Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Můžeš tady nadávat jak chceš, ale tím nic nezměníš na tom, že na tom videu je vidět, že když někdo umí střílet tak na přesnou střelbu stačí i floberka.
Pořád jsi tady skuhral, že chceš vidět střelbu do papíru a když ji tady konečně máš, zase jen blbý kecy......
Pořád jsi tady skuhral, že chceš vidět střelbu do papíru a když ji tady konečně máš, zase jen blbý kecy......
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Re: Dreslerovy flobertky
Nerikam,ze flobert naboje jsou neco extra,ale pokud je zbran udelana dobre,tak je vetsinou presnejsi nez strelec a o to jde.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
adler kdes mě viděl nadávat ja jsem říkal že na 50m jsou kecy a to je vše uznal to i aleš že na 50m list nevidí a tady dávate videa 25m to je pulka toho o co se hadáme a ještě je tam tak 10 cm tak na padesát metrů má ten rakos průměr tak 20 cm a to už pak rozumím vašim udajum zatí čau odstřelovači a můžeta jezdit na krysu střílet sklopky když jste tak dobří že to dokážete ale to ty patrony místo těch7.5 j radši hazejte na 40 a víc metru
To poslední video na 25 metrů je docela pozoruhodný. Celkem dobře prokazuje, že se jedná opravdu o vrchol flobertění. Rozhodně se jedná o přesnou zbraň a samosebou respekt střelci. Nicméně taky soustřel na těch 25 metrů prokazuje, že na těch 50 metrů je nějakej ten rákos spíš otázka štěstí a náhody.
No jestli letos vyhraju ve sportce tak si tu Foxku asi pořídím
No jestli letos vyhraju ve sportce tak si tu Foxku asi pořídím

Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
Naprostej souhlas s MartinK,Jurasek59 a djbarrel..video do papiru je jasne prukazny..Strelba na 50m do stebla je proste pi.ovina..to neni ani o nahode..

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Souhlas, na tom videu
je jasně vidět jak a kde střely proráží papír, tohle se nedá sfalšovat.
Nemohl by někdo podobným způsobem natočit jak si vedou na 25 metrů jiné flobertky terčovky? Hlavně by mě zajímal Kozumpík.......
je jasně vidět jak a kde střely proráží papír, tohle se nedá sfalšovat.
Nemohl by někdo podobným způsobem natočit jak si vedou na 25 metrů jiné flobertky terčovky? Hlavně by mě zajímal Kozumpík.......
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
na strance 49 jsem pridal foto strelby
revolverem REX L 3" (Dressler)
revolverem TRAMP 4" (Dressler)
pistoli RKZP 504 (Kozumplik)
a z meho pohledu jsou vysledky strelby na 15 metru ve stoje srovnatelne
revolverem REX L 3" (Dressler)
revolverem TRAMP 4" (Dressler)
pistoli RKZP 504 (Kozumplik)
a z meho pohledu jsou vysledky strelby na 15 metru ve stoje srovnatelne
On myslel ale video s pohledem zezadu,aby byl dukaz,ze je to opravdu strileno na tech 25m
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Přesně tak, na 25 metrů jak je to na tom videu. Aby bylo vidět jak se dělají díry do papíru.
Dík, to by bylo bezva, jsem moc zvědavý jak to dopadne. Vzhledově se mi líbí, možná si ho pořídím k Foxce do páru 

Kozumpík se mi také líbí, také bych rád viděl nějaké video jak přesně střílí na 25 metrů.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
nazdar kolegovia,
testoval som presnost strelby s SB gulickou,SB spickou a RWS spickou cca 8,5 m z dresler revolver rex 3", napevno uchyt.
jednoznacne najdrahsie ale aj najpresnejsie su u mna RWS...
az sa podari dam foto, s pozdravom sano
testoval som presnost strelby s SB gulickou,SB spickou a RWS spickou cca 8,5 m z dresler revolver rex 3", napevno uchyt.
jednoznacne najdrahsie ale aj najpresnejsie su u mna RWS...
az sa podari dam foto, s pozdravom sano
Zdravim vsechny.Tak psal mi pan Dressler,ze ve stredu,ctvrtek odesila TRAMPA-100.Jsem natesenej jako maly kluk.Mam na vas tady dotaz.Vseobecne se doporucuje jako strelivo flobert-kulicka.A co se spickou,nelita to lepe?Jeste jeden dotaz.Naboje kupuju u JGS Trade v Praze.Nema nekdo tip na prazsky kamenny obchod,kde by to bylo levnejsi?Nepredpokladam,ale co kdyby.Dekuji.
Náboje s kuličkou jsou přesnější, špičky jsou zase o hodně silnější. Z Foxky prostřelí coulovou smrkovou desku