Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Dudy:...Nechci rejpat,ale zrovna HW arminius...stojí nula nula hovno,protože je to mrdka na drahý patronový mikromrdky.Tím nechci říct,že by 6mm flobert byly levný..Z tvého příspěvku čiší akorát tak to,že jsi jinou floberku v ruce nejspíš neměl.Že to jsou prskavky s omezením výkonu,to máš bohužel pravdu, za to nemůžou výrobci,ale legislativa..Naše Alfa je pro mě nejhezčí a nejlepší sériově vyráběná krátká flobertka.Nebýt úprav na snížení výkonu,který z ní dělá sotva 7Joulovou "mrdku",tak je to pecková hračka...Ona je fajnová i s tím okleštěným výkonem.Nechybí ve sbírce každého příznivce prskavek..Zoraki Streamer je novinka,která budí zájem.Na první pohled se turek od okurek vytáhul,ale k tureckým,španělským a čínským výrobkům člověk automaticky přistupuje s nedůvěrou...Takže závěrem..ne všechno,co je HW je super a ne všechno,co je Atak arms musí byt nutně shit...,nebo mrdka,jak píšeš.To se teprve uvidí 

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Re: Flobertka
Ale já reagoval na tu R1 a tam ten rozdíl je.
O Alfě sem nepsal. Ano Alfa je výborná, ale stála mě skoro třikrát víc.
Ty R1 jsem měl dvě a ve srovnání s Arminiusem to opravdu byla mrdka.
Vůle ve válci, nelícující a volná pažbička, přesnost nula.....
Oproti tomu Arminius 4mm ze sedmdesátejch let, s šestipalcovou hlavní a mikrometrickejma miřidlama, perfektní zpracování a výborná přesnost. A koupil sem ho za dva a půl.
Mám jich několik a když seženeš 4mm ne M20, tak je to mnohem lepší zbraň, než Zoraki.
Myslel jsem to v kontextu levných zbraní do cca 3000,-. Tam když mám vybírat, tak se rozhodně přikloním k tomu Weihrauchu. (při velkém štěstí se za ty prachy dá sehnat jetá Alfa, ale jak říkám, při velkém štěstí).
O Alfě sem nepsal. Ano Alfa je výborná, ale stála mě skoro třikrát víc.
Ty R1 jsem měl dvě a ve srovnání s Arminiusem to opravdu byla mrdka.
Vůle ve válci, nelícující a volná pažbička, přesnost nula.....
Oproti tomu Arminius 4mm ze sedmdesátejch let, s šestipalcovou hlavní a mikrometrickejma miřidlama, perfektní zpracování a výborná přesnost. A koupil sem ho za dva a půl.
Mám jich několik a když seženeš 4mm ne M20, tak je to mnohem lepší zbraň, než Zoraki.
Myslel jsem to v kontextu levných zbraní do cca 3000,-. Tam když mám vybírat, tak se rozhodně přikloním k tomu Weihrauchu. (při velkém štěstí se za ty prachy dá sehnat jetá Alfa, ale jak říkám, při velkém štěstí).
AA S400F cal.177 + Taipan 6-24x56 SCB EX
FX Typhoon cal.22 + Viper 8-32x60 SCB
AA ProSport cal.22 + Viper 10x44 SCB EX
Diana 52 cal.22 + Viper 10x44SCB EX
CZ 200 + Taipan 9-24x56 SCCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
A několik veteránů typu Diana 27, Slavia 613...
SPA PR900W cal.4,5mm
Dudy:..Pokud jsi mluvil o Zoraki R-1 4mm,tak to je jiná...měl jsem jí a pustil brzo zase do světa..hladkej lauf,válec-vůle,ještě k tomu nakřivo,takže v jedné poloze drhnul o rám.Vystřelené patronky,aby člověk vyrážel s bubínku kladivem...Přesnost v rámci nedrážkované hlavně ucházející.Jediné plus,které mi přišlo,byl vcelku slušný výkon,ale za cenu kolem 2 500,- je HW samozřejmě minimálně o dva levely výš..Přišlo mi,že hromadně odsuzuješ všechny 7,5 J prskavky..
Samozřejmě k novému turkovi Streamer 6mm přistupuju obezřetně,ale všechny neduhy ze 4mm verze se zdají být výrazně opraveny...,až na ten spoušťák..ten mám Alfa jednoznačně jemnější,jak píše Kavy.."cvakaní zapalovače Zippo"
...Akorát ta cena
...Kdyby stála nová třeba jen 4 500 - 5000..,tak si myslím,že by kolem Streameru nebyl zase až takový rozruch...A poslední věc..Alfa je držák...u turka se uvidí časem 
Samozřejmě k novému turkovi Streamer 6mm přistupuju obezřetně,ale všechny neduhy ze 4mm verze se zdají být výrazně opraveny...,až na ten spoušťák..ten mám Alfa jednoznačně jemnější,jak píše Kavy.."cvakaní zapalovače Zippo"

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
R1 zorku mám a po menší upravě válce je výkon slušnej,teda na 4mm s přesností je to horší
Hladkej vývrt je prostě problém. Od počátku se mi u ní sekal válec,dva tři výstřely a zasek se. Byl zřejmě nakřivo a jak se při výstřelu některá patronka trocho nafoukla,tak se zasek. Musel jsem ho upravit aby se mezera mezi válcem a rámem zvěčila a od té doby bez problému. Teď je napasován až na hlaveň a mezera mezi hlavní a válcem není žádná. CHtěl jsem koupit i tu šestku láká mi ta drážkovaná hlaveň ale po zkušenostech se čtyřkou pořád váhám.

Chcem sa opýtať našiel som flobertku ekol na nejakej Slovinskej stránke myslíte že maju rovnaké zákony ohladom zbraní bez ZP a či by neboli nejake problemy keby ju odtial objednam ? Dakujem za rady. http://www.rojal.si/en/shop/blank-pisto ... k-6mm.html
To cos našel, je plynovka, nikoli flobertka.
AA S400F cal.177 + Taipan 6-24x56 SCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
SPA PR900W cal.4,5mm
-
Tak ako chlapi aký je ten Streamer?Rozmýšľam nad ním len dajte nejaké tie skúsenosti,určite ho už niekto máte

Diana 350 N TEC Magnum Panther+Discovery VT2 4,5-18x44 SFVF+BKL 263MB
youtube:ostrolucan-----a tam pár videí :-)
youtube:ostrolucan-----a tam pár videí :-)
- jozef hošmanek
Na Ukrajině mají Streamer R2 4mm http://youtu.be/WGdxY4iHJP8
U šestky chápu že musí být dělený válec.
Ale z jakého důvodu takto sprasili i čtyřku,to mi hlava nebere .
Ale z jakého důvodu takto sprasili i čtyřku,to mi hlava nebere .
Opet jsem mel v ruce streamera,tentokrat se ubrusoval valecek vymezujici mezeru mezi bubinkem a falesnym valcem...trosku upgrade..Slo to bez problemu,ale jeste to neni testnuty.Ted je to naprosto bez mezery a bubinek se otaci bez problemu...jsem zvedavy na vykon;)
Greywolf: Ktery valecek mas na mysli..?? 

Je to krouzek,ktery se otaci s bubinkem v pouzdru falesneho valce..u cerny verze je bez povrchobe upravy...staci ubrat pul mm a mezera je fuc...
Jeste jeden maly posteh...valec ve vyklopene poloze ma tendenci se vaklat.Uzamceny v ramu se ani nehne...
Trochu dlužím omluvu za včerejší příspěvky...záměna váleček-kroužek a ještě mi to nepřijde správně,ale správný výraz mi prostě uniká
..psal jsem z mobilu a snad desetkrát mi spadlo připojení,byl jsem rád že to vůbec odešlo..Jestli to vyjde,tak budu mít Streamera zítra na noční a pokusím se udělat fotky...Pro Rencara uchycení mířidel a pro upřesnění fotku toho válce a vymezovacího "kroužku"..
Snad bude i možnost si o víkendu vystřelit,jsem zvědavej,jestli ta úprava přidá trochu na výkonu..ten kuželovej náběh do hlavně se nezdá být zase až tak velkej...

Snad bude i možnost si o víkendu vystřelit,jsem zvědavej,jestli ta úprava přidá trochu na výkonu..ten kuželovej náběh do hlavně se nezdá být zase až tak velkej...
Greywolf Tak to testni vykon presnost atd ...... At vime na cem jsem jestli si mam rozsirit o dalsi kousek nebo bude stačit Alfa nase ..