va?e sb?rky n?boju
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pěkný knedlík na prasátka,skoro jako slug 12ga.
Re: vaše sbírky náboju
No nevím, nevím, prase by tím střelit šlo, ale ta cena jedný rány
Za ty peníze bys možná měl menší prase na krámě.

Tak změníme ráži. Vyfotil jsem několik míň rozšířených nábojů v ráži 6,5 mm.
1) 6,5 - 284 Lapua
2) 6,5 Krag - Jörgensen
3) 6,5 Mauser Vagueiro
4) 6,5 Messner Mag.
1) 6,5 - 284 Lapua
2) 6,5 Krag - Jörgensen
3) 6,5 Mauser Vagueiro
4) 6,5 Messner Mag.
Z jednoho hnízda, z kterého? Nikdo nic? Stačí určit jeden, všechny jsou od jedné firmy (konstrukčně). Ještě chvíli to nechám.......
Jedno hnízdo pravíš? Co třeba Winchester.2x .44-40, .35sl , .351sl..ale opravdu jen tipuji.
Ano prosím, všichni jsou od Winchestrů, tak zněla otázka. Ono určovat je konkrétně, je dost těžké, některé kousky už se nedělají kolem 100 let a na fotce některé, navzájem podobné, rozlišit je problém (38-40, 44-40 a další). Tak jen doplním popis zleva: 38-55, 348, 351SL, 405, 38-40, 45-125, 44-40, 40-72, 35SL, 33, 38-56, no a za každým číslem je Win.
Tak letos naposled. Tenhle náboj pozná každý, kdo do toho trochu "dělá" 

Lebel 8x50r.Nejzajímavější mi přijde ten druhý zprava.Vypadá to jako cvičný dřevák.
školní dřevák 

Tak len taký obyčajný .380 ACP alias 9mm Browning Court čiže krátky... Veselé Vianoce a šťastný Nový rok! 

Tak se pánové pokochejte, získal jsem nedávno pěknou raritku. Určitě je tady někdo, kdo ví proč tomu říkám rarita.
22 Long od SB se často nevidí.... na obrázku 22 LR 

http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Nemáte někdo navíc pár kousků 32 RF? ...stačily by i samotný hylzny.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Ahoj, mám tu samou krabičku ale opačné barvy. To co máš modré mám červené a to co máš červené mám modré. Taky ve výborném stavu
slavia 630,631, tau-6, drulov DU10, markham ''king''single shot, Webley Mk.III , Webley senior, BSA meteor, Diana mark IV a dalsi anglicanky
Jsem zvědav kdo ví co je to zač.
No já to tušil, tohle zná opravdu málo lidí. Jedná se o nábojky do jatečního přístroje Schermer
No já to tušil, tohle zná opravdu málo lidí. Jedná se o nábojky do jatečního přístroje Schermer