Zdravím vespolek a současně přeji vše nej v tomto svátečním čase.
Několik let se věnuji zbraním "tichým", nicméně už nějakou dobu mě nahlodává pocit, že bych si měl vyzkoušet i něco na BP. Prošel jsem si nějaká dostupná fora a prohlédl stovky fotografií. Původně mě zaujali zadovky ( např. Smith ), přišlo mi to jako nejjednodušší řešení pro začátečníka ( ač 40ti letého

), nicméně nakonec si tak říkám, že je možná lepší začít ( i z důvodu financí ) nějakou krátkou a tak jsem upřel zrak do těchto "vod". Derringer mě zaujal svojí jednoduchostí a můj laický názor je, že ani donutit ho k výstřelu ( v mé ruce ) by nemuselo být nepřekonatelné. Vypadá to jednoduše, Vesuvit + namastit ogivál a hlavně dobrý zápalky. Nicméně nejsem úplným přívržencem nákupů přes net, tedy minimálně co se týče zbraní a tak bych si to ( ho ) rád osahal naživo a tím se dostáváme k prosbě/otázce. Nenašel by se zde někdo kolem Prahy, Brandýsa, Nymburka apod. kdo by mě někdy vzal na čumendu abych si mohl udělat ucelenější obrázek a potvrdit si ( nebo vyvrátit ), že Derringer je pro mě do úplného začátku s BP to pravé ?
Díky !