UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Je mi těžko se zůčastňovat debaty, když jsem zainteresován, nicméně souhlasím ve všem se Sniperem.
Kdybych se nedostal náhodou a za dobrou cenu k TX tak bych dál mydlil s Cometou, takhle je to prostě tak jak to je.
Kdybych se nedostal náhodou a za dobrou cenu k TX tak bych dál mydlil s Cometou, takhle je to prostě tak jak to je.
Artemis CR600W .177 + Nikko Stirling 3-9x40 AO
Re: UMAREX - 850 AirMagnum
Jak se pozná, zda se jedná o 16J verzi? Díky
To nikdo neví?
To nikdo neví?
Kalibrgun Cricket .22 + CZUB 6-24x50E-SF
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
-
Caute, chcel by som sa spytat ci by som mohol na plnenie umarexky 850 pouzit toto. http://m.ebay.com/itm/331176206565?nav=SEARCH
Dakujem
Dakujem
Losky
Verze s omezeným výkonem by měla mít na sobě označení "F"
Andrej1984
To vypadá dobře.
Bomba nemá na straně "do pušky" ventil, tak musí být nejprve našroubovaná do pušky a až potom přes rychlospojku se zpětným ventilem naplněná.
A somozřejmě jen tlakem CO2
Verze s omezeným výkonem by měla mít na sobě označení "F"
Andrej1984
To vypadá dobře.
Bomba nemá na straně "do pušky" ventil, tak musí být nejprve našroubovaná do pušky a až potom přes rychlospojku se zpětným ventilem naplněná.
A somozřejmě jen tlakem CO2

-
Andrej 1984: To je "komplikovaný jak žebřík". Ještě jsem neslyšel o možnosti přepouštět odněkud CO prostřednictvím paintablového pinu.
Pokud chceš mít plnicí 88g bombičku tak nejschůdnejší řešení je pan Háněl. A cenově výhodnější.
Pokud chceš mít plnicí 88g bombičku tak nejschůdnejší řešení je pan Háněl. A cenově výhodnější.
Proboha proč by to bylo "komplikovaný jak žebřík"?
Naopak tohle je velice elegantní řešení, kdy to zastupuje kartuši jako má PCP a v tomhle případě s quickfilem a nemusíš to za účelem naplnění vytáčet z flinty jako u CZ200.
A např u tý U850 stačí v předpažbí udělat díra a je to a přitom ti bude vykukovat jen rychospojka..
Naopak tohle je velice elegantní řešení, kdy to zastupuje kartuši jako má PCP a v tomhle případě s quickfilem a nemusíš to za účelem naplnění vytáčet z flinty jako u CZ200.
A např u tý U850 stačí v předpažbí udělat díra a je to a přitom ti bude vykukovat jen rychospojka..
AA S400F cal.177 + Taipan 6-24x56 SCB EX
FX Typhoon cal.22 + Viper 8-32x60 SCB
AA ProSport cal.22 + Viper 10x44 SCB EX
Diana 52 cal.22 + Viper 10x44SCB EX
CZ 200 + Taipan 9-24x56 SCCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
A několik veteránů typu Diana 27, Slavia 613...
SPA PR900W cal.4,5mm
-
Mám pocit, že jeden o voze, druhý o koze. V první řadě je třeba si ujasnit čím má být ta "kartuše" plněna? CO nebo vzduch?
Jasně že jen CO2:
The cylinder has been tested to 1500psi. As such, it is suitable for CO2.
The cylinder has been tested to 1500psi. As such, it is suitable for CO2.
Dyk to je přece úplně fuk, co do toho foukáš, esli vzduch, nebo CO2, na princip plnění nemá médium vliv, ani to z jestli plníš z tlakový flašky, nebo hasičáku.strelec3751 píše:Mám pocit, že jeden o voze, druhý o koze. V první řadě je třeba si ujasnit čím má být ta "kartuše" plněna? CO nebo vzduch?
Oboje funguje tak, že připojíš hadici od zásobníku, natlakuješ na potřebný tlak (u CO2 danej), odpustíš hadici a odpojíš, já v tom zásadní principielní rozdíl (krom tlaků) nevidím
Navíc úplně nevím, proč laboruješ se vzduchem, ta věc se menuje: "Refillable 88g 90g AirSource CO2 Cylinder ".
Naposledy upravil(a) dudy dne 04 čer 2014 20:13, celkem upraveno 1 x.
AA S400F cal.177 + Taipan 6-24x56 SCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
SPA PR900W cal.4,5mm
-
Protože obě možnosti mají "svoje mouchy". Ale každá jiné.
Pokud chceš plnit vzduchem tak to bude vcelku bez problému prostřednictvím quickfilu. Problém je obsah bombičky, kam moc vzduchu nedostaneš a další problém je tlak vzduchu. Puška je primárně konstruována na tlak CO2, tedy maximálně tak 70 atm. Pokud budeme zdravě riskovat můžeme uvažovat, že do pušky můžeme pustit cca 100 atm. To je spolu s malou "kartuší" hodně málo výstřelů, o jejich konzistenci nemluvě.
Pokud jde o Co2 tak tady vidím tu složitost. Teoreticky je to krásné, máme quickfil, kterým můžeme snadno CO2 doplňovat. Ale jak už jsem uváděl výše, neznám jednoduchý systém, který by pro přepouštění kapalného CO2 používal quickfil.
Pokud chceš plnit vzduchem tak to bude vcelku bez problému prostřednictvím quickfilu. Problém je obsah bombičky, kam moc vzduchu nedostaneš a další problém je tlak vzduchu. Puška je primárně konstruována na tlak CO2, tedy maximálně tak 70 atm. Pokud budeme zdravě riskovat můžeme uvažovat, že do pušky můžeme pustit cca 100 atm. To je spolu s malou "kartuší" hodně málo výstřelů, o jejich konzistenci nemluvě.
Pokud jde o Co2 tak tady vidím tu složitost. Teoreticky je to krásné, máme quickfil, kterým můžeme snadno CO2 doplňovat. Ale jak už jsem uváděl výše, neznám jednoduchý systém, který by pro přepouštění kapalného CO2 používal quickfil.
Ten system plnenia je iste komfortny, ale je lepsie ja mam prerobenu 88g bombicku, predtym zachladit v mrazaku, zmesti sa ti viec co2 mne do 100g
FX Crown MkII
jen si hraj
přeplňovat co2 lahve se nevyplácí a to ani ty, které mají pojišťovák. "to se ti jednou vymstí Jaromíre." 

Pred nedavnom som si zhotovil takyto jednonabijac diaboliek, teraz je uz cely v ciernom a skrateny.
Funguje vysunutim v pravo.
Funguje vysunutim v pravo.
FX Crown MkII
50m sed s oporou po 8 ran horne som strielal s jednoranovym zasobnikom no lepsie to slo s 8 rannym
ako vidno na poslednom terciku.

FX Crown MkII