Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Chlapi dnes mi prišiel mail že behom mesiaca budem mať môj vytúžený derringer 9mm.Prečítal som celé vlákno (veď už tu nejaký deň som
) ale predsa ak niečo poradiť tak kľudne aj formou sz.

Diana 350 N TEC Magnum Panther+Discovery VT2 4,5-18x44 SFVF+BKL 263MB
youtube:ostrolucan-----a tam pár videí :-)
youtube:ostrolucan-----a tam pár videí :-)
Re: Derringer od fy Great Gun
Cháápu.... už se mě párkrát při výstřelu natáhl kouhout u DIMINI při 1.3g Vesuvitu, což u pistole beru jako žádoucí potvrzení správného utěsnění střely v laufu, pár cm před okem bych to ale provozovat nechtěl.edelweiss píše:Ano, dnes jsem volal, měnili ještě některé konstrukční prvky s tím že nechat to jako deringer není zdravé pro oko střelce, takže ta změna si vyžádala zdržení. Aspoň je jistota že nad tím někdo přemýšlí a testne to před výrobou a prodejem.
To jsem si říkal, že zápalka takhle u obličeje by asi nebyla nic příjemného. Nebyla by nějaká fotečka prototypu? Existuje už pořadník? Chci se zapsat:-)
Kryty pistony s preklopnym blokem se zapalniky by to vyresil.Ale uplna pecka by byla lamacka 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
O lámačce jsem už taky fantazíroval:-) Ještě kdyby na polonáboje...to už jsem ale už úplně jinde.
Vy se tady rozplýváte, jak jste se po několika měsících čekání konečně dostali na řadu, to je jak za komunistů čekání na trabanta. Přitom stačí zajet do nějakého velkého obchodu s perkuskama a tam ji budete mít hned a ještě si ji můžete rozmyslet a vzít delší, k tomu taky všecko co je potřeba, vyberete si pouzdro (v obchodě mi vybrali a upravili na míru pistolové pouzdro od Dasty, padne tam jak ulitý), ale počítejte s tím, že se to cenově trochu nafoukne 
Osvědčilo se mi na nabíjení 200g kladívko, kterému jsem zkrátil rukojeť asi na 12cm, tu špičatou stranu jsem flexou ufiknul, takže je z něj takové L.

Osvědčilo se mi na nabíjení 200g kladívko, kterému jsem zkrátil rukojeť asi na 12cm, tu špičatou stranu jsem flexou ufiknul, takže je z něj takové L.
fotky nejsou, pořadník také ne, kdo dřív přijde ten dříve mele, ale v případě zájmu můžu něco zajistit také si tam pojedu
Když bude někdo chtít tak do PM a doladíme to, jít na poštu mi problém nedělá 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
mojedx: Jaký obchod a jaké pušky bys doporučil? Můžeš to napsat do předovek či SZ, abychom to tu zbytečně nezaplácávali. Dík!
stav se třeba u Brymů, maj jich tam plnou skříň
byl jsem tam začátkem měsíce kupovat patrony...... A když to máš z ruky tak to maj i na webu.

http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Tam jsem skoro jako doma, mám to tam pár zastávek tramvají z práce. Perkusních dvojek a dvojáků tam moc nemají - ale jinak je výběr slušný a už jsem tam nechal spoustu peněz:)
ano, u Brymů je slušný výběr a když natrefíte okno že tam nikdo není, tak si vás i pěkně rozmazlují. Ještě je mají mít v Dave, ale tam jsem ještě nebyl a prý jsou tam i poněkud horší ceny.
Tak 2 měsíce zpátky je měli i v Kentaurovi.
Flobert Alfa 620; Crosman 1377; ...
Omlouvám se, pokud někoho dubluji. Zajímalo by mne, zda GG nechystá výrobu "plnotučné" perkusní pistole ala derringer.
Koukal jsem na net a i v minulých dobách to nebyl zrovna obvyklá zbraň, přesto se domnívám, že v současné době by si své majitele našla. V nějaké slušné ráži, která už pro derika je skoro moc (sám zastávám názor, že pro něj je max 9 mm, ale nikomu ho samozřejmě nenutím). Howdah od Pedersoliho jsem měl nedávno v ruce a je to krásná zbraň. Leč poněkud těžká a vinou dvojkové konstrukce i špatně nositelná.
Našel jsem i obrázek pro případnou inspiraci a též i diskusi.

Koukal jsem na net a i v minulých dobách to nebyl zrovna obvyklá zbraň, přesto se domnívám, že v současné době by si své majitele našla. V nějaké slušné ráži, která už pro derika je skoro moc (sám zastávám názor, že pro něj je max 9 mm, ale nikomu ho samozřejmě nenutím). Howdah od Pedersoliho jsem měl nedávno v ruce a je to krásná zbraň. Leč poněkud těžká a vinou dvojkové konstrukce i špatně nositelná.
Našel jsem i obrázek pro případnou inspiraci a též i diskusi.

A co na současné GG produkci není plnotučnýho?
Že by začali dělat tyhle pistole, je vysoce nepravděpodobný. Jednak by jich prodali mnohem míň, a druhak je dobře, že někdo inovuje a nekopíruje furt jen starožitnosti, včetně jejich rozměrů a technických parametrů.
Že by začali dělat tyhle pistole, je vysoce nepravděpodobný. Jednak by jich prodali mnohem míň, a druhak je dobře, že někdo inovuje a nekopíruje furt jen starožitnosti, včetně jejich rozměrů a technických parametrů.
COOK Dobrá odpověď...