Na 50m jsou to pěkný nástřely.Začínám litovat že jsem pušku prodal
Zásobníky "časujou" přesně,není to šmejd jako Hatsan. Ale s jednoranným nabíječem máš jistotu.
Udělal jsem si něco podobného i na Hatsana,zasouval se z boku nadoraz.Tím že je ze dvou polovin,jsem si nejprve bez horní části mohl na Hatsanu kontrolovat souosost s hlavní a rovnoměrné najíždění diaboly do hlavně.
Na Umarexu je problém při nabíjení ve vůli závěru.Podle směru tlaku na páku závěru se nabíjecí tyčka může pohybovat mimo osu hlavně a diabolu sedřít. Zlepšilo se to po výměně O-kroužku,který funguje jako směrové vymezovací vodítko v hlavni během zasouvání střely.
zdravim sem tu novy s 850kou, fuci mi kade tade,
takze pretesnit .... vetsinu otazek jak a co jasny ale jediny co som nenasel jake tesneni a asi i otazka kde vsude
do kyvneho ulozeni dreveneho modelu huntera.
ty na bombicku jsou jasne ale ostatek je otazny ..na kouli a pred ni, pak prechod na zavit ???
dik za radu
Zdravim,
ma niekto skusenost s modifikaciou 7.5J verzie na 16J? Co vsetko na to potrebujem? Novy ventil a pruzinu? Je to vsetko alebo treba aj nieco ine? Vedeli by ste mi popripade poradit kde sa daju tieto diely kupit?
To jsem zkoušel,až se rozkmitával úderník a puška "prděla".
Kromě zvýšené spotřeby CO2 se výkon zvýšil o směšných 5m/s a puška při výstřelu kopala skoro jako Slávie.
V letním horku se s těžkýma diabolama (Heavy..) dostaneš k 16J,protože se CO2 stihne při výstřelu odpařovat.
Jinak z hlavně vesele sněží a CO2 přichází nazmar.
Nebo provést snadnou přestavbu na vzduch a je hotovo.
S uvedenou redukcí půjde do pušky našroubovat painballová lahev s ventilem omezujícím výstupní tlak,na painballshopech cca 1200kč.
Jediný oříšek je jak to nacpat do plastové pažby s co nejmenším zásahem.
Lepšie je to zrobit tak že sa original ventil z hatsan kartuše zruši teda ihla sa vytiahne a iba sa upravi zavit aby šiel našrobovat namiesto co2 bombičky, A original ventil sa necha. Vyhody netreba robit puzdierko pretože v tele zbrane je velky zavit a je lepšia konzistencia pracuje sa iba z tlakom v original komore. A ak sa toto ešte doplni regulatorom tak je z toho celkom pekna vetrovka.A bez regulatora za nejakych 70 eur + robota. Da sa to aj lacnejšie ale ja na tom všeliake flaše paintball a podobne nemusim.