti inym, a to bola verzia hunter ci take cosi, neoslovila ma veru aj ked strielala fakt jednou dierou. A to vyberanie kartuše je ako dobre mimo doby, trapošina.
A bazarovu vec by som kupoval jedine osobne, radsej sa trepat aj 200km ako kupit nejaku co tam majitel strielal ocelove šipky, klince,... Ci ju nejako tunil a nezvratne poskodil,.. Niektory pacientyi su schopny vrtat vsade, aj klince jebat do pažby,...