CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Odkud uniká? To je asi hlavní. Zip
Re: CZ200S
Pepo, to nebude hlavní. To bude spíš kartuší
Promiň, musel jsem
Mně taky uniká vzduch, quickfilem. Jen jsem línej to opravit. Do rána tam mám vždycky 50 Barů, pak se to zastaví.

Promiň, musel jsem

Mně taky uniká vzduch, quickfilem. Jen jsem línej to opravit. Do rána tam mám vždycky 50 Barů, pak se to zastaví.
dycky STEYR
Máš kliku, že jsi tam dal smajlíky
. Samozřejmě jde o to odkud uniká vzduch z kartuše, nejlíp jí vyšroubovat a v umyvadle pod vodou najít únik. A ty, ty bejku, si vyměň malej kroužek uvnitř quickfillu
a lehounce smirkem (800) sraž hrany toho malého trnu, poškozujou ten malej kroužek.

Vzduch uniká z kontejneru, syčí to. Je to na té straně co se šroubuje do zbraně, přes takový jehlový plastový ventil. Zašroubování do zbraně na to v podstatě nemá vliv. Napadá mě pouze nečistota v lahvi, ale jedná se o hasičskou vzduchovou láhev. Nechce se mi to stále rozdělávat.
CZ200S/4,5/exact/NikkoStirling 4x32AO/ LÁHEV 7L,200BAR
Jestli to tedy uniká přímo z ventilu, tak je nejspíš poškozená ta plastová polovina ventilu, taky tam může být zaseklý bordel. Nezbyde ti, než to rozebrat, prohlédnout, vyčistit, nebo případně vyměnit tu plastovou kuželku, kdysi jsem to měnil a je to věc za pár korun.
Ano, myslím si , že se jedná o tu KUŽELKU , nic jiného tam není. Kde to prosím koupím, nebo objednám. Nenapadlo mě , že se to dá koupit. Děkuji za radu.
V obchodech CZUB nebo objednat přímo, je lepší telefonovat, emailem je to někdy na dýl. Zip
Pár korun za kuželku ?? V czub Praha mi řekl 300+200 doprava. Dá se to někde sehnal levněji ?? kde ?? Díky.
Kdo má QF od altarose? Nevíte kde bych v Praze sehnal ty těsnící gumičky pinu 2x1mm?
CZ 200 S HUNTER + Hawke Panorama
O-kroužky všech rozměrů a materiálů mají ve firmě Říha. Prodejnu mají ve Štěrboholech, Černokostelecká 161 (zelená budova na křižovatce)
Supr, díky. Mám to po cestě do Břežan zítra. Škoda že tam nejsou 

CZ 200 S HUNTER + Hawke Panorama
no tak hlavně, že to máš po cestěKubique píše:Mám to po cestě do Břežan zítra. Škoda že tam nejsou

Kubíčku, vem mi jich pár taky, ty se vždycky hoděj. dík
dycky STEYR
Tí, čo máte regulátor...tak zlepšila sa vám presnosť, či iba zvýšil počet striel bez menenia zámerného bodu?