Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Díki chlapi za rady, spravil som to ako radil Ramires, čiže podsypal som pod piston a strela bez problémov vyflusla von. Inak nabíjam GG ogivály, mažem 1:1 včelí vosk a bravčovú masť. Ide to nabíjať dosť ztuha, musím klepať kladivkom až dole. Ale aspoň to perfektne tesní a nie je problém s prvým výstrelom.
Derika som potom rozobral a poriadne všetko vyčistil a namazal. Videl som aspoň ako je dokonale a precízne spracovaný. Japonci by sa mohli prísť učiť.
Keď som bol vo švungu, rozobral som aj preradovač úderníka čo nebol moc šťastný ťah, lebo som skoro stratil tú milimetrovú guličku, kto to bude robiť, treba na to dať fest pozor. Namazal som ju grafitovou vazelínou a hned sa ľahšie preraďuje medzi pistonmi a gulička presne zapadá do aretačných priehlbiniek.
Inak skúšal niekto baliť prach do cigaretového papierika na dlhodobé nabitie?
Ide to cez ten papier odpáliť?
Derika som potom rozobral a poriadne všetko vyčistil a namazal. Videl som aspoň ako je dokonale a precízne spracovaný. Japonci by sa mohli prísť učiť.
Keď som bol vo švungu, rozobral som aj preradovač úderníka čo nebol moc šťastný ťah, lebo som skoro stratil tú milimetrovú guličku, kto to bude robiť, treba na to dať fest pozor. Namazal som ju grafitovou vazelínou a hned sa ľahšie preraďuje medzi pistonmi a gulička presne zapadá do aretačných priehlbiniek.
Inak skúšal niekto baliť prach do cigaretového papierika na dlhodobé nabitie?
Ide to cez ten papier odpáliť?
Benjamin Marauder, Delta titanium 4-16x42
ZorakiHP-01 Ultra,JGBGM7 4x30 with laser dot
Re: Derringer od fy Great Gun
nevidim dovod na co tam davat ten cigaretov papierik. derika som nechal pol roka nabiteho a zazil aj vlhkost aj teplo aj mraz lebo som ho nechal na par tyzdnov vonku a ked som skusal vystrelit tak na prvy krat. mimochodom ani zapalky som nezakvapol voskom ani lakom na nechty
Ja mam teda jinyho derricka nez je GG nicmene taky s nim chodim vsude a vzdy me po nekolika tydnech bez problemu vystrelil,zadny specialni zalakovani nebo zavoskovani zapalek,je pravda teda ze me sedi jak pribity. A jako ucpavka je hajzlpapir. Po nekolika tydnech jsem odsrouboval hlaven a prach vysypal,uplne vpoho. Jediny co se stalo,ze se me ta barva od prachu zazrala do ocele,ona ta komurka,pro prach neni uplne hladka,takze na zarzrani jak delany,ale rez to neni.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
No ja som to myslel práve pre ochranu hlavne, keďže čierny prach je dosť agresívny.
Do horni hlavne by to zabalit asi slo,odsroubovat piston a propichnout jehlou papir aby se jiskra bezproblemu prach zapalila. U spodni hlavne nevim.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
stalo se... :(
u derika mi selhal vystrel ze spodni hlavne - tusim ze moc oleje po cisteni... moje blbost. Vytahovak mam ale ogivalu se ven nechce... to bude orisek 

Prečítaj si pár príspevkov vyššie, kde som riešil podobný problém. Ja som podsypal pod piston ako radil Ramires a strelu bez problémov odpálil von.
Hoši, mám pocit, že takové hračky by měli mít zodpovědní lidé co nedělají takové pitomosti. Podle toho to pak vypadá i na silnicích a vůbec všude. Tak všechno s rozmyslem...
Pánové potřebuju poradit,chci si derika ted někdy pořídit a mam dvě možnosti: objednat od výrobce a nebo koupit někde v obchodě,kde ho také mají.Radši bych teda objednal přímo od výrobce ale nevím jak dlouhá je čekací lhůta.Někde tu někdo psal že čekal i několik měsíců,což je pro mě nestravitelná doba.Tak se chci zeptat kolik tak odhadujete že bude trvat než mi vyrobí a vyexpedujou derika .45 v tvrdochromu se 6" hlavní?A je rozdíl pak třeba s případnou reklamací když to budu řešit v obchodě nebo přímo s výrobcem?Co jsem koukal na netu,tak třeba v Praze ho mají hned v několika obchodech(např.Brymová,Dave aj.),tam je zas výhoda si je prohlídnout v ruce a ještě si případně rozmyslet povrchovku a délku hlavní.Docela bojuju mezi 5" a 6".Ale spíš tu delší variantu,kvůli výkonu a přsnoti ikdyž zas horší skladnost pak no.Tak předem dík za názory.... 

Tak, nové info. K pušce GG, zítra si vyzvednu první kus z výroby (bude s protekčním výrobním číslem edelweiss-01) Během měsíce bude k odběru již hotová první série, jedná se o 47ks (cca.).
Nebojte se po mně chtít více informací na to tu máme PM. Fotky když tak večer dodám, přes den budu testovat tak snad budu mít i nějaké praktické poznatky
PS: na přáni rozděleno http://forum.gunshop.cz/perkusni-karabi ... 22274.html
Nebojte se po mně chtít více informací na to tu máme PM. Fotky když tak večer dodám, přes den budu testovat tak snad budu mít i nějaké praktické poznatky

PS: na přáni rozděleno http://forum.gunshop.cz/perkusni-karabi ... 22274.html
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak je další video s derrikama od snipera z Prahy

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.

Naposledy upravil(a) D@ve dne 26 bře 2014 06:32, celkem upraveno 1 x.
GG ⊙ .54
Kluci doporučte mi kokilu pro odlevání střel do devítky.
tak ta asi nikde není, ladují se buď velké broky 8mm nebo střela od GG, pár kluků si dělalo vlastní kleště, tak by ti mohli poradit jak se k nim dopracovat.