2 Fandaks
troška jsi to poplet
nikde si nekoupíš žádnej nervově paralitický sprej.....maximálně si to tam obchodník napíše aby sis ho koupil a měl lepší pocit že máš ten nejlepší ovšem v případě napadení a použití by se ti tenhle dobrý pocit rázem změnil
nervově paralitických a podobných svinstev je na světě vymyšleno určitě hodně, ale rozhodně je nikde jen tak nekoupíš.
ten na který jsi dal odkaz a o ktrém píšeš je jeden z méně účiných obraných sprejů a to že se dělá pro nato, no

....hold si výrobce vymyslel nápis nato aby to vypadalo lépe
Dále ta účiná átka je "Chlorbenzylidenmalononitrila" tobě se tam připletla nějaká písmenka navíc
Tato látka není zdaleka tak účiná jako u pepřového spreje kde je OC (cayennský pepř) u plinových nábojů pak PV technický pepř.
CS se používá také do plynových nábojů
No tu poznámku bych bral s úsměvem, normálnímů člověku to nemůže ublížit, alergikovi či někomu kdo má astma pak určítě......
Jinak abych nemluvil do větru tak stejný mám doma, schválně jsem ho vyhrabal bo jsem ho dobrých pár let neviděl a nenosím a co si pamatuju tak jsem ho už i okusil nechtěně a dost lidí co znám tím dostalo jelikož si s tím hráli na základce a už byly na to zvyklí a i když by jsi jim šplíchnul pěknou dávku do obličeje nic moc se nedělo
Každopádě tenhle nebrat!!! nenítak účiný jako pepřový