Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To je nějaký blábol, normálně dělají 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: Derringer od fy Great Gun
Tiež mám pochybnosti o serióznosti výroby a firmy. Na objednaného derringera čakám už pomaly sedem mesiacov...
jestli není standardní tak je to možné 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
3,5 nerez je neštandartná? Nechcem tam diamanty ani črienky z pagového dreva 

nerez
takže asi ano to bude důvod.

nerez je vzácny kov? 

mám ti vysvětlovat jak se dělá výroba? Jak se chystá a opracovává matroš? Pokud chceš takové informace tak si zavolej do GG 

Nie netreba, len potom treba uviesť, že výroba derringera v GG s nerezovou hlavňou trvá napríklad cca 2-3 roky od objednávky, aby zákazníci nedúfali, že si to objednajú na jar a v lete môžu derringera zabehávať 

Tuším, že to tam funguje tak, že se najede nějaká série a ta se vyrábí. A tak jako je to ve všech firmách tak předpokládám že i tam chtěj držet co nejmíň skladových zásob. Takže zbývá brát co je a nebo si holt počkat.
Spis pochybuju o serioznosti prodejny Dave. Ne fakt me stve ze z 99% kdyz jim napisu zda maji tu a tu vec,tak nikdy nemaji,hlavne ze to nabizeji na strankach,ale to neni jen u nich,to je vice obchodu a i presto ze uvadeji ze to skladem maji,to mi prijde jako klamani,meli by uvadet mame,nemame.docela dobry to ma brymova. Tam je spis blby ze skoro nikdy zadna odpoved na dotaz.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Pedersoli:U Brymový mají minimálně šest různých GG-ček...Netvrdím,že přesně tu kombinaci materiálu a a povrchovky jakou by jsi třeba chtěl,ale jestli to nemáš daleko tak tam zajeď..Určo měli všechny kalibry a dimini..Mno..byl jsem tam zhruba před měsícem.Občas nemívají cal.9mm...Řekl bych,že momentálně asi táhne nejvíc..Je to takový kapesní divítko
No a telefon mají taky...
Nevím,jaký problém máš v Dave,ale pokud jsem cokoliv potřeboval,tak komunikace po emilovi probíhala v pohodě a v celku si můžu pochvalovat až nadstandardní přístup k zákazníkovi

No a telefon mají taky...
Nevím,jaký problém máš v Dave,ale pokud jsem cokoliv potřeboval,tak komunikace po emilovi probíhala v pohodě a v celku si můžu pochvalovat až nadstandardní přístup k zákazníkovi

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Tak mi to nedalo, zavolal jsem dnes do Dave s dotazem, mají li derigery GG skladem, docela mně zarazila odpověď, nemáme nevyrábějí!!! Přitom základních modelů je dostupných plno!
Nevím co za tím bude,ale na e-shopu Great Gunu...toho moc na výběr nemají...rozhodně ne celou nabídku v základu....Pár .45 pouze s 2,5" laufem a .54 s 4" hlavněmi...
Devítka a Diminy vůbec....možná mají v Dave aktuálnější info,nebo GG neaktualizovanej e-shop
Devítka a Diminy vůbec....možná mají v Dave aktuálnější info,nebo GG neaktualizovanej e-shop

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
je aktuální, prostě vyprodáno z větší části. Měly by se před vánoci tormentovat nové. Sem si zavolal i tam, takže to že není nic je nesmysl. Brýmová je předzásobena solidně a i jiné obchodníci si prý drží zásobu (proto bude docela vybráno). Ale i tak to lze koupit 

Já objednával svého prvního derika hned ze začátku roku a trvalo to 3 měsíce. Jelikož mi to přišlo dlouhý tak jsem tam i 2x volal. Povrchovka byla komplet tvrdochrom a trošku delší hlavně, tak jsem ten termín svaloval předevšim na toto. Čekal jsem, že po skončení zimy se zase rozjede výroba naplno, ale koukám, že situace jde úplně opačným směrem.
Byl bych rád, kdyby každý, kdo sáhne po násilí vůči bližnímu, dostal nazpátek mnohem víc, než by mu bylo milé. Jeff Cooper