Z oleje do ohně.Namočíš to v oleji a dáš nad plamen,až olej chytne.Až chytne,tak to dáš mimo plamen,aby všechen olej shořel.To celé múžeš opakovat,ale vždy je lepší to nechat vyhořet mimo plamen.Když to tam necháš,tak se to moc propaluje a modrá to.App.Zkuste opýct duralovou montáž na ohni a pánvi.Když chytnete správnou dobu,tak zůstane krásné zlatá.Kubajzz píše:mikiki píše:To bylo z ohně do oleje?
Weihrauch HW100 S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Re: Weihrauch HW100 S
Co tam máš za závit? Dalo by se případně vyrobit pár kousků se závitem 1/4-20 UNC?Kubajzz píše:V neděli mě zase svrběly ruce a udělal jsem pár šroubků na Harrisky pro HW100.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Jo, je to M6.
1/4-20 UNC je mu blízko.
Vyrobit bych to mohl, ale musel bych koupit 1/4-20 UNC očko a musel bych znát délku toho závitu.
1/4-20 UNC je mu blízko.
Vyrobit bych to mohl, ale musel bych koupit 1/4-20 UNC očko a musel bych znát délku toho závitu.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Tak jsem tu opět s dotazem.
Snažil jsem se sundat tlumič. Bohužel se mi to povedlo jen jak je na fotkách.
A chci se zeptat: když chci sundat celý tlumič, musím požít hrubou sílu nebo nemám nárok a puška je dělaná jako komplet klaveň s moderátorem v jednom kuse?
Podotýkám, že je dovezena individuálně z Anglie.
A chci se zeptat: když chci sundat celý tlumič, musím požít hrubou sílu nebo nemám nárok a puška je dělaná jako komplet klaveň s moderátorem v jednom kuse?
To co ti tam zbylo je tam jenom našroubované.
Prostě ti jenom povolil nesprávný závit.
Prostě ti jenom povolil nesprávný závit.
pokud je to nalepene loctitem tak horkovdusnou pistoli nahrat
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
2milius: díky 

Opatrně s tou hrubou sílou,hlaveň drží v bloku jenom červík.Doporučuju červík povolit hlaveň vyndat a pak díl s hadrou v ruce povolit.Přilepené to učitě není pokud to je dovoz z Anglie.katana píše:Tak jsem tu opět s dotazem.
HW 100 T 177..+ Optisan Taipan 6-24x56SCB
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631
Já jsem to dělal naopak, nahřál jsem to v ohni a ponořil do vyjetého oleje.milius píše:Z oleje do ohně.Namočíš to v oleji a dáš nad plamen,až olej chytne.Až chytne,tak to dáš mimo plamen,aby všechen olej shořel.To celé múžeš opakovat,ale vždy je lepší to nechat vyhořet mimo plamen.Když to tam necháš,tak se to moc propaluje a modrá to.App.Zkuste opýct duralovou montáž na ohni a pánvi.Když chytnete správnou dobu,tak zůstane krásné zlatá.mikiki píše:To bylo z ohně do oleje?

Tata jak mě viděl, tak mi hned říkal, že to dělá tak, že to namočí do oleje a opálí to autogenem.
Kubajzz ty jsi to zakalil ,ne uppravoval povrchovku. 

Díky za rady, večer vyndám hlaveň a zkusím to vyšroubovat, teď když hlídám synka tak jsem bez šanceLui píše:Opatrně s tou hrubou sílou,hlaveň drží v bloku jenom červík.Doporučuju červík povolit hlaveň vyndat a pak díl s hadrou v ruce povolit.Přilepené to učitě není pokud to je dovoz z Anglie.

Já si říkal, že mi přijde jako nesmysl aby nešelo to tlumítko sundat.
Později poreferuji jak jsem byl úspěšný.
Když budeš hlaveň vyndávat z těla, zaznamenej si její polohu vůči tělu. Pak ji umísti stejně, jak byla. Anebo rovnou udělej zkoušku její křivosti, jak tu nedávno popisoval Marťyn.
z ho.na bič neupleteš
To ne, to bych musel nahřát do červena.Barys píše:Kubajzz ty jsi to zakalil ,ne uppravoval povrchovku.
A kromě toho bych řek, že patentová ocel ani nebude kalitelná.

Ale jestli jsem to zakalil, tak je to teďka prostě pevnostní kalený šroub.

To vůbec nevadí.Dá se to dělat do nekonečna.Jen to do surového líp zalézá.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......