HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak sem si koupil na hatsana kompenzátor hluku a po prvním výstřelu se mi rozpadnul stalo se to někomu.
Re: HATSAN AT44 PCP
a rozpadlo se ti co flinta nebo kompenzátor

Walther LG 300 Alutec,Burris Timberline
Hatsan je drzak ten se nerozpadne ten tlumic se jaksi rozpadl ale us sem udelal novej vnitrek takze v pohode.
- mtarnovsky
Ahojte , tak sa hrdo hlasim k hatsanu AT44-10w .Hlavne dakujem PEPANOVY k normalnym komentarom, velmi mi pomohol. A dalej diky Andrej B za danie do obrazu ohaldom PCP.
Mam ho v 5,5 ale vobec nelutujem, je to pecka. na 60m dava take veci co sa mi ani nesnivalo,
Mam ho v 5,5 ale vobec nelutujem, je to pecka. na 60m dava take veci co sa mi ani nesnivalo,
Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
- mtarnovsky
12metrov , desat ran len tak skusobne.... dalo by sa aj lepsie..
Slavia 620
Slavia 620
tak gratuluju hatsan je super ja ho mam dva měsíce vystříleno 1500 DIABOLEK a žádnej problém a když mu přidáš pár joulu navíc tak je to ještě lepší.Tak at slouží.
- mtarnovsky
Diky moc . Je to paradna flinta a to som strielal aj z HW100. AT teda slouzi nam vsem , ---mam tam inu biciu ihlu. 

Slavia 620
Slavia 620
Pokial je to vydarene PCP, tak s lepsim puskohladom moze dobry strelec nasatrielat prekvapive vysledky. Prekvapive hlavne pre tych, co nikdy v zivote nemali AT44.mtarnovsky píše:... Mam ho v 5,5 ale vobec nelutujem, je to pecka. na 60m dava take veci co sa mi ani nesnivalo,

Tak nech Ti robi radost.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
- mtarnovsky
Dakujem. som nadseny .Pumpovanie je sice makacka, ale neni to ziadna tragedia. na 15m by to slo jednou dierou keby som nebol dreveny. Je to neskutocne presne a silne.
Slavia 620
Slavia 620
Daj iný puškohľad, 3-9x je imho na pcp málo
Potom s kľudom das aj vzdialenejšie terče.
Som par dni dozadu sejmul straku v stoji s oporou na cca 60m
Jsb exact heavy, jedna rana
nie je problem teda aj na viac metrov.
Ps ked ti dobre strieľa nehrab sa v nej, neupravuj a užívaj si.

Potom s kľudom das aj vzdialenejšie terče.
Som par dni dozadu sejmul straku v stoji s oporou na cca 60m

Jsb exact heavy, jedna rana

Ps ked ti dobre strieľa nehrab sa v nej, neupravuj a užívaj si.
-
Objevil se mi na AT 44 problém. Po napuštění karuše mi uniká vzduch zpět quickfilem. Tou napouštěcí dírkou. Netuší někdo jak to spravit?
pravděpodobně tam bude bordel rozebrat a vycistit tim bych zacal pri tom tlaku co tam je staci fakt malo pak bych to resil dal dle vysledku
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Stalo se mo to samé ,když jsem kartuši kvůli kamarádovi rozebral.Nepomohlo ani další doplnění vzduchu.Ventilek správně nesedl.
Už jsem kamaráda začal proklínat,ale pomohlo poklepat kartuší o koberec na zemi a bylo spraveno.
Už jsem kamaráda začal proklínat,ale pomohlo poklepat kartuší o koberec na zemi a bylo spraveno.
tady je můj Hatsan,zatím s vysokou montáží(až moc
),překáží hledí buď ho sundám a nebo na Aliexpresu vyberu jinou a dám jí tam ať je to nejblíž k ose!
http://krouzik.rajce.idnes.cz/
Edit:hledí jsem teď sundal a vypadá to líp
drželo to jen jedním šroubem,čekal jsem nějakou atypickou specialitu(přece jen Turci)a ono ne
takže žádnou jinou montáž nebo zvýšení kupovat nebudu

http://krouzik.rajce.idnes.cz/
Edit:hledí jsem teď sundal a vypadá to líp

takže žádnou jinou montáž nebo zvýšení kupovat nebudu

Hatsan Bullboss,PCP, 5,5 +10-40x50 EG
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
krouzik píše:pevný sundávat nechci jde to blbě,a pokud by se to povedlo obávám se,že by tam už nešly vrátit....
malinko si odporuješ, ne?krouzik píše:hledí jsem teď sundal a vypadá to lípdrželo to jen jedním šroubem,čekal jsem nějakou atypickou specialitu(přece jen Turci)a ono ne

a nebo to první byl jen takový chytrý výkřik do tmy, aniž bys ty mířidla kdy předtím viděl, co?

dycky STEYR