Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Na 10 metrů střílí přesně, s tím mým trefuji i desítky na vzduchovkovým terči.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Re: Dreslerovy flobertky
Díky za informací, to jsem ani nečekal, no čtyřpalec už zvládne vystřílet střed terče.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Jestli chceš trénovat do terče, pořiď si radši pistoli FOX, ta střílí přesně i na 25 metrů. I když tenhle Rex L má také svoje kouzlo 

CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Ja mam teda 3" ale kouzlo ma snad jeste vetsi nez s dlouhym laufem,uz za par dnu bude i revolver Rex L
Tak nevím, jesti Rex čtyřpalec nebo třípalec, nemohu se rozhodnout. Čtyřpalec střílí určitě přesněji, třípalec ale lépe vypadá a vejde se určitě lépe do kapsy.
Tohle dilema jsem řešil u Trampa. p. Dressler mi řekl, že rozdíl v přesnosti je zanedbatelný a tak jsem koupil kratší.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Já to s ním taky řešil a dopad jsem viz vlákno Tramp.....a sám pak přiznal, že ho překvapilo, jak moc to přesnost zlepšilo....Když jsem měl ještě rev. Rex tak tam jsem měl taky dlouhou 5" a bylo to výborný!!!!
Ale já to nikde nenosím, teda v kapse a pod. .......
Pro mě je priorita přesnost.....proto časem pořídím ještě pistoli Fox....
Teď s Trampem střílím tak na 20-25m a petky jenom padaj....je to paráda když to trefuje, obzvlášť po mých předchozích zkušenostech s flobertkama obecně....
Pořád mi ještě chybí "dlouhá"...... Když nepočítám Wolfa(22cm hlaveň)
ještě je možnost, že si koupíš rovnou dva....jeden budeš nosit a s druhým střílet
Ale já to nikde nenosím, teda v kapse a pod. .......
Pro mě je priorita přesnost.....proto časem pořídím ještě pistoli Fox....
Teď s Trampem střílím tak na 20-25m a petky jenom padaj....je to paráda když to trefuje, obzvlášť po mých předchozích zkušenostech s flobertkama obecně....
Pořád mi ještě chybí "dlouhá"...... Když nepočítám Wolfa(22cm hlaveň)

ještě je možnost, že si koupíš rovnou dva....jeden budeš nosit a s druhým střílet

Také bych bral oba
To ale finančně nezvládnu. Přesnost je pro mě to hlavní ...

To ale finančně nezvládnu. Přesnost je pro mě to hlavní ...
Nemyslím, že by byl čtyřpalec o hodně přesnější, můj Rex L 3 palec střílí přesně viz vduchovkový terč na 10 metrů.
Dresslerovky, ZKM 451
Tak jsem se definitivně rozhodl pro třípalec
Máte už někdo ten nový BlackFox? Jak to střílí?

Máte už někdo ten nový BlackFox? Jak to střílí?
Stejne je zvláštní že ty derringery jsou každej dělaný trochu jínak, uchycení hlavně k rámu ( čep,nebo šroub) to samý uchycení spouště a kohoutu. (šroub,osy). viz můj a ty ostatní na stránce.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Tak už je doma Black Fox, je to nádhera. Zatím jsem zkusil jen dvě rány do desky (věšáku). Je to moje první flobka a fakt to jsou pěkné pecky. Foto bohužel nejde zmenšit a nedostanu ho sem. Tak až se dostanu k počítači.
No, mám Derringer Rex L 3´´ a i revolver Rex L 3´´, ale když vidím ty vaše nástřely na 10m, kde to takhle z ruky nedám ani vzduchovkou, tak máte můj obdiv...
Je na Black Fox někde oficiální nabídka, cena atd?
pouze na stránkách výrobce....však to taky jinde nekoupíš......
http://www.dressler.ic.cz/pistole%20SILVER%20FOX.htm
je pěkná, ale tvrdochrom je tvrdochrom....za mě jedině Silver Fox.....už v těch názvech bude zachvilku bordel.....Fox už jednou dělal........karabinu, než ji prodal Koře Brno.
Ten tvrdochrom je nesmrtelný
http://www.dressler.ic.cz/pistole%20SILVER%20FOX.htm
je pěkná, ale tvrdochrom je tvrdochrom....za mě jedině Silver Fox.....už v těch názvech bude zachvilku bordel.....Fox už jednou dělal........karabinu, než ji prodal Koře Brno.
Ten tvrdochrom je nesmrtelný