Recenzie Predoviek Ardesa
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pěkná křesadlovka za solidní cenu. Malý dotaz: "Má drážkovanou hlaveň ?"
Re: Recenzie Predoviek Ardesa
Drážkovaná, ráže .45
A co zámek, zapaluje spolehlivě ? Samozřejmě vím, že záleží na křesacím kameni ajeho správné poloze, ale taky na materiálu a tvaru ocílky, zátravky atd.
Je to zrejme ten istý zámok ako na Kentucky Pistol, takže treba dať bacha na nepríjemne silné pružiny, predovšetkým tú pod ocieľkou - kohút ju úderom nedokázal odklopiť, čo súvisí samozrejme okrem sily pružiny ešte s tvarom "nosu", ktorým sa ocieľka o pružinu opiera. Chcelo to ladiť - a dosť 

Tak to je krásná vánoční fotka
…duffioso píše:ale Vortek je mnohem lepsi
Má někdo zkušenost s policejní kontrolou?
Naposledy upravil(a) [X7] dne 20 pro 2013 20:43, celkem upraveno 1 x.
Great Gun Eleanor .45
Ardesa Buckhunter Pistol .50
C je jenom Evolution.
A uz o tom verejne nepis.Jsou to kostata.
Kdyz se o tom nebudeme bavit,tak na to nebudeme poukazovat.Ceska republika se snazi byt evropstejsi nez EU
Budme radi,ze to muzem koupit.
O jakych kontrolach pises?Nikdo te kontrolovat nebude.Maximalne namatkove na strelnici.A mas Decko,tak v pohode.
A uz o tom verejne nepis.Jsou to kostata.
Kdyz se o tom nebudeme bavit,tak na to nebudeme poukazovat.Ceska republika se snazi byt evropstejsi nez EU

Budme radi,ze to muzem koupit.
O jakych kontrolach pises?Nikdo te kontrolovat nebude.Maximalne namatkove na strelnici.A mas Decko,tak v pohode.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ok, upraveno.duffioso píše:A uz o tom verejne nepis.Jsou to kostata.
No, například na střelnici. Bude všechno 100% v pořádku?duffioso píše:Maximalne namatkove na strelnici.
Great Gun Eleanor .45
Jojo,bude.Pokud to nebude evolution s nyplem na w209 zapalky.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
S Trackerem nikdy nebyl problém.
Jaký je závit pro našroubování kolejniček pro puškohled u Ardesy Tracker? Co jsem doma našel za šroubky, tak jsem tam našrouboval tak 2 závity a dál už to nešlo.
Asi M4. 2 závity je v pořádku, já mám tak 3,5.mojedx píše:Jaký je závit pro našroubování kolejniček pro puškohled u Ardesy Tracker? Co jsem doma našel za šroubky, tak jsem tam našrouboval tak 2 závity a dál už to nešlo.
Great Gun Eleanor .45
Jenže ono je to podstatně hlubší, než na ty dva závity (od oka cca 0,5cm, nemohl jsem v tom bordelu co mi tam nadělal syn najít šupléru), nechci to domrvit utažením, tak bych právě potřeboval vědět, co tam je za závit, abych si podle toho mohl kópit šróbky a nemusel se bát to pořádně utáhnout, bude na tom puškohled, tak ať mi to necestuje.