Obranny sprej
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
-
Re: Obranný sprej
Celkem zajímavý článek o používání obranných sprejů je v časopise Zbraně a náboje. Můžete si ho i zadarmo přečíst online http://cs.publero.com/zbrane-a-naboje-special/1-09
Prosim použili ste niekdo obranný sprej s CR látkou ? Rád by som vedel aký dlhý účinok má a ako rýchlo začne pôsobiť ? ĎAKUJEM
Re:
Bol to JET alebo FOG ?Crazy George píše:Pánové koukám jak tu pěkně diskutujete, ale přiznejte se kdo zvás na sobě někdy nechal dobrovolně vyzkoušet jakýkoliv obraný sprej za účelem poznání jeho účinků na vlastní kůži Já mohu říct že ano Byl to KO pepřák, 50ml, asi ze 2m. Reakce byla okamžitá, ruce do vočí, naprosto nemožný otevřít oči ještě cca 10minut, kašel a rýma (aspoň mě to protáhlo ) ale jinak fakt humus Takže podle mě pro většinu žen je pepřák jasná volba. Já osobně tahám teleskop (21¨,kalenej,černej) a nůž, který ale nosím spíš jako pracovní pomůcku nebo na krájení salámu Prošlo mi rukama už hodně různých sebeobraných prostředků(spreje, nože, boxery, paralyzéry, obušky atd... ) ale ze své skušenosti se mi nejvíc osvědčila kombinace tel. obušku a pepřáku.
Vždy buď pripravený!
ještě k tématu, našel jsem pěkný článek vysvětlující použití obranných sprejů, snad se bude někomu hodit..
-
tak obranny spreje jsou dneska jiz asi klasika, kor pro holky a vlastne kohokoli, kdo se vraci vecer/rano prace/skoly.. akorat jsou tak na jedno poradne pouziti, ikdyz castka ani ne stovka za to stoji.. btw, mate nekdo zkusenost naopak s dekontaminacnim sprejem
Chceme ted tocit videa primo z praxe.
Chceme ted tocit videa primo z praxe.