V?b?r pu?kohledu na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pokud je s tím spokojen, tak proč ne. S631 moc nekope, Gamo IGT jsem nezkoušel, ale moc se mi nechce věřit že by kopalo méně i když by mělo místo pružiny stlačený píst. Někde tady bylo popsané a zanedbatelným ho nenazvali. Co jsem měl Crosmana s GasRamem kopal jinak, ale kopal a na Nikko MountMaster trochu hodně 

Re: Výběr puškohledu na vzduchovku
no mě to bosile(já vím,sra.ka)rozhazuje ale na CZ803-nalepené cementem RIS nástřel celkem držel!
kope to (podle mně)minimálně stejně,možná víc než pružina....
kope to (podle mně)minimálně stejně,možná víc než pružina....
Hatsan Bullboss,PCP, 5,5 +10-40x50 EG
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Pixly:díky za info.
Tak jsem se rozhodl koupit na S 634 Optisan Cobra 3-9x42 AO.Prodejce k němu píše,že je testovaný na Dianě a že je vhodný na nejsilnější lufiny.Tak paráda.Po 150 ranách je z něho krasohled 

Chyba kusu, měl jsem ho na dvou daleko více kopajících pružinách a nezničil se.
Já mám zkušenost, jako juris. Tak100-150 ran ok, pak to šlo z kopce. Chvíli drží, chvíli zas ne, furt jak na houpačce. To samé i na novém kusu z reklamace. Jinak se přes něj dívá suprově a na nějaké levné větrovce proč ne...
Naposledy upravil(a) libor007 dne 30 dub 2014 18:20, celkem upraveno 1 x.
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
za krásného a slunečného počasí se do všech kouká suprově 

dycky STEYR
Tak já mluvím o skle za dva litry, ne o vlajkových lodích top značek. Mimochodem cobra se mi rozhodně mým amatérským pohledem nejeví špatně ani proti chválenému Viperu 10x44, který stojí jednou tolik a má pevné zvětšení.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
viper stojí stejně jako cobra??
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
cobra 2300 viper 4900.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Zdravím pánové, študovat 150 stránek pozpátku nějak nezvládám, ale rád bych poprosil o radu.
Pořídil sem CZ 200S Hunter 4,5 a nějak se peru s výběrem optiky. Střílet chci na 10-60m s častou změnou vzdálenosti i za mírného šera. Původně sem plánoval nákup http://www.zbrane-vzduchovky.cz/puskohl ... lightbox-2 tohoto puškohledu. Z pročítání tohoto fóra sem pochopil, že potřebuji kříž MILDOT, ale konkrétně tento puškohled zde někdo hanil skrz rozhození při častém měnění přiblížení. Mohl by mi dát někdo zkušený tip na puškohled pro moje potřeby v ceně kolem 6-7tisíc?
Pořídil sem CZ 200S Hunter 4,5 a nějak se peru s výběrem optiky. Střílet chci na 10-60m s častou změnou vzdálenosti i za mírného šera. Původně sem plánoval nákup http://www.zbrane-vzduchovky.cz/puskohl ... lightbox-2 tohoto puškohledu. Z pročítání tohoto fóra sem pochopil, že potřebuji kříž MILDOT, ale konkrétně tento puškohled zde někdo hanil skrz rozhození při častém měnění přiblížení. Mohl by mi dát někdo zkušený tip na puškohled pro moje potřeby v ceně kolem 6-7tisíc?
Bildos: zkus Deltu Titanium 4-16x42 nebo nějakého Optisana v dané cenové relaci, tj. třeba Mambu.
Ostatní bych poprosil, aby se vrátili do tématu a neřešili "hovorovou matematiku".
Je úplně jedno jak vznešený název blbosti dáte, blbostí zůstane.
Dík.
Ostatní bych poprosil, aby se vrátili do tématu a neřešili "hovorovou matematiku".

Dík.
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Ahoj,
pohrávám si s myšlenkou výměny Mamby Lite na větrovce za něco kvalitnějšího, cenově se mi poměrně líbí výrobky od Barska a Bushnel - AR Optics, máte nějaké zkušenosti s nimi?
pohrávám si s myšlenkou výměny Mamby Lite na větrovce za něco kvalitnějšího, cenově se mi poměrně líbí výrobky od Barska a Bushnel - AR Optics, máte nějaké zkušenosti s nimi?
Mám už přes rok základní puškohled Barska 4x32, držel na 630, pak na 634 a teď drží na Tau6 karabině. Obraz má super, bohužel jen obyčejný kříž, ale jinak je v pohodě. Ovšem myslím že to je stoprocentní čína. Než kupovat dražší Barsku, to bych radši šel do dražšího Nikka.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Mám dotaz jak řešíte když se optika nedá doladit výškově že by bylo potřeba jedenu montáž malinko vyšší ?
low end PCA, PCP, Pružina