P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nejrom i kocůr: Omlouvám se, moje informace byla zcestná, já ho nikdy nekupoval a šířil jsem tedy blud. 

Času dosti mám, trpělivost musím míti.
Re: Předovky
Je to moje chyba, debatovali jsme na střelnici a měl jsem v hlavě tu malou pixličku švýcaráku. Dlouho jsem ho nepoužíval. A Jimovi jsem řekl, že je to půlkilovka. Až doma jsem se podíval na váhu - omlouvám se.
O nic nejde. Pravda je ta, že je to o individuální zkušenosti a dovednosti.
Nemůže asi nikdo spolehlivě tvrdit a doložit, že by byl SCHW.PUL. 4 x lepší, protože je dražší. Za prvé je to, jako vždy, rukama a za druhé, každému, jak mu co sedne. Kamarád u křesadlové pušky na pánvičku dává Vesuvit a je Mistr republiky. Na druhou stranu do těď platí jeho juniorské rekordy ze VzPu, takže asi umí.
Nemůže asi nikdo spolehlivě tvrdit a doložit, že by byl SCHW.PUL. 4 x lepší, protože je dražší. Za prvé je to, jako vždy, rukama a za druhé, každému, jak mu co sedne. Kamarád u křesadlové pušky na pánvičku dává Vesuvit a je Mistr republiky. Na druhou stranu do těď platí jeho juniorské rekordy ze VzPu, takže asi umí.
Nenabitou zbraní nemiř ani na tchýni.
Skoč, zavolej nebo napiš Pavlíkovi, má i pánvičkový, dnes jsem to měl v ruce. Balení originál kilovka, cena 2k Kč plus cca nějaké tři stovky k tomu.Jim píše:..kde jsi tu cenu viděl, rád bych si ho koupil..
Jim: videl som ho v Bratislave, ale to asi máte od ruky (i ja) 

Bohužel, Praha a Bratislava je ze Znojma daleko a poštou se to neposílá.
Co Österreich?
To máš blízko!
To máš blízko!

To je sice pravda, ale zatím jsem nezjistil, kde by to tam bylo k mání. Kromě toho moje znalosti cizích jazyků jsou nulové. I mě byla cesta životem dlážděna azbukou. 

Zkoušel jsem ve východním Reichu prachy od Hodgdonu, ale vesměs jsem nenarazil na nikoho, kdo to drží na obchodě. Objednávky jednou za půl roku a tak. Osobní převzetí je samozřejmě podmínka a nejsem si jistý, jak je to s převozem přes hranici.
Myslivcům to nejvíc sluší, když se na ně díváš přes nitkový kříž.
S prevozem pres hranici je to tak,ze co oci nevidi,to srdce ....!
Je to bez patricneho povoleni ne zcela ala zakon.
Je to bez patricneho povoleni ne zcela ala zakon.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
no já na pánvičku taky používám Swiss 1, ale jinak jen Vesuvit. On nebude tak zlej jak se tu povídá, jinak by ti ze západní Marky pořád z nás Vesuvit neloudili, když jsem tam jezdil..... dokonce byli ochotní ke směně kilo za kilo se Swiss nebo Vectan.... sami to nabízeli.... jen aby z nás vyždímali poslední zrníčko.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
zdar vespolek. máte někdo páru kolik gramů pyrodexu(max.) můžu naládovat do kvéru, když výrobce udává 150 objemových grainů. bohužel nemám objemový měřák a tak je pro mě jednoduší si to odvážit. díkes.
Ahoj. Poradí někdo jak vyřadit z funkce napínáček u Ardesy Hawken Woodsman?
Dík.
Dík.
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Ma nebo mel tu nekdo pusku u ktere mu pri ukladani hlavne do pazby lehce pruzila a musel ji k pazbe dotlacit? Cca 1cm.
O jakou jde pušku?
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.