Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- mydlinkaTM
nad tím bádám... zatím bezvýsledně 

Re: Tlakové lahve a plnění
Pokud není člověk opravdu hovado, tak bohatě stačí ten držák, co jsem dával odkaz.
člověk nemusí být hovado na to, aby mu ta všude hladká flaška prostě vyklouzla.
Jo máš pravdu. Pak je tady varianta, že je úplně blbej a levej na obě ruce. Dál nemíním pokračovat v neplodné diskuzi.
Zdravím,včera jsem vystřílel ze své AA 410 všechen vzduch a při poslední ráně to fouklo směrem do zadu do zásobníku a dnes když jsem chtěl plnit tak vzduch uniká přímo do hlavně,v kartuši nezůstane vůbec nic.Nějaká rada co mám rozebrat.Plním pumpou.
Už se to tady probíralo xkrát. Jen nechápu jak někdo může vystřílet vzduch až do chvíle, než mu ujde všechen přes jehlu?
Musíš nechat páku v poloze nataženo ale s pumpou to myslím dost dobře nefunguje? No můžeš to zkusit.
Musíš nechat páku v poloze nataženo ale s pumpou to myslím dost dobře nefunguje? No můžeš to zkusit.
Taky plnim pumpou a kartusi jsem vypoustel a rozebiral petkrat.
Musis nejprve natahnout zaver.Nadechnout se a tricetkrat rychle pumpnout.Pri dvaceti az triceti barech si ventil sedne.
Musis nejprve natahnout zaver.Nadechnout se a tricetkrat rychle pumpnout.Pri dvaceti az triceti barech si ventil sedne.
Cannis má pravdu. Amigo zajeď k Pýtrsovi ten bydlí v Bělé pod Pradědem ať ti to foukne z láhve. On má taky AA S510tku a pin je stejný. Před foukáním natáhni páčku jako při nabíjení a potom dofoukat. Pumpou to myslím nepůjde, ale zkus to. Střílet s touto větrovkou pod 110barů nemá cenu. Pak už to hodně padá.
Díky,už je to v pohodě,musel jsem ucpat závěr a trošku zapumpovat a sedlo si to,Ještě jednou díky jdu pumpovat a střílet 

Zdravím, lakou lahev by jste doporučili pro pro větrovku na domácí střílení (přenášení jen v případě plnění) - dvě třílitrové lahve 300 Barů s ventilem a platnou zkouškou za 3000,- nebo dvě šestilitrové lahve 200 Barů s ventilem bez platné zkoušky za 1400,-
Naposledy upravil(a) unka dne 10 kvě 2014 17:53, celkem upraveno 2 x.
ahoj,
když budeš plnit pušku na 200 bar, plnění při poklesu tlaku v pušce na 110 bar,
zvolil jsem objem kartuše 2 dcl.
každopádně ty 300barový flašky.
sám používám jen 300 barový, na plnění vzduchovek nemají 200 barový význam.
posuď sám:
z 6 litrů 300 bar - naplníš 23x
plnění z 12 litrů na 190 bar - naplníš 7x
když budeš plnit pušku na 200 bar, plnění při poklesu tlaku v pušce na 110 bar,
zvolil jsem objem kartuše 2 dcl.
každopádně ty 300barový flašky.
sám používám jen 300 barový, na plnění vzduchovek nemají 200 barový význam.
posuď sám:
z 6 litrů 300 bar - naplníš 23x
plnění z 12 litrů na 190 bar - naplníš 7x
- Přílohy
-
- 12l200bar.jpg (18.39KiB)Zobrazeno 1448 x
-
- 6l300bar.jpg (18.54KiB)Zobrazeno 1448 x
http://david_holub.sweb.cz/
Díky moc daho11 za vyčerpávající odpověď - dobrá práce 

Výhoda těch 200 barových je, že je můžeš připojit s otevřeným ventilem k větrovce a střílet a střílet......, než v ní klesne tlak ke 100 barům. Na plnění kartuše postrádají smysl.
Hmm, jako kdyby 300Barovku připojit nemohl? Ideální varianta jsou 2 flašky, obě 300B. Jedna aspoň 12l doma ve sklepě na přepouštění a druhá 2-3litrová mobilní. 200 barovky jsou pro PCP naprosto nepraktické.
Mohl, ale musel by tam mít už pod 200 barů - tedy takovou, která je už pokládána za skoro prázdnou.