ještě že tam takoví nejezdí....dneska už by to tam vypadalo jak na skládce....asi není tak jednoduchý vlézt do té vody a navíc ten svah, ale to je zbytečný
samo 50m to nebude a navíc to není stéblo ale solidní "klacek", ale o to vám asi stejně nejde .....prostě tam je všude tolik "přírodních terčů" a hlavně plinkačka jak má bejt ještě s krásně vyditelným dopadem(voda) super....pravda, vysekaný terče hřebíkem to nejsou
tobě pavle přeju ať jsi spokojený a dáváš sem pak stejně "nesmyslný" videa
Neuvěřitelné, na 40 m trefil třetí ranou stéblo suché trávy!
To nebude stéblo trávy, ale pěkně tlustej rákos. Ale ustřelil ho hezky, to se musí uznat!
Tyhle videa jsou daleko zajímavější a zábavnější než střelba do terče, i když to by mě zajímalo také.
Naposledy upravil(a) mirekd dne 14 led 2014 14:39, celkem upraveno 1 x.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
V tom lomu jsem byl také, vzal mě tam p. Dressler když jsem si byl u něj koupit Foxku a chtěl jsem ji někde vyzkoušet. Je to fakt ideální misto, kde se dá floberka po všech stránkách prověřit. Foxka střílí ze všech flobertek co jsem měl možnost vyzkoušet nejpřesněji.
Tak toho bych se neobával, pan Dressler by si s tím určitě poradil a byla by to paráda!
Nebo to udělat jako u Sharka, dát do Foxky zásobníček na dvě rány
Já neříkam že dreslerovy flobertky nejsou dobré ale 25 m a 50 m je rozdíl a žadná flobertka v 7.5 j nemůže být tak přesná že by trefovala nějaký klacek