Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
jj vim tady je obrazek kde se mi to zastavi..solory píše:při nasouvání závoníku do pouzdra rámu zbraně je třeba zmáčnout spoušť! jinak jej tam nedostanete
Za ty peníze pěkná hračka- levná, spolehlivá, na levnou patronu, efektní. Rozhodně docela zajímavá koupě.MagorXXL píše:Ahoj, kdo má s touhle zbraní zkušenost? Jaká je, jak střílí, atd.? Mě fakt láká, ale nic o ní nevím, čili každá rada dobrá, takže pište a emailujte
Je tam skutečně taková plochá trojramenná pružina, upevněná nýtem na vnitřní straně pravé bočnice těla- zhruba na úrovni spouště. Neví-li člověk o ní, kde je, jak vypadá a co s ní dělat, tak je trochu problém si jí všimnout (má maskovací zbarvení- já ji zaregistroval, až když jsem ji začal skutečně vyhledávat). Když se kolem toho nýtku otočí (mám tušení, že po směru hod. ručiček z pohledu zevnitř, ale nejsem si jist- každopádně to jde jen jedním směrem), tak jdou všechny čepy vybít a spoušťový mechanismus se v podstatě rozsype na prvočinitele. Je to docela snadná demontáž, ale naštěstí lze velmi slušně čistit i bez ní (denně bych to dělal dost nerad). I po uvolnění jištění je potřeba si dávat pozor a čepy vybíjet opatrně, tyčinkou správného průměru z měkkého materiálu (ideální je nějaký tvrdší plast a krátká tyčinka- aby se neohýbala, o něco menšího průměru než čepy), protože ti prevíti tam občas sedí překvapivě pevně a ten lak z CZUB nic nevydrží (největší slabina této zbraně co se kvality zpracování týče), takže se ti velmi snadno stane, že si omlátíš lak z pouzdra závěru kolem těch vrtání, což sice prakticky ničemu nevadí, ale hnusně to vypadá.Alfonss píše:z boku spoušťáku je takojej plíšek kterej oba čepy jistí, ootoč s ním a půjdou vyndat