Derringer od fy Great Gun

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
edelweiss
Administrator
Re: Derringer od fy Great Gun

Příspěvek od edelweiss » 13 lis 2013 16:59

To je nějaký blábol, normálně dělají :-)

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Iowa

Příspěvek od Iowa » 13 lis 2013 17:41

Tiež mám pochybnosti o serióznosti výroby a firmy. Na objednaného derringera čakám už pomaly sedem mesiacov...
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 13 lis 2013 17:51

jestli není standardní tak je to možné :lol:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Iowa

Příspěvek od Iowa » 13 lis 2013 17:54

3,5 nerez je neštandartná? Nechcem tam diamanty ani črienky z pagového dreva :D
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 13 lis 2013 17:58

nerez :mrgreen: takže asi ano to bude důvod.
Iowa

Příspěvek od Iowa » 13 lis 2013 17:59

nerez je vzácny kov? :D
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 13 lis 2013 18:05

mám ti vysvětlovat jak se dělá výroba? Jak se chystá a opracovává matroš? Pokud chceš takové informace tak si zavolej do GG :mrgreen:
Iowa

Příspěvek od Iowa » 13 lis 2013 18:13

Nie netreba, len potom treba uviesť, že výroba derringera v GG s nerezovou hlavňou trvá napríklad cca 2-3 roky od objednávky, aby zákazníci nedúfali, že si to objednajú na jar a v lete môžu derringera zabehávať :mrgreen:
Johny D.

Příspěvek od Johny D. » 13 lis 2013 19:04

Tuším, že to tam funguje tak, že se najede nějaká série a ta se vyrábí. A tak jako je to ve všech firmách tak předpokládám že i tam chtěj držet co nejmíň skladových zásob. Takže zbývá brát co je a nebo si holt počkat.
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 13 lis 2013 19:15

Spis pochybuju o serioznosti prodejny Dave. Ne fakt me stve ze z 99% kdyz jim napisu zda maji tu a tu vec,tak nikdy nemaji,hlavne ze to nabizeji na strankach,ale to neni jen u nich,to je vice obchodu a i presto ze uvadeji ze to skladem maji,to mi prijde jako klamani,meli by uvadet mame,nemame.docela dobry to ma brymova. Tam je spis blby ze skoro nikdy zadna odpoved na dotaz.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
greywolf

Příspěvek od greywolf » 14 lis 2013 06:38

Pedersoli:U Brymový mají minimálně šest různých GG-ček...Netvrdím,že přesně tu kombinaci materiálu a a povrchovky jakou by jsi třeba chtěl,ale jestli to nemáš daleko tak tam zajeď..Určo měli všechny kalibry a dimini..Mno..byl jsem tam zhruba před měsícem.Občas nemívají cal.9mm...Řekl bych,že momentálně asi táhne nejvíc..Je to takový kapesní divítko :wink:
No a telefon mají taky...
Nevím,jaký problém máš v Dave,ale pokud jsem cokoliv potřeboval,tak komunikace po emilovi probíhala v pohodě a v celku si můžu pochvalovat až nadstandardní přístup k zákazníkovi :)
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 14 lis 2013 09:33

Tak mi to nedalo, zavolal jsem dnes do Dave s dotazem, mají li derigery GG skladem, docela mně zarazila odpověď, nemáme nevyrábějí!!! Přitom základních modelů je dostupných plno!
greywolf

Příspěvek od greywolf » 14 lis 2013 09:55

Nevím co za tím bude,ale na e-shopu Great Gunu...toho moc na výběr nemají...rozhodně ne celou nabídku v základu....Pár .45 pouze s 2,5" laufem a .54 s 4" hlavněmi...
Devítka a Diminy vůbec....možná mají v Dave aktuálnější info,nebo GG neaktualizovanej e-shop :roll:
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 14 lis 2013 10:08

je aktuální, prostě vyprodáno z větší části. Měly by se před vánoci tormentovat nové. Sem si zavolal i tam, takže to že není nic je nesmysl. Brýmová je předzásobena solidně a i jiné obchodníci si prý drží zásobu (proto bude docela vybráno). Ale i tak to lze koupit :mrgreen:
childe

Příspěvek od childe » 14 lis 2013 11:14

Já objednával svého prvního derika hned ze začátku roku a trvalo to 3 měsíce. Jelikož mi to přišlo dlouhý tak jsem tam i 2x volal. Povrchovka byla komplet tvrdochrom a trošku delší hlavně, tak jsem ten termín svaloval předevšim na toto. Čekal jsem, že po skončení zimy se zase rozjede výroba naplno, ale koukám, že situace jde úplně opačným směrem.
Byl bych rád, kdyby kažždý, kdo sáhne po násilí vůči bližžnímu, dostal nazpátek mnohem víc, nežž by mu bylo milé.“ Jeff Cooper
Odpovědět