V?b?r pu?kohledu na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Alebo vyssiu radu Gold Crown 6x42 za priblizne 1280(podla prepoctu), zialbohu bez korexie paralaxie. No drzi nastrel a k tomu pohdlne preklikavanie.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
O puskohledech Nikko vim ale chtel bych neco s korekci paralaxe. Strilim na ruzne vzdalenosti a co jsem tady cetl tak pri takovemto stylu strileni je to nutnost. Da se vubec sehnat puskohled 6*40 AO do 1500? Pokud ne tak mi poradte naky jiny s AO pokud mozno co nejlevnesi ktery se nerozleti po 500 ranach. Radsi prisetrim nez abych byl potom zklamany. A nebo mi to AO bude k nicemu? Dik moc za odpovedi
No a co toto http://www.dalekohledy-foto.cz/www/Prod ... ductId=394Acepek píše:Poradte mi puskohled na 631ku do 1500. Zvetseni asi pevne 6x cocka 40 nebo 42 a pokud neco takoveho v te cene je i s korekci paralaxe tak i s ní. Montáže vezmu od delty dvojdilne, které doporucoval kubajz. dik
nemam s nim osobni zkusenosti,ale aspon by mel mit korexi paralexe.
tak davej bacha at z ty strechy neslitnes
nam behaj kuny v noci pod okny a hledaj zbytky u popelnic- vzdycky se jenom mihnou kdyz prebihaj pod autama a jsou opatrny jako blazen..jedina prilezitost kdy jsou hoodne neopatrny je v dobe pareni- mimochodem vedeli jste ze pri pareni se samec zakousne samici do sije a vypada to jako kdyz se perou..jojo..zdani klame- jen to maj radi pekne zostra
ale abych se dostal k tematu- s puskohledem s priblizenim 4 se ti bude hoodne spatne zamerovat pohybujici se terc na 4-10m..ale samozrejme plati cim veci zorne pole tim lip..osobne si to teda moc nedokazu predstavit ale treba budes mit uspech 

Tau 7 sport
Muže mně někdo doporučit nějakou montáž na hlaveň a malou optiku na Tau 7.