P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pedersoli:Sypu hlavní klidně 1,5g a stále mi pravačka slouží.Je zbytečný šroubovat hlaveň při nabíjení,kuli tam stejně šťoucháš předem..Ideální je jeden gram,prda parádní a tolik to necuká.1,5g je už jen o pořádný lišce z laufu a citelném škubnutí v ruce 

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Re: Předovky
A neni ta hlaven pred tim zavitem (brano od usti k zavitu) nejaka zuzena,pouzivam kuli 11.45mm, v usti se mi zarizne dodrazek a natlacim ji az k zavitu a tam se mi to presne u nej zarazi,takze nabijeni zezeda stejne nedelam.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Jeste by me zajimalo jaka je pravdepodobnost vystrelu pri padu zbrane kdyz je na pistonu zapalka a kohout primo na ni,tedy bez pojistny polohy. Pripadne na pojistny poloze,jaka je pravdepodobnost ze kohout selze,jestli se tu v tom nekdo vic vyzna.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Pedersoli:Neměřil jsem to,ale taky jsem zkoušel nabíjet tak,že naplníš onu komůrku prachem,položíš kuličku a zašroubuješ hlaveň...nejde to,je to nesmysl i když to vypadá,že "komora" je na konci upravená pro kuličku...ta se tam pěkně usadí,ale to je všechno..závit hlavně prostě přes kuli nenašroubuješ.To by jsi tam musel dávat silně podkaliberní střely,ale ty by se ti pro změnu vykoulely ven laufem
....To že je to derringer,který lze nabíjet zadem je prostě blbost..Podle mě má ta šroubovací hlaveň pouze dvě přednosti..miniaturní kapesní zbraň se po rozložení stává ještě miniaturnější...to pro příznivce miniatur Uko Ješity.. a za druhý se prostě dobře čistí
..
...A k těm zápalkám,když je kohout na ozubu,pravděpodobnost výstřelu následkem pádu téhle mini pistolky je asi taková jako potkat bílou velrybu(je jich asi 16 na světě),ale nic není nemožné..olééé.
...a nosit derika s kohoutem přilepeným na zápalce bych neriskoval,kohout se zašprcne,pak povolí a "bingo" jsi bez ptáka ohniváka

...A k těm zápalkám,když je kohout na ozubu,pravděpodobnost výstřelu následkem pádu téhle mini pistolky je asi taková jako potkat bílou velrybu(je jich asi 16 na světě),ale nic není nemožné..olééé.
...a nosit derika s kohoutem přilepeným na zápalce bych neriskoval,kohout se zašprcne,pak povolí a "bingo" jsi bez ptáka ohniváka

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
To jj,kdyby se takhle dali vyndat hlavne od GG, koupim si to, sem puntickar a stval by me ten pocit ze tam nekde neco zustalo
ale liegi se me i libi, jeste zvazuju pocket od pedersoli taky sroubovat.hl. Cal .36 u brymovy za 2100kc

Pedersoli:Taky mám tuhle obsedantní poruchu,že všechen bordel musí pryč...pucuju a pucuju
Takhle řešenej derik od GG by byl fajn,ale mám dojem,že konstrukčně by docházelo k různě velkejm odchylkám ve sladění obou laufů...a nevím co by tomu říkal vývrt,kdyby jsi používal onu povolovací kličku,která se zasune do laufu Liegiho a povoluješ vlastně tím,že zapáčíš za drážky..Je mi líto vrtání u Liegiho,natož pak u GéGéčka...Jenže jeden lauf povolíš rukou,ale jak chceš povolit dva těsně nad sebou ?
..Taková dlouhá dvouhlavňová inlajn zlamovačka od GG...,nebo i neinlajn...tak to by byla pecka

Takhle řešenej derik od GG by byl fajn,ale mám dojem,že konstrukčně by docházelo k různě velkejm odchylkám ve sladění obou laufů...a nevím co by tomu říkal vývrt,kdyby jsi používal onu povolovací kličku,která se zasune do laufu Liegiho a povoluješ vlastně tím,že zapáčíš za drážky..Je mi líto vrtání u Liegiho,natož pak u GéGéčka...Jenže jeden lauf povolíš rukou,ale jak chceš povolit dva těsně nad sebou ?
..Taková dlouhá dvouhlavňová inlajn zlamovačka od GG...,nebo i neinlajn...tak to by byla pecka

Tohle asi nebude předovka 

Kavy:Ano,myslím něco takového,ale klidně v předovkové verzi..ještě lépe ale kulovou kozlici,kde by musel být přesmykač mezi pistony ve svislé poloze..Pár podobných perkusních kulovnic jsem viděl a nápadně mi to připomíná "rakovinu"
..Sice tomu chlapovi nechybí odvaha a nápady,ale konečnej výsledek je většinou ošklivej...hlavně co se pažbení týče a co jsem měl možnost si vystřelit,tak minimálně u toho kousku z kterého jsem střílel byl celej spouštěcí mechanismus dojebanej...pytel cementu na spoušti i na kohoutu.
....Vím,že GG chystá kozlici,ale lámačka to nejspíš nebude..

....Vím,že GG chystá kozlici,ale lámačka to nejspíš nebude..
Máš pravdu,je to sice zadovka ale díky oddělené zápalce je to stále "D" jako předovky.DFender píše:Tohle asi nebude předovka
greywolf
Výrobce jsi uhodl správně,na jiném fóru má podobných výtvorů několik. Narazil jsem na to zcela náhodou a hned mě to zaujalo.
Steam Punk jako vyšitý,hvězdné války kombinované s černým prachem

Derringery jsou hezčí od GG,je to jen v kulatých hlavních.
Lámačku na "patrony" GG neudělá,příliš složité,zbytečně drahé.Budeš si muset kupit něco s "rakovinou"

Naposledy upravil(a) Kavy dne 28 říj 2013 18:50, celkem upraveno 1 x.
Kavy:Rakovinu nebrat...,na předovkovou kozlici od GG jsem móóóc zvědavej,určitě to bude paráda,ale dlouhý ládovačky mám,třeba ale neodolám.... 

Ten člověk to nedělá jako fabrika,tak si může dovolit designerské experimenty.
Nic takového si koupit neplánuju,ale neotřelý vzhled mě hned zaujal i když jsem zrovna googlil něco zcela jiného než zbraně
Přeju mu více takových výtvorů jako byla zmíněná puška a jednoduše elegantní krátká předovka-dvojka na obrázku.
Na velké střílení to už podle tvaru rukojeti asi moc nebude,stejně jako jeho "twister" vyfocený v mezipoloze . A podle tvé zkušenosti betonová spoušť to jen dokládá.
Nic takového si koupit neplánuju,ale neotřelý vzhled mě hned zaujal i když jsem zrovna googlil něco zcela jiného než zbraně

Přeju mu více takových výtvorů jako byla zmíněná puška a jednoduše elegantní krátká předovka-dvojka na obrázku.
Na velké střílení to už podle tvaru rukojeti asi moc nebude,stejně jako jeho "twister" vyfocený v mezipoloze . A podle tvé zkušenosti betonová spoušť to jen dokládá.
Určitě svoji klientelu má a já mu ji přeju..,plní mezeru na trhu..,ale můj šálek čajdy to rozhodně néjni,co jsem tak zaregistroval,tak ty deriky se pohybujou v cenové hladině okolo 5 ticek a zadovka cca 15..,u obojího si radši připlatím a koupím kvalitu GG,nebo v zadovkách škudlím na Pedersoliho 

Sem-tam se mi to i líbí, kdo je to "Rakovina"?
mojedx:Pavel Rak alias hanlivě "rakovina"...samodomo výrobce perkusních zbraní všeho druh,tvarů i patvarů..vše na co si vzpomeneš a v jakékoliv ráži...,viděl jsem i medvědobijku s hlavní,tuším že 20mm:-)
Po tom,co byl kvůli své prchlivé povaze vyobcován z jednoho střeleckého fóra,nyní prezentuje své neotřelé nápady na fóru Rozpad.cz....
Po tom,co byl kvůli své prchlivé povaze vyobcován z jednoho střeleckého fóra,nyní prezentuje své neotřelé nápady na fóru Rozpad.cz....