P226

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Black Sabbath
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black Sabbath » 25 pro 2006 15:31

Mám asi podobnou (stejnou?) verzi, jako "pistolník". Made in Germany a na černé krabici je SIG SAUER. Také od Kettnera. Plně mně vyhovuje, protože jsem rail nechtěl a chtěl jsem německou (ne americkou) verzi. Psal jsem do Kettnera, aby byli tak hodní a vysvětlili mně, jak je možné, že tam nebyl druhý zásobník a čištění. Doufal jsem, že se to dostane někam výš, ale bohužel mně odepsal ten prodavač, co mi to prodával. To kdybych věděl, tak to ani nepíšu. Nechci ho kritizovat, ale nechápu, jak může takový člověk prodávat zbraně, když mně nedokázal ani udělat rozborku (tu jsem si musel udělat sám). Stížnosti jsem slyšel i odjinud. No to je ale vedlejší. Samozřejmě mně odepsal, že koupí jsem s obsahem souhlasil a co bych nechtěl za tu cenu. No tady jde ale o princip, že? Tak bych chtěl poprosit HanuIva nebo kdo to tady někde na fóru psal, že psal do Německa přímo do SIGU, jestli by mně trochu nepomohl s tím dopisem. Rád bych to poslal a dozvěděl se, jak se věci doopravdy mají. Dík.

HanuIv
Odborník na zbraně

Příspěvek od HanuIv » 25 pro 2006 17:00

Není problém po svátcích sesmolit maila a poslat ho do Siga.

A uvidí se!

Takže, jak budete mít chuť, dejte mi vědět.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
Black Sabbath
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black Sabbath » 25 pro 2006 17:40

Jasně. Během týdne se ozvu a domluvíme se.
ostrostrelec

Příspěvek od ostrostrelec » 25 pro 2006 19:54

Já jsem psal do SIGa asi před měsícem, ale jen ohledně roku výroby a několika menších drobností, zásobníky mě nežerou, protože u Kettnera jsem nekupoval. Za sedm dní jsem dostal odpověď, vyšli mi ve všem vstříc, nemůžu si stěžovat, jen mi dalo problém sehnat na ně kontakt, který na jejich internetových stránkách z neznámého důvodu chybí.
HanuIv
Odborník na zbraně

Příspěvek od HanuIv » 25 pro 2006 20:08

ostrostrelec píše:Já jsem psal do SIGa asi před měsícem, ale jen ohledně roku výroby a několika menších drobností, zásobníky mě nežerou, protože u Kettnera jsem nekupoval. Za sedm dní jsem dostal odpověď, vyšli mi ve všem vstříc, nemůžu si stěžovat, jen mi dalo problém sehnat na ně kontakt, který na jejich internetových stránkách z neznámého důvodu chybí.
Bohužel to není z neznámého důvodu. Je to proto, že Sig předpokládá komunikaci s KVALITNÍM zástupcem ze zákazníkovy lokality (který za tuto komunikaci je placen formou podílu na zisku z prodeje produktu). Máte co dělat s německou společností, která si myslí, že zástupce řeší problémy se zákazníkem a na výrobce se obrací jen tehdy, pokud to je nezbytně nutné.

Na rozdíl od amerického SigArms, který je zvyklý jednat se zákazníky sám.

Od Siga dostávám odpovědi pravidelně obratem.

A ty samé zkušenosti mám s firmou Walther. Potřeboval jsem pro kamaráda jakýsi ventil na vzduchovku. Napsal jsem maila s tím, že ventil nefunguje, obratem se mne ptali na adresu a ventil byl do deseti dnů zde.

Zkuste takto napsat do ČZUB. Načekáte se....
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
pistolník

Příspěvek od pistolník » 25 pro 2006 21:02

Zkuste napřed poslat dotaz do Kettnera přímo v Německu.
Black Sabbath
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black Sabbath » 05 led 2007 11:43

To HanuIv: Máš dneska čas? Že by sme to nějak dali dohromady. Mám tady ICQ nebo můžeš napsat SZ.
pistolník

Příspěvek od pistolník » 29 led 2007 19:51

Pánové jak to dopadlo ?????
Black Sabbath
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black Sabbath » 30 led 2007 01:17

Pořád to řešíme formou mailů. Věc se má tak, že jeden odkazuje na druhýho (SIG, Kettner). Konec se snad už blíží. Zda bude úspěšný, to napíšu i s celým postupem.
venda

Příspěvek od venda » 30 led 2007 10:09

určitě dej vědět. :wink:
gabo

opotrebeni hlavne

Příspěvek od gabo » 01 úno 2007 08:09

Dobry den,
mam SP 2022 made in germany primo od Banzai,obsah baleni kompletni,funkcnost=max.spokojenost.Jedine co me trosku trapi je dle meho nazoru prilisne opotrebeni vnejsiho povrchu hlavne.Zaver byl v krajni poloze cca 2000x.Mohl by se nekdo zkusenejsi vyjadrit k mire opotrebeni hlavne podle prilozene fotky ?
Diky za vase nazory.
Přílohy
SIGb1.jpg
gabo

opotrebeni hlavne II

Příspěvek od gabo » 01 úno 2007 08:10

a z opacne strany
Přílohy
SIGb2.jpg
venda

Příspěvek od venda » 01 úno 2007 08:35

úplně v pořádku.
venda

Příspěvek od venda » 01 úno 2007 08:40

trochu to rozvedu. kdyby sis přečetl pečlivě manuál, tak bys tam našel, že hlaveň je vybavena vnější povrchovou úpravou do doby její začátku používání. není co řešit
gabo

Příspěvek od gabo » 01 úno 2007 08:57

"toz to su klidny:-)" diky moc.
Odpovědět