Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Obojí je ano, je prázdná a máš natáhnout.
Re: Tlakové lahve a plnění
Čili natáhnout a vrátit páčku do souběžné polohy s hlavní?Díky
Ne, natáhnout a nechat nataženou dokud přetlak v kartuši neuzavře jehlu. Zkrátka v poloze ve které bys strkal diabolku do hlavně.
A mohu se ještě zeptat, jak přetlak v kartuši tu jehlu uzavře?Mám větrovku dnes první den v ruce...(Mám za to, že když je nataženo jehla je pořád vzadu...)
Neporadil by někdo "polopaticky" začátečníkovi s plněním AA? Nevíte o nějakém šikovném videu s instruktáží?
Nene, vzadu je úderník. když zmáčkneš spoušť, tak úderník křápne do jehly ventilu a na okamžik ho otevře. Když ale v kartuši nemáš tlak, tak jehlu zavírá jen slabá pružinka, kterou nenatažený úderník přetlačí, a tím se ventil nemůže uzavřít. Proto musíš prázdnou pušku natáhnout, aby se ventil zavřel.
AA nemám, ale myslím že stačí natáhnout závěr dozodu a ponechat tak a začít tlakovat, jak budeš na provozním tlaku cca 100 bar tak mužeš zavřít.Nehledej v tom žádnopu vědu a jestli se toho bojíš tak to vrať 

BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
Slavie 630
Nepřestává mne udivovat kam až někteří jedinci dokážou posunout hranice technické zručnosti.
Hódně daleko, až tam kde ani puškohled nedohlédne 

A ještě mu vysvětlete, jak pomalu má pouštět vzduch z flašky, ať mu ta puška neopuchne hned první den co ji má.
Pánové zajímalo by mě, zda je normální, že jedna naplněná větší kartuše
typ:S335 STD vydrží na Air Arms S510 Carbine (při počátečním tlaku 190 bar) cca 90 výstřelů. Po stém výstřelu klesá tlak pod použitelnou hodnotu 100 bar. Je to běžná norma nebo mi to někde netěsní??
typ:S335 STD vydrží na Air Arms S510 Carbine (při počátečním tlaku 190 bar) cca 90 výstřelů. Po stém výstřelu klesá tlak pod použitelnou hodnotu 100 bar. Je to běžná norma nebo mi to někde netěsní??
To ti přijde málo? Je to normální počet výstřelů u aa.
Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
http://www.hft-brno.cz
Hodily by se nějaké srovnávací tabulky. Objem kartuše x počet výstřelů.Nevíte o nějakých?