já přece nepsal, že sis něco vymyslel

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
pěkná střelniceEpicop píše:Musím se podělit o dojmy z instalace kompenzátoru AW od Gunexpertu. Byla to pro mě trochu velká neznámá, nenašel jsem k němu v podstatě žádný uživatelský informace, takže jsem kupoval malinko zajíce v pytli, ale po pár prvních ranách jsem nadšenej. Jelikož nemám prakticky žádný střelecký zkušenosti s kosou, tak to nemůžu ani porovnat s jinými typy kompenzátorů, ale pouze s průběhem střelby kosy bez kompu. Raději jsem od toho nečekal kdejaký zázraky, ale o to víc jsem byl mile překvapenej
. Mám pocit že střílím s jinou flintou, je to teď takový nekomplikovaný, příjemný, jako kdybych měl nějaký oslabený střelivo, no těžko to popsat. Na zkoušku jsem použil krmení od STV Group, se kterým jsem střílel i předtím bez kompíku. Pocitově zbraň nikam "neutíká", drží rovinu, no zkrátka paráda. Je to můj první doplněk k tomuhle železu a věřím že smysluplný. No posuďte sami, prvních pět ran s "násadou"
![]()
Možná je ještě brzo to nějak uživatelsky hodnotit, vše ukáže čas, jen jsem to musel vyzkoušet, ale rozhodně mohu doporučit