Steyr LG 110 Field Target
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ale to hlavni tam chybi a to bytelnejsi ulozeni laufu.
Anschutz 1907/pažba1918 + NSD 10-50x60 Nato
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
Re: Steyr LG 110 Field Target
Ahoj,
Steyr trochu opraviony:
- sribrna hlaven
- uplne povolena haven (sroubek a plast prec)
- hlaven v centrum - listek -> aluobal
- povoleny montaz
3 hodiny venku, 6 stupni - a vsechno ok
V cvrtek skusim na hali a v weekend taky 3 hodiny venku

A tak v kufriku:

Zdravim
Lukasz
Steyr trochu opraviony:
- sribrna hlaven
- uplne povolena haven (sroubek a plast prec)
- hlaven v centrum - listek -> aluobal
- povoleny montaz
3 hodiny venku, 6 stupni - a vsechno ok

V cvrtek skusim na hali a v weekend taky 3 hodiny venku
A tak v kufriku:

Zdravim
Lukasz
Naposledy upravil(a) radlukaj dne 30 pro 2013 21:13, celkem upraveno 1 x.
CR HFT Team 2012&2013&2014
Steyr a USO
Steyr a USO
Vcera som ho mal vonku tiez +6ºC bez uprav a strielal normalne. Asi bude treba pockat na minusove teploty aby sa prejavila daka chyba.
A v kolik st. byl nastrelany? Ja +20Pali KM píše:Vcera som ho mal vonku tiez +6ºC bez uprav a strielal normalne. Asi bude treba pockat na minusove teploty aby sa prejavila daka chyba.

Steyr a USO
Steyr a USO
Lukas myslim dobre ty jednak hlaven a taky ta montáž povolena myslim ze to pomuze
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Asi pri cca 21 bolo to v krytej strelnici. Minuly rok som mal hawke sidewinder a tiez som nemal problem. Myslim ze problem nastava ak sa teplota priblizi viac k nule alebo je uz minusova. Ale to odskusane nemam v zime moc nestrielam preto ma tato problematika zaujima.
Hellboy,
dufam ze bude ok
Pali KM,
uvidim to prisli weekend...
dufam ze bude ok
Pali KM,
uvidim to prisli weekend...
Steyr a USO
Steyr a USO
Radlukaj, to bude dlhy tyždeň. Tešime sa na to, čo zistíš.
dnes bolo +1,5°C a zatiaľ bez zmeny.
Jak dlouho?Pali KM píše:dnes bolo +1,5°C a zatiaľ bez zmeny.
Ja skusim zitra...
Steyr a USO
Steyr a USO
Pali Km : udělej konkrétní test na konkrétním terči a to papírovém pět pětiranných soustřelů v max v možnostech fikslé zbraně teploty 20 st. střílej v nule st. a potom ji nech min hodinu vychladit na okolní teplotu 0st. Tzn 25 ran- 20.st flinta, okolní teplota 0.st a 25ran - 0.st flinta, okolní teplota 0..st. Potom to nafoť a dej to sem a potom můžeme něco psát a nikoho zavádět....
Jiným slovem, přetavíme slova v konkrétní činy
Jiným slovem, přetavíme slova v konkrétní činy

Radlukaj bol som vonku asi 1hod. 20 min. Predtym bol steyer v kufre auta asi 20 min.
Laponec rad by som vyhovel tvojim poziadavkam ale nemam take moznosti ako ty pozadujes strelnicu mam asi 200km od domu takze strielam iba vonku. Strielam iba z FT sedu (osobne robim urcite vacsie chyby ako puska, ak by to strielalo o terc vedla , vyssie, nizsie tak by to bol problem pusky) terce som dal do vlakna presnost vzduchoviek ..............
Myslim ze tento problem ktory tu je popisovany je odchylka nastrelu vplyvom teploty o niekolko centimetrov nie milimetrov..
Nemam dovod zavadzat na co by to bolo dobre? Nepomohlo by to ani mne ani nikomu inemu
Laponec rad by som vyhovel tvojim poziadavkam ale nemam take moznosti ako ty pozadujes strelnicu mam asi 200km od domu takze strielam iba vonku. Strielam iba z FT sedu (osobne robim urcite vacsie chyby ako puska, ak by to strielalo o terc vedla , vyssie, nizsie tak by to bol problem pusky) terce som dal do vlakna presnost vzduchoviek ..............
Myslim ze tento problem ktory tu je popisovany je odchylka nastrelu vplyvom teploty o niekolko centimetrov nie milimetrov..
Nemam dovod zavadzat na co by to bolo dobre? Nepomohlo by to ani mne ani nikomu inemu
O střelnici jsem nenapsal ani slovo. Psal jsem z max. fikslé zbraně. Tím jsem měl na mysli třeba bipod + bag a třeba leh. Potom karton + papír třeba A4 a na něm udělané fiksou tečky + 25m vzd. + bezvětří, tedy nic co bys nezvládnul.
Napsat, že nástřel beze změny a soudit dle zásahů z FT či jiné nestabilní polohy ... tak když nebudeme trvat na slovu zavádějící tak nevypovídající - s jistotou.
Napsat, že nástřel beze změny a soudit dle zásahů z FT či jiné nestabilní polohy ... tak když nebudeme trvat na slovu zavádějící tak nevypovídající - s jistotou.
Pisal si o strelbe pri 20ºC a pri 0ºC z coho vypliva ze v tomto rocnom obdobi strelbu prim20ºC nedam.
Asi sa trosku stratil v tom co,sa tu riesi. Neriesime sustrel ale zmenu nastrelu pri nizsej (minusovej) teplote. To ze budem mat sustrel cca 15mm na 50m je mi uplne na ho... ked ten sustrel bude 10 cm mimo sklopku.
Takze v skratke - neriesime sustrel!!!!
Asi sa trosku stratil v tom co,sa tu riesi. Neriesime sustrel ale zmenu nastrelu pri nizsej (minusovej) teplote. To ze budem mat sustrel cca 15mm na 50m je mi uplne na ho... ked ten sustrel bude 10 cm mimo sklopku.
Takze v skratke - neriesime sustrel!!!!
Tak,tak chalani zjištujeme aký má vliv té hory AL na pušce při mínusové teploty.
tak já vám poradím,je jasné že hliník má větší roztažitelnost než železo.Tákže všechno záleží na vzájemném uchycení a jestli je AL jenom dole pod železem anebo dookola.

HW 100 T 177..+ Optisan Taipan 6-24x56SCB
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631