Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To je sice pravda, ale zajímalo mě to pro srovnání křivek.
Slavie 631 model 77
Lov 21
Gamo Black Bull IGT cal. .177 + Gamo 4x32 WR
Umarex 850 AirMagnum cal. .22 + Raven 3-9x40
Lov 21
Gamo Black Bull IGT cal. .177 + Gamo 4x32 WR
Umarex 850 AirMagnum cal. .22 + Raven 3-9x40
Re: Diabolky
Myslím že Chairgunu jsou match od HN .
Zdravím, omlouvám se předem pokud to tu někde mezi těmi stovkami příspěvků už bylo, ale po přečtení všech příspěvků témat o S620 a S631 to mé oči nedávaj.
Zajímalo by mne zda někdo neví kolik přesně váží diabolky Standart od Kovohutí Příbram (případně průměr na setiny mm). A zda tu je někdo, kdo s nimi má dobré zkušenosti, zatím jsem se dočetl že většina uživatelů upřednostňuje JSB, ale ikdyž mám rád co nejpřesnější střelbu, na těch mých 10- max.30 metrů mi příbramské Standartky zatim vpoho stačili k dosažení občas až překvapujících výsledků (např. na 10m přímý zásah provázku o šíři cca 5mm...) V čem jsou podle vás lepší JSB?
Zajímalo by mne zda někdo neví kolik přesně váží diabolky Standart od Kovohutí Příbram (případně průměr na setiny mm). A zda tu je někdo, kdo s nimi má dobré zkušenosti, zatím jsem se dočetl že většina uživatelů upřednostňuje JSB, ale ikdyž mám rád co nejpřesnější střelbu, na těch mých 10- max.30 metrů mi příbramské Standartky zatim vpoho stačili k dosažení občas až překvapujících výsledků (např. na 10m přímý zásah provázku o šíři cca 5mm...) V čem jsou podle vás lepší JSB?
Weihrauch 660 Match, Weihrauch Arminius HW .38Sp., Glock 17 G.4, CZUB 455 Jaguar, ZH 202, Haenel Suhl 150, Drulov 70, Erma .22 atd.
Ve všem. Asi jako rozdíl mezi Ladou a Ferárkem. Ten prvázek s JSB dáš na 30m spolehlivě.
Nejlépe je hledet informace u zdroje, tj. u výrobce!
http://kovopb.cz/userdata/pages/6/kata-strelivo.pdf
Kovohutě Standard už mi nesmí do baráku. Když už Kovohutě, tak na 10m jdou použít Luxy. Jsou o něco přesnější a nešpiní prsty (a následně pažbu, oblečení atd...)
Ale až někdy okusíš JSB, tak pochopíš, proč se vyplatí kupovat JSB...
http://kovopb.cz/userdata/pages/6/kata-strelivo.pdf
Kovohutě Standard už mi nesmí do baráku. Když už Kovohutě, tak na 10m jdou použít Luxy. Jsou o něco přesnější a nešpiní prsty (a následně pažbu, oblečení atd...)
Ale až někdy okusíš JSB, tak pochopíš, proč se vyplatí kupovat JSB...
Oooo, děkuji
Tak jo, v týdnu koupím ty střední Exact a vyzkouším je.

Weihrauch 660 Match, Weihrauch Arminius HW .38Sp., Glock 17 G.4, CZUB 455 Jaguar, ZH 202, Haenel Suhl 150, Drulov 70, Erma .22 atd.
S tím špiněním je to naprostá pravda a přesně to s tou pažbou mě štve (a upatláním se... všeho). Zejména broky. Doteď jsem to považoval za pozitivum ve smyslu, že jsou hodně měkké, tedy flexibilní v hlavni atd.
A dík za odkaz, ani jsem netušil že jich vyráběj tolik druhů. Tady v JN je jediná prodejna a výběr tedy nic moc (spíše nic, než moc). V týdnu zajedu do Liberce tedy pro Exacty.
A dík za odkaz, ani jsem netušil že jich vyráběj tolik druhů. Tady v JN je jediná prodejna a výběr tedy nic moc (spíše nic, než moc). V týdnu zajedu do Liberce tedy pro Exacty.
jo jo taky jsem tenkrat jako neznaly kupoval gamo crosman a příbram nez jsem poznal lidi z fora a na srazech jsem pochopil ze to fakt ma smysl a ze z brokovnice můžeš mit neco co strili opravdu presne a ne jen na 10 metru
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
A naoplátku moji zkušenost- broky Gamo 5,5mm. Nedoporučuji! Jsou to fakt prapodivné občas křivolaké kuličky. Ale bohužel od jiné firmy jsem v Čechách broky ráže 5,5 (5,6) nenašel.
Dobrý den, prosím o radu. Střílím z pistole Hatsan Mod Supercharger 25 .177 na vzdálenost 5 - 10 m, ve stoje bez opory, se soustřelem velikosti víčka PET láhve, diabolkami JSB Match (zelené nebo žluté, které zrovna mají v krámě). Nyní jsem byl v jiném obchodě a měli jen JSB Exact, tak jsem je vzal na zkoušku a právě jsem zjistil, že na vzdálenost 5 metrů mám soustřel stále stejný, ale trefuji přibližně o 5 cm níže a vlevo, než kam mířím.
Moje otázka: Čím to je? Má vliv typ a váha diabolky na místo zasažení terče na tak krátkou vzdálenost? Vystříleno mám k plné spokojenosti 3500 ks JSB Match za necelé tři měsíce a teď toto. Je potřeba vzduchovku vždy nastřelit na jiný typ diabolek? Děkuji.
Moje otázka: Čím to je? Má vliv typ a váha diabolky na místo zasažení terče na tak krátkou vzdálenost? Vystříleno mám k plné spokojenosti 3500 ks JSB Match za necelé tři měsíce a teď toto. Je potřeba vzduchovku vždy nastřelit na jiný typ diabolek? Děkuji.
Jsou tu fundovanější tak stručně. Ano jiný typ střeliva a váha nese jinam nejen výškově ale i stranově. Netřeba nastřelovat, vrátil bych se k matchkám, půlkulatá diabola je vhodná na větší vzdálenosti.
mám dotaz,vyrábí se diabolky v ráži 5,5 typu match?
našel jsem je jen od Gama
a to do větrovky cpát nechci.
děkuji za odpověď
pokud ano prosím o odkaz

našel jsem je jen od Gama

děkuji za odpověď
pokud ano prosím o odkaz

Hatsan Bullboss,PCP, 5,5 +10-40x50 EG
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm