Derringer od fy Great Gun

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Kier
Re: Derringer od fy Great Gun

Příspěvek od Kier » 01 pro 2013 18:44

Ramires: Vďaka, urobím to tak. Ešte ma napadlo nemáčať to vo vode, ale nastriekať to ballistolom, ten zároveň kožu aj ošetruje. Neviem ale, ako sa potom zbavím tej neustálej mastnoty. Možno ten postup s tou vodou je predsa len lepší..

Ed: Wau, ty sa teda parádiš :D
..ešte by to chcelo čierny Rolls Royce s chromovanými doplnkami a s bielym volantom, sedadlami aj palubovkou a je to komplet :mrgreen:

edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 01 pro 2013 18:55

Buď klidný, výhledově toho bude už jen víc a víc. Prostě ty moje železa pozná každý, žádné není tovární (krom tuším diminky ale i tu to čeká) :mrgreen:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
pufik

Příspěvek od pufik » 03 pro 2013 08:33

edelweiss: moc krásný...
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 09 pro 2013 16:50

Tak vám sem hodím pár fotek, ptali jste se na výstavě co to mám za pouzdra. takže kdysi Alex udělal nějaké první derikovské pouzdro, s malými obměnami jeho mustr obšlehli ostatní a vývoj ustrnul, já chtěl pouzdro aktuální minimálně tak jak jsem zvyklý na ostré pistoli, pohotové, rychlé a praktické, samozřejmě bezpečné a plně zavřené, protože mi vadí žmolky prachu v laufu. Slovo dalo slovo a zde již zmiňovaný výrobce mi pouzdra udělal a dodal (jsem ale lajdák tak se půl roku válela v šuplíku) no a když to některé zaujalo tak vám to sem dám, kvalitu fotek omluvte, foťák po opravě fotí hůř než před ní :mrgreen:
Přílohy
k.m.saddlery12.JPG
k.m.saddlery9.JPG
k.m.saddlery8.JPG
k.m.saddlery7.JPG
k.m.saddlery6.JPG
k.m.saddlery5.JPG
k.m.saddlery3.JPG
k.m.saddlery2.JPG
k.m.saddlery.JPG
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 09 pro 2013 19:27

edelweiss --- Tak to je nádhera, velice je vkusné to pouzdro s jedním průvlekem na opasek ( poslední fotografie ) , je takové decentní k velikosti GG. Fak super :)
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 09 pro 2013 19:33

když víš co chceš a řemeslník to umí udělat tak můžeš mít co tě napadne :twisted:
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 09 pro 2013 20:22

Málem bych zapomněl, to zapínání má jednu antisklerotickou funkci, po zapnutí automaticky přepne na spodní hlaveň takže jsou li tam broky, vím která hlaveň a čím prskne jako prvá :wink:
tazitaz

Příspěvek od tazitaz » 14 pro 2013 16:40

edelweiss- to km saddlery je jen na levej bok,že?
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 14 pro 2013 17:39

obě jsou pro praváka, ale na přání ti udělá co budeš chtít :-)
Kier

Příspěvek od Kier » 14 pro 2013 23:35

Zišlo by sa aj také vnútroopaskové púzdierko, predsa len pri tých väčších "kvéroch" (.54, 6 palček) aby mi to nevyčuhovalo z pod saka či civilnej mikiny, pôsobilo by to "nekultúrne" :mrgreen:
Nie že by som to nosil zrovna do opery, tento kaliber nosím výhrande do lesa, ale aj do lesa človek zväčša príde z "civilizovaného" miesta (mesta) - alebo oň aspoň zavadí či prechádza - a bolo by to takto o čosi "univerzálnejšie".
Tie veci od Saddlery sú v parádnej kvalite, dosť uvažujem o tom, že by som si od nich nechal utvoriť tašku, s kožou to vedia lepšie ako ktokoľvek..
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 18 pro 2013 17:50

Zhruba před týdnem jsem dělal emailovou objednávku na GG 9 mm u výrobce Great Gun a to v obchodním oddělení i dokonce poté přímo u majitele firmy , bohužel se mě nikdo neozval, nevíte někdo jak to u nich je s objednávkami ??
Kier

Příspěvek od Kier » 18 pro 2013 21:08

Neviem, na aký mail to posielaš, ja to vždy dojednám na:
info@greatgun.eu

Tel. c. na slečnu Lenku Královú - Sigmundovú, čo to vybavuje je: 0776 334 770 (je to aj na ich stránke), niekedy to funguje aj s predvolbou do Čiech, inokedy bez nej, ak nepôjde jedna, pôjde druhá. Je veľmi zlatá, určite sa dohodneš a bude im jasné, že máš skutočne záujem. Pretože práce majú veľa (vývoj nových vecí + výroba objednávok), aj záujem je vysoký, najlepšie je takto to poistiť.
Iowa

Příspěvek od Iowa » 19 pro 2013 12:04

menthon1974 píše:Zhruba před týdnem jsem dělal emailovou objednávku na GG 9 mm u výrobce Great Gun a to v obchodním oddělení i dokonce poté přímo u majitele firmy , bohužel se mě nikdo neozval, nevíte někdo jak to u nich je s objednávkami ??
Neviem, ale ja som na vybavenie mojej objednávky .45 s nerezovou hlavňou čakal iba 7 mesiacov :mrgreen:
Kier

Příspěvek od Kier » 19 pro 2013 21:51

Tak predsa je to čosi iné, nerez hlavne to asi zbrzdili. Ja som tiež čakal na svoj kvér .45 5* (to bol môj prvý "projekt" s GG) nejakých 5 mesiacov, naposledy však keď som objednával to boli dva týždne - skrátka som náhodou vychytil termín najlepšie, ako sa dalo..
Osbný kontakt je osobný kontakt :)
Najlepšie je sa dohovoriť so p. Lenkou, je to vždy iné ako oficiálna, neosobná objednávka kohosi...
Aj keď si myslím, že na tomto to nestojí, každú objednávku v GG berú veľmi zodpovedne, ale mal by si lepší prehľad o vývoji vecí aj v kontexte..
cernunos

Příspěvek od cernunos » 20 pro 2013 18:47

Taktéž si chci objednat deringer od této firmy ale jestli je čekací doba několik měsíců tak at jdou do prdele... :evil:
Odpovědět